reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bay bay ciasteczko szkoda ze juz pomykasz :-):-):-)

Kasia bedzie okolo 10:30 u mnie :-):-)

wiec musze leciec jeszcze najakies zakupki obiadowe do interka :tak::tak:

marzenka gdzie wsiaklas?? :baffled::baffled:

reklama
no kochana Ty tak nie szalej, bo 30 to ja bym chciała:-p:-)

z tego co masz napisane to duzej roznicy miedzy nami nie ma wiec nie przesadzaj
mlody wiek masz a tak w ogole to co 10 lat sie mowi ze zycie zaczyna sie po...:-D:-D
no ale za to moj M cieszy sie ze nie tylko ona ma 3 z przodku no wredy ale coz przeciez to prawda:-D:-D:-D

moj chlop tez zawsze mowi ze po 30 stce zycie sie zaczyna hehe :-D:-D

mnie jeszcze troszke i tez stuknie trojeczka z przodu :szok::szok: mam (26)

dobra laski ja tez juz uciekam ide do sklepu zanim kasia przyjedzie :tak:

to narazicho :-):-)

hehe madzzia robilam ta potrawke dlatego mnie wsiaklo:-)
beti to jestesmy ugadane;-)
tak ide do mamy na noc ale to dopiero jutro,czesc rzeczy dzis przewioze tzn moje i dawidka rzeczy bo jutro to ja nie dam rady:-D:-D:-D
hehe ja mam 22:-D:-Dmloda mamusia:-D:-D
madzia pozdrow vkatgen idaj jej napisac od ciebie:-D:-D
mykam dac dawidkowi brzoskwinke i spadamy na spacer:-D
do pozniej slodziutkie:-D

ja juz w pracy :sorry2: ziomb na dworze, bbbrrr... zaraz komus trzasne chyba jak dorwe, co drzwi zamkne to ktos otwiera a mi tu ciagnie po nogach :wściekła/y:

Dzien dobry dzień dobry!
my żyjemy;) mamy się dobrze, Izka już chodzi, ma 6 zębolów.
szykujemy się na roczek. w date urodzin 2. 10 jedziemy do moich rodziców na mazury a tydzien przed zrobimy mały roczek tutaj.
pozdrawiamy

reklama
Do góry