reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Katgen masakra!!!!:no:
Marzenka wielkie gratki dla Dawidka;-)
Ja jestem juz po pracy.Wczoraj byla u nas tesciowa z synowa.poszlysmy sobie na spacer z malymi do apteki i na poczte.a dzisiaj rano zaspalam i o 9 rano obudzil mnie sms od tej dziewczyny ze szpitala.a ja na 10 do pracy:baffled:maly niewykapany, opatrunek nieruszony, niespakowany, ja tak samo.ale jakos sie wyrobilam,zmienilam ten opatrunek( maly nawet nie pisnal :tak:) pluskal sie w wannie jakby tego wogole nie mial.bez zandych przeciwbolowych lekow dal rade.i mama go zabralaa ja mam wolny weekend w sumie ( nie liczac pracy) bo siedze sama , bo maly u mamy a Wojtek w pracy:-(jeszcze sie dzisiaj pomylilam o 10 zl przy kasie i musialam oddac.szlag by to trafil:-(
aha Dziekuje Wam ponownie za kolejne prezenty dla Rafalka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz Wam mowilam ze jestescie kochane???:-p:zawstydzona/y:

ooo a to były jeszcze jakieś prezenty??
Ja nic nie wiem;)
Moja własnie usnela a K. poszedł po piwko....ciekawe co to dzisiaj bedzie. czy wkońcu mnie przeprosi czy nie ;p

WItam

Marzenka- gratulacje dla Dawidka:-)

Blond- dobrze, że już jesteście w domku:tak:i ze mały tak dzielnie znosi zmiany opatrunku:blink:biedula juz i tak sporo sie na cierpiał. Fajne masz, ze możesz na weekend mamie małego podrzucić.

My dziś cały dzień walczyliśy z małym, wydaje mi sie ze ząbek mu idzie i dlatego taki niegrzeczny:baffled:poprostu krzyk cały dzień, spać nie chciał, bawić sie też nie, na rączkach chwila cizy poczym też płacz:dry:myślałam ze głowa mi pęknie. Dobrze, ze teraz juz zasnał, choc jeszcze od czasu o czasu popłakuje:confused:
Katar jeszcze ma, nie wiem iedymu ustąpi:zawstydzona/y:to już 3 tygodnie mineło, a nie mam poprawy.
Dziś skusiłam się i upiekłam karpatkę, wyszła dobra, tylko ze ciasto nie urosło:sorry2:następnym razem francuzkie kupię i z niego zrobie, pewnie lepiej wyjdzie.
Macie może jakis prosty przepis na tort????tyklo nie czekoladowy..............bo nie lubmy. M ma wkrótce urodziny i chciałbym zrobić, tylko dobra w tym nie jestem:nerd:niestety.

aneteczka dziwne ze tak dlugo trzyma katar ale wiem z doswiadczenia ze tak bywa, ja sama nieraz mam po 2-3 tyg katar a moja mlodsza dostaje nieraz kataru jak jest na cos uczulona taka reakcja alergiczna
ale nie wiem co moze byc u was:-( duzo zdrowka:-):tak:

A tort to wiesz ciemny biszkopt nasaczony wisniowka albo takim kompotem z wisni i przelozony bita smietana ze smietanfiksami badz z wisniowa galaretka
a wierzch ozdobiony tarta czekolada ale nie koniecznie mleczna moze byc i biala:-):-)

My dziś cały dzień walczyliśy z małym, wydaje mi sie ze ząbek mu idzie i dlatego taki niegrzeczny:baffled:poprostu krzyk cały dzień, spać nie chciał, bawić sie też nie, na rączkach chwila cizy poczym też płacz:dry:myślałam ze głowa mi pęknie.

Moja Natalka ma dzisiaj podobnie i jeszcze :no: śpi!!!!
Jak w dzień w sumie spała godzinę to dobrze. Czekam aż uśnie, bo chce się wykąpać. Teraz leży cicho ale pewnie jak tylko wejdę do wanny to zrobi alarm na cały dom. W ogóle od 3 dni przy wyciąganiu z wody tak strasznie płacze, że jak dzisiaj kończyłam ją ubierać to cała spocona byłam z nerwów.

witam
Gratulacje dla Dawidka!!
Niech Rafałek wraca do zdrowia!!

my dzis moze pospimy bo Nati ostatnio nie sypia dobrze ale widze ze padła.

asienka- miłej kpieli:tak:

dzien dobry mamuski:-)
aneteczka to rzeczywiscie dlugo trzyma katarek...
oj piekna to napewno zabki wychodza,hehe dobrze cie rozumiem juz nie raz przez to przechodzilam:-D:-D
poki co u nas cisza moze przed burza:confused:oby nie
co do torta to ja tez mysle zeby zrobic na roczek,i zrobie taki jaki umiem i sprawdzony :-)kupie gotowy biszkopt na to krem np kapratka,biszkopt karmel,na wierzch bita smietana i posypie starta czekolada i na okolo tez a moze lepsze migdaly?bedzie ciekawszy:confused:ciasteczko co ty na to?
annes jak tam malenstwo w brzuszku?
niuska hehe jak ja pamietam czasy jak dawid robil takie akcje przy kapieli,ojej masakra to byla zawsze byla wlaczona suszarka aon i tak okropnie plakal a ja cala mokra ze strachu:-D

wczoraj mialam dawida przetrzymac do 20 godz ale biedak nie dal rady chodzil i marudzil,wiec w koncu go wykapalam dalam butle i chwila moment i juz spal:-D
i teraz juz wiem czemu mi tak sie wczesniej budzil,wczoraj w ciagu dnia spal tylko godz i dlatego,im mniej spi w dzien tym dluzej spi w nocy,no i jeszcze spi slodko atu juz zaraz 7-30:-D
dziekujemu za gratki;-)
wstawac!!!

reklama
Do góry