reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciasteczko dzięki :biggrin2: i jeszcze takie pytanko, na ile warstw (na biszkopt z dużej okrągłej tortownicy) wystarczy mniej więcej tej masy z 400 ml bitej śmietany?? A jak dodam galaretki truskawkowe, to masa będze w kolorze lekko czerwonym tak?? Ehh, no laik tortowy jestem:sorry2:ale może dam radę ;)

reklama
larvunia-o jaaaa gratulacje ty to masz szczescie kochana;)

ania- to ja chyba sproboje takiej masy dla mjego M :) napewno bedzie smaczna ;]

Ostatnia edycja:
lili duza tortownica tzn jaka 26 czy 28cm srednicy? tort zawsze kroje na 3 krazki czyli sa dwie warstwy masy
jezeli bez truskawek robisz to daj 600ml smietany a galaretki tyle samo i takie cos powinno ci wystarczyc na przelozenie tortu 26cm srednicy:-)
ona jest rozowa ta masa:-)

ania zrob zrob ta masa jest pycha

Witam,

Lili- jak już zrobisz torcik pochwal się swoim dziełem:tak:
Ciasteczko- ty nam tu urosłaś do rangi forumowego cukiernika:-)zazdroszcze Ci tej umiejętości.
Larvunia- ty wiesz co...........gr:-)

My niedawno wróciliśmy ze spaceru. na szczeście mały był bardzo grzeczny, co ostatnio nie często mu się zdzarza, bo najlepiej gdyby mama nosiła na rączkach an spacerze:baffled:Piękna dziś była pogoda.

aneteczko dzieki ale bez przesady:-) ja poprostu lubie to robic a jak sie robi co sie lubi to sa tam jakies efekty tego;-)
w kazdej z nas kryje sie jakis ukryty talent a moze ty tez masz smykalke do wypiekow tylko nie wiesz o tym:tak::-)
kazda z nas jest czarownica( w dobrym sensie):-D:-D jedna bardziej druga mniej:-D:-D

pogoda byla dzisiaj cudna slonce tak pieknie swiecilo marzenie ach marzenie

larvunia:-):-):-)trzymam kciuki:-)

a mi cos sie dzieje,jakas wysypka wyglada jak pokrzywka,swedzi diabelstwo cholernie,i na dloniach mi wychodzi jak myje naczynia czy nawet jak cytryna troszke pocieknie:nerd::nerd:

kurde ale ja sie dzis zle czulam myslalam ze zemdleje i wymioty bol glowy brzucha plecy masakra,wzielam tabsy i przeszlo ale co to bylo to niemam pojecia:baffled::baffled:moze przez @

bylam z tym czynszem,kurde niemam pojecia jak to sie stalo ale mamy niezaplacone za ogrzewanie z tamtego roku,pamietam ze przyszlo pismo ze tyle i tyle ale to bylo wtych momentach kiedy dawid sie urodzil i same wiecie....a pozniej to juz sie zapomnialo...
takze co nieco sie wyjasnilo:tak:

hehe mowa o tortach...ja wciaz niewiem jaki tort zamowic na roczek chodze patrze i nic nadal ...

reklama
Hej,
moje dziewczyny też jeszcze śpią.
Natalka o piątej nacycusiała się i dalej śpi.
Marzenka co do tortu to ja nie pomogę musisz wybrać taki jaki lubisz:tak:

Beacia, Larvunia suwaczki nam zjadło :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry