reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ma folie, oslonke a nozki do spacerowki, fotelik i adaptery do zamontowania jego na stelazu, parasolke nawet daja w 1 aukcji pod kolor wozka wiec faktycznie jest okazja :)

no naprawde chyba sie oplaca bo jak kupic wszystko osobno to tez sie nazbiera a tu masz pod kolor wszystko :-):-):-)

godny polecenia wozek bo widzialam na zywo :tak::tak:

dobra ja uciekam na spacerek pa !!!

reklama
Czołem:-) Nas też już dziś Zuzka ok 7 obudziła nawet się wyspałam...sklep i piekarnie już zaliczyliśmy więc luz.Później spakuje nam rzeczy na te 4 dni i jutro rano wyjazd, wrócę w środę więc jak mi się uda to zajrzę po powrocie. Będę za wami tęskniła kochane:-D i z pewnością będę miała co czytać...znów:szok::-D

Niuska widzę że jeszcze nie pora na malca, coś dobrze mu u mamy w brzuszku:-D mi wszyscy powtarzali i sama też czytałam że dobrym sposobem na przyspieszenie porodu jest hmmm...zbliżenie z mężczyzną:-D podobno się sprawdza:tak:może warto spróbować?

Ja dziś zupki z paczki robie i frytki a tak na szybcika bo nie chce mi się gotować lenia jakiegoś mam przez tę pogodę ino spać bym chciała bo to uwielbiam:-D

Witam :)
Właśnie przyszedł do mnie wózek :) jest cudowny !!! Wybrałam jednak kolorek brąz + kółka i nie żałuję :) ma bardzo dużo pierdółek a co najwazniejsze fotelik do samochodu - duzy i cudny! ah wogóle jestem szczesliwa ze dalam sie przekonac na zakup tego wózka :) super
PAPA idę go dalej rozkładać i oglądać :)

hej madziarena pochwal sie pokaz jakas fotke wozeczka :-):-)

larvunia ja nie mam zdania nie wiem z tym tranem bo nic takiego nie podaje :no:

my bylismy na poczcie i troszke mzawka leci wiec juz siedzimy w domu :tak:

larvunia znasz jakies strony z ofertami pracy w Gorzowie?

magda o co chodzi z tym sledziem na n-k?? wyskoczyl mi komunikat ze usunelas mnie z listy osob ktore sledzisz :eek::-D

????

co do stron o prace to ja poprostu magda wpisuje w google "praca lubuskie" i lece po kolei jak leci... ale przykladowe to "www.najPraca.pl", albo "www.praca.money.pl"..., albo "www.jobrapido.pl" ...duze tego jest bo tez "www.jobrapido.pl" albo "www.szybkopraca.pl" ..."www.lubuskie.olx.pl" ..."www.egospodarka.pl"...."www.pracuj.pl" ...to pere stron z wielu :-)

????

co do stron o prace to ja poprostu magda wpisuje w google "praca lubuskie" i lece po kolei jak leci... ale przykladowe to "www.najPraca.pl", albo "www.praca.money.pl"..., albo "www.jobrapido.pl" ...duze tego jest bo tez "www.jobrapido.pl" albo "www.szybkopraca.pl" ..."www.lubuskie.olx.pl" ..."www.egospodarka.pl"...."www.pracuj.pl" ...to pere stron z wielu :-)

ok dzieki popatrze sobie :tak::tak:...
a ten sledzik to nie wiem jakies glowno na nk wymyslili wkurza mnie to chcialam jakos usunac ale nie idzie :no:
:no:

reklama
jak widze te wszystkie ogloszenia to nie wiadomo jakie trza miec kwalfikacje hehe...same wyzsze stanowiska...:wściekła/y::wściekła/y:

larvunia a co myslisz o przedstawicielu handlowym?? bo duzo jest takich ofert...fajna ta praca mozna w miare dobrze zarobic? maniek sie nad tym zastanawial...:tak::tak:

Do góry