reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a my pospaliśmy. Wszyscy. Kurde mega rzadko się zdarza ze ja w dzień śpię. ale dzisiaj zasypiałam na siedząco. Od 15 to 17. Szok! Izke to aż K. poszedł obudzić bo by spała dalej pewnie.

A wracajac do hobby to ja własnie też lubie gotować i eksperymentować. Jakieś sałatki, ciasta rzedziej ale jakies zapiekanki itp.

Cieszę się że new avatar sie podoba!

U nas też zaczeło sypać....Jak nie mrozy to śnieg....

Edit: Marzenka pytałaś co to za okazja ze taki jutro obiad...A sie nie przynałam... Jutro 5 lat jak jestesmy razem z K. ;)

Ostatnia edycja:
reklama
oj kasiu to pieknie zescie pospali wszyscy:-)
ja juz nawet nie pamietam kiedy spalam w ciagu dnia:-(
no widzisz cale 5 lat to jest co swietowac :-)
befatko kuruj sie ;-)
no no to ty zdolniacha jestes;-)
ciateczko ja to chyba najbardziej boje sie tego lutego :zawstydzona/y::zawstydzona/y:styczen jakos tako przeszedl prawie ale ten luty podejrzewam bedzie masakryczny:-(

a no wlasnie ja tez lubie pichcic i to mozna nazwac ze to moje hobby,,:-)

u nas byla psiapsiolka zsynkiem:tak:no wkoncu ktos mnie odwiedzil bo naprawde ja wariuje!!!
kasiu jesli tylko bedziesz chciala bede do ciebie wpadac z dawidkiem jak moj bedzie na ten kurs jezdzil,przynjamniej nie bedzie nam nudno:tak:no i cos bedzie sie dzialo;-)
no ciekawe jak tam madzinka!!
zmykam moze jeszcze zajrze:-)

Dzięki Kochana;)
Ja też się witam! Młoda juz od 6.30 nie śpi.
Wiecie ile u nas jest śniegu? z tyłu mamy takie hustawki za blokiem to juz w jednej nie widać tego siedziska(tam gdzie sie siada) a jak latem tam chodzilam to jak usiadłam ledwo nogami siegalam do ziemi. wiec....masakra jednym słowem

moj maly nie spi od 5.00 i zdazylam z moim M. sie juz porzrec :dry:

mowie mu, nie wlaczaj mu bajki bo bedzie przesrane, bede musiala juz wstawac- to nie, puscil go w pizamie bez skarpet i wlaczyl tv w goscinnym! Masakra! A dziecko chore i u nas zimno wieczorami i z rana najgorzej...
mialam maxa! i koniec spania bylo... :-(

helol :)

dziewczyny ale ejstem silna hihih moj sobie wczoraj na obiad frytki wymyslil i ja jeszcze mu musialam smazyc a potem chipsy wciagal... a ja nawet nie liznelam :) ale jestem z siebie dumna za to w nocy mialam koszmar ze sie budze patrze na usta a ja mam cale w okruchach od chipsow. Budze sie rano taka przerazona zerklam na stol i zagladam ze nie ma paczki na stole i mi sie przypomnailo ze M zjadl i juz wyrzucil :) do smieci na szczescie :)

a jakos nie mogę sie dzisiaj obudzić.
Pr cieszę się ze dajesz rade! Jak Tobie sie uda to może i ja sie skuszę.

Larvunia może jak mlody bedzie drzemał w dzien to Ty tez odpoczniesz?

hej laski
ja to wsumie chyba wyspana:-D
dalam pic malemu o 22-30 i tak spal do 5 dalam butle i dalej w kimono do 7 wiec nie jest zle:tak:
dzis u mnie juzladnie ,slonce mi pada na cala sypialnie:-D:-Di wprost na monitor
ciekaw ile dzis stopni,bo mamy zamiar isc do kolezanki.

ania os zty a ja wczoraj specjalnie dla siebie zrobilam frytki potem moj mnie meczyl zebym zrobila hot dogi ale nie dalam sie:-D
larvunia ehh ci faceci:-)
kasiu wszytskiego naj naj z okazji 5 rocznicy slubu;-)

reklama
Marzenka u nas 0stopni. wiec spacerek ok tylko strasznie wieje.
Dziekuje za zyczenia ale to nie ślubu a bycia razem. ślubu bedzie 2ga rocznica w czerwcu.

Do góry