asienka.k1
Fanka BB :)
Na dworze ładnie ale u mnie lekki wiaterek wieje i szczypie w buźki. My juz po spacerku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja jestem dopiero w tzw.przedbiegach, ale miło byłoby mieć jakąś "grupę wsparcia"
wiecie, o co chodzi
ale moze cos sie zmienilo, ja rodzilam 2,5 roku temu..... NIE POLECAM. Trafilam chyba na zla zmiane poloznych, glupie docinki, niesmaczne teksty itp a pozniej nie moglam sie dogadac z lekarzem ktory zajmowal sie moim synkiem po porodzie, nastraszyli na axa ze niby dziecko umiera mi! A gowno prawda... dopiero po interwencji tesciow i ich znajomosci dowiedzialam sie czegos wiecej, bo tylko splawiali jezykiem lekarskim.... to w skrocie
Ale ktoras moze ma lepsze zdanie, nei wiem. Ja chyba mialam pecha.... 

beacia do porzadkow jazda heheheh...
co Ty tam wiesz o zabijaniu laska heheheh, z kad mozesz wiedziec cosmy tam robily hehehehe![]()
zartuje, wejdziesz to poprzerzucasz w stecz pare stron i zobaczysz jak i co u nas ;-)