reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Juz wrocilam ale goraco !!!
podjadam sobie teraz czeresnie :-):-)

Jezyk a jakia imprezka?? wiesz cos??
chetnie bym pojechala zobaczyc :tak::tak:

fajnie ze spotkanko wam sie udalo z Kasia :-):-)

reklama
Czesc laski
Doop,doopa,doopa,doopa:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
Wrócislismy z konsulatu i zaraz mojemu wpierdziel spuszcze chyba.
Uwaga z powodu wielu chętnych i sezonu urlopowego paszport bedzie dopiero na 25 sierpnia.:-D:-D:-Dhmm .........ciekawe ale wiedziałam ze tak bedzie.
Lepiej to przemilcze.........................
Narqa odezwe sie jak mi troche przejdzie wku** na mojego omnibusa wszechwiedzącego

marzenka
mi też się wydaję że trochę za wcześnie, i to nie chodzi o to że matka wie co dobre dla jej dziecka tylko o to żeby nadmiernie nie obciążać nerek, jeslitek które są przecież jeszcze malutkie.
A na zęby to może i się ślinić dwa miesiące

To samo miałam pisac dziecko ma jeszcze niedojrzały układ trawienny i mozna mu zrobic krzywde.

Uciekam do malusiej pa

Dobranoc cioteczki
tongue.gif

u nas po burzy i ulewie,teraz odrazu lepsze powietrze....
byla moja mama i siostra z synkiem z niemiec
jutro na 14 maja do nas przyjechac i beda do wieczorka
smile.gif

a co tak cicho tutaj??

befatka i co z tym paszportem? a to wczesniej nie moglas zlozyc wniosku o nowy???:baffled:

Kasia co u was?? jak malutka? i jak remoncik robicie cos??:baffled:

Szymon juz spi....zasnal dopiero....

do jutra ciotki
smile.gif

Magda mogłam i chciałam trułam o paszporcie od dawna.Ale mój spiący królewicz reagował złoscią na słowo paszport.Wiec sobie odpusciłam.Teraz sie ksieciunio obudził.... z ręką w nocniku.
Sama nic bym bym niestety nie załatwiła bo potrzeba było nas dwoje i dziec jak to przy paszportach.A tak w ogóle to długa historia i nie chce mi sie pisac bo tylko sie nakrecam
Miłej nocki gonie spac

Hello:-D
no dzis w koncu sie ochlodzilo:-):-)pewnie pozniej do miasta pojde do mamy bo moj ma sluzbe dzis wiec trzeba jakos sobie zajac czas....:-)

reklama
dzien doberek!!!
no dzis fajna pogoda odrazu lepiej :-)
ja zajadam bule popijam kawe a w kuchni zupka sie gotuje dzis warzywna :-)...
na 14 siostra ma przyjechac z synkiem :-)

Befatka to nie przyjezdzasz do Polski na poczatku sierpnia???
:angry::angry:

Do góry