reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Duzo zdrówka dla Zuziaczka i Marcelka.
Jezyk -ucałuj od ciotki zębatego Cypuśka.Mojej znajomej synkowi wyrznął sie w wieku 3 m-cy.A w tych czasach to mnie juz chyba nic nie zdziwi.
Beti to powiedz męzowi niech wysyła artylerie i gania to jajo :p
Oj dobrze ze juz nie masz tej torbieli.
Magda Ty wrócisz czarna jak murzynka po tych wypadach do rodzinki:-D:-D
Blond to niezle Ci młody daje popalic bidulko.Ja pamietam ze tam na Pasarzu Baczynskiego był komis-ale Ania PR juz Ci napisała ze zlikwidowali.I jeszcze jeden był w Orbi chyba wiesz ta hala za Granatowym Pawilonem ale to było 3 lata temu teraz nie wiem.
Mozesz jeszcze po lumpexach pochodzic wiem ze czasem maja taki stuff
Katgen Gdzie Ty.??Pwenie pilnujesz hydraulika;-)
Larvunia-jeszcze 2 dni i weekend:-);-)Pocieszm hihi
Jak małej spadał gorączka wziełam ja na spacer w domu było koszmarnie gorąco stwierdziłam ze spacerek przyniesie jej ulge i faktycznie.Jak tylko wyszłysmy z domu mała zaczeła wszystkim machac i gadac do psów wiec to zank ze lepiej sie czuła.Mysle ze to moze przez te upały jak rodziłam tez miałam wysoką gorączke przez to ze na sali było jak w saunie i nie było mozna otwierac okna bo elewacja była w remoncie.Tylko nie wiem z kąd te kupy.Teraz jest juz prawie ok.Tj. pisał Jezyk jak jest ponizej 38 nie robie nic a tak w ogóle to moja ma jeszcze normalną temp. ok 37.

Cos jeszcze miałam pisac ale mi sie zapomniało:confused:-standard:-p
Miłej nocy wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się OOO:szok: dziś pierwsza widzę:-D Zuzia przespała całą noc na szczęście i dziś obudziła się o 5.30 w całkiem dobrym humorze:tak: widać po nurofenie jej przeszła gorączka, bo paracetamol pomógł tylko na kilka godzin. Befatko a jak tam twój szkrab? zdrowa już? dziś czeka mnie znów generalny porządek, gotowanie i takie tam. Jutro przyjeżdżają moi rodzice, nie widzieliśmy się od wielkanocy:tak:

Hej laseczki:-)
u nas w sypialni bylo tak goraco ze cala noc bylo okno uchylone,tylko dawidek cos mi sie czesto wiercil i marudzil,
wczoraj jak bylam u mamy to mi taka scene odwalil ze brak mi bylo sil jak mu pomoc,dobrze ze to bylo w domu a nie w drodze z biedronki bo bym chyba sie pochlastala,a jemu zwyczajnie chcialo sie spac byl glodny i w dodatku goraco mu bylo,boze jak te moje dziecie musi sie meczyc,tak mi go bylo szkoda ale w koncu juz zasnal,i tym oto sposobem spal wczoraj tylko w ciagu dnia godz:wściekła/y::wściekła/y:
dzis nigdzie nie wychodzimy,mam robote bede kwiatki przesadzac i ogarnac chatke trzeba.
mialam miec dzis wychodne wieczorem bo przyjezdza psiapsiolka i mialysmy isc wieczorem na piwo i teraz niewiem jestem w kropce bo nadal niewiem czy moj jedzie na ta impreze czy nie,ale takie wyjscie to by mi sie przydalo:-D:-D
Megi a to juz jutro:-)pewnie sie cieszysz:-)a ile to km ?
Beti niech ten twoj mezulek sie stara:-D
Befatko pewnie od razu ci lepiej jak corcia poczula sie lepiej cio,

dziewczyny wymiękam jest mi gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj jedziemy do łagowa na rowerki a jutro Piotrek chce nas zabrać na cał dzień nad jezioro, chyba dam się namówić

befatka super że już jest ok

beti to do dzieła!!!!:-p:-p czekamy na wyniki

megi ciesze sieę że Zuzia też już lepiej

larvunia
no właśnie, jak Marcelek i jego katar??

marzenka Dawidek biedny też umęczony przez te pogody:-(

hoop hoop gdzie reszta???

ja jestem jestem....
Wczoraj cały dzień neta nie mialam.
a dziś? koszmarnie sie czuję. leci z nosa jak z kranu, łeb mi pęka, gardlo boli.....
w taka pogode zachorowac??? masakra!
My dzisiaj niby na jakiegoś grilla ale nie wiem czy dam rade.

Witaj Katgen:-)
trzymaj sie kochaniutka i zdrowiej szybko.
a ja dzis sama moj raczej zostanie w jw i wroci jutro:-(
co zrobic mam z domu nie wyjde bo przez te upaly Dawidek mi wariuje wiec pozostaje mi tylko wysprzatac chate bo tak to ja sie zanudze...
kurde i znow bede sie martwic
musze sie ugadac z dziewczynami to jutro moze uda sie gdzies wyskoczyc na jakies piwko.a jak tez trzeba miec wychodne:-)
pewnie sie jeszcze poopalam na balkonie a co mi tam hehe:-)

marzenka tak to objawy że ropieje. najpierw kup w amptece taką sól fizjologiczną do płukania (przemywania oczka) i zbieraj tą ropkę od zewnętrznej strony oka do wewnętrznej, nie używaj rumianku bo uczula. jeśli do poniedziałku nie bedzie poprawy to idź do pediatry przepisze ci kropelki z antybiotykiem np. Biodacyne i być może każe iść do okulisty. acha i obserwuj dawidka bo u nas jak zaczyna ropieć oczko to na drugi dzień jest katar.

katgen
to się tam kuruj kochana

reklama
jezyk robie tak ze sol fizjologiczna daje na platek kosmetyczny i przemywam oczko wiec chyba ok jest.
ale co chwile musze robic,masakra

Do góry