reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
ciasteczko- nie wiem czy genetyczne byc moze bo mojego siostra tez ma;/ na razie czekamy zobaczymy co bedzie
dalej zyje nadziej za bedzie sie po malu zarastala sama ta dziurka, zobaczymy w grudniu bo wtedy idizmey na kontrole do kardiologa do nas do gorzowa
dalej zyje nadziej za bedzie sie po malu zarastala sama ta dziurka, zobaczymy w grudniu bo wtedy idizmey na kontrole do kardiologa do nas do gorzowa
magda ty wszystko dojrzysz;-)
...n-k
![]()

zmiana jak najbardziej na tak

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
larvunia a ja cie nie mam na nk
C
ciasteczko
Gość
witam drogie panie
sliczna pogoda, oczywiscie rano zalozylam adidasy ale bez skrapet bo pozniej zawsze mi goraco i poobcieralam sobie piety i wygladaja masakrycznie:-
-(
my juz po obiadku
sliczna pogoda, oczywiscie rano zalozylam adidasy ale bez skrapet bo pozniej zawsze mi goraco i poobcieralam sobie piety i wygladaja masakrycznie:-
my juz po obiadku
marzenka21
Fanka BB :)
ja juz jestem :-)
myslalam ze zdarze odpoczac a tu dupa dawidek sie obudzil
madzia ciasto wyszlo ok,jeszcze polalam polewa mleczna i wsio tyle ze niskie mi wyszlo,mysle ze to przez blaszke za duza byla,a myslalam ze bedzie ok bo chcialam jeszcze wieksza,ciasto latwe i dobre:-)nastepnym razem zrobie z bita smietana
dzieki za info
uratowalas mi dupsko

lece poodpoczywac,poki synek spokojny
myslalam ze zdarze odpoczac a tu dupa dawidek sie obudzil

madzia ciasto wyszlo ok,jeszcze polalam polewa mleczna i wsio tyle ze niskie mi wyszlo,mysle ze to przez blaszke za duza byla,a myslalam ze bedzie ok bo chcialam jeszcze wieksza,ciasto latwe i dobre:-)nastepnym razem zrobie z bita smietana

dzieki za info

lece poodpoczywac,poki synek spokojny

reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej z wieczorka...dzionek zleciał nic ciekawego nie robiłam dziś
za 2 tygodnie wyprowadzka już nią żyje
tylko te pakowanie mnie przeraża
Zaraz sobie pyreczki odsmażę na kolacyjkę z cebulką i jajeczkiem smakowicie doprawione mniam
a potem jakieś filmy się obejrzy, wcześniej moją niunię dam do kąpania i mleczko uszykuję. Jutro dobrze mój nie idzie do pracy więc luz od szykowania kanapek haha. Z wtorku na środę służba go czeka wow odzwyczaiłam się chyba od jego nieobecości przez dobę
Spadam już zajrzę jutro rano oki??? papa laseczki;-)

Zaraz sobie pyreczki odsmażę na kolacyjkę z cebulką i jajeczkiem smakowicie doprawione mniam

Podziel się: