ooo jakie wiesci GRATULACJE DLA DAWIDKA!!!!
Wiecie jak nas zasypało? jednym słowem MASAKRA!
czytałyscie to? ZIELONA GÓRA: Tragiczny wypadek koło Cigacic. Auto osobowe zderzyło się z autobusem. Zginęło dziecko (zdjęcia Czytelnika - dla ludzi o mocnych nerwach) - 30 stycznia 2010
ja sie popłakałam...
Wiecie jak nas zasypało? jednym słowem MASAKRA!
czytałyscie to? ZIELONA GÓRA: Tragiczny wypadek koło Cigacic. Auto osobowe zderzyło się z autobusem. Zginęło dziecko (zdjęcia Czytelnika - dla ludzi o mocnych nerwach) - 30 stycznia 2010
ja sie popłakałam...

maly niewykapany, opatrunek nieruszony, niespakowany, ja tak samo.ale jakos sie wyrobilam,zmienilam ten opatrunek( maly nawet nie pisnal
) pluskal sie w wannie jakby tego wogole nie mial.bez zandych przeciwbolowych lekow dal rade.i mama go zabralaa ja mam wolny weekend w sumie ( nie liczac pracy) bo siedze sama , bo maly u mamy a Wojtek w pracy:-(jeszcze sie dzisiaj pomylilam o 10 zl przy kasie i musialam oddac.szlag by to trafil:-(

biedula juz i tak sporo sie na cierpiał. Fajne masz, ze możesz na weekend mamie małego podrzucić.
myślałam ze głowa mi pęknie. Dobrze, ze teraz juz zasnał, choc jeszcze od czasu o czasu popłakuje
następnym razem francuzkie kupię i z niego zrobie, pewnie lepiej wyjdzie.
niestety.