reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my tez po spacerku juz, w lesie to nie wieje, ale mrozno jest to fakt. Znowu wrocilismy i jak ruskie lale mielismy puliczki czerowne heheheh
pies mi zwial w las kurna i 15 min sie na nia darlam... Nie lubie jak znika z pola widzenia bo moze ja jakis dziad ustrzelic albo kurna zwierzyne dopadnie... glupiutki ten moj pies strasznie ;-) Ze wszystkimi bawic sie chce a kazdy sie jej boi ;-)
zaraz za obiadek sie biore, ale u mnie to szybko bedzie, mam wsio z wczoraj :-D

hej hej
my juz w domku od wczoraj od 20 ale dzis dopiero znalazłam chwilke. Urodzilismy z P. w 2 h 45 min:-) ale P. nie chce juz dzieci po tym co widział;-)

Natalka zachwycona Zosia normalnie nie wierze dzis siedziala przy lozeczku i pilnowala zeby Zosia nie płakała. Glaska ja i całuje i jest taka delikatna. Dzis chciała jej dac jabuszko i swoja cole i wozic ja swoim autkiem.

Larvunia- Gratulki widze sowaczek nowy:szok::-D

Hej! Ja tu jestem nowa i tak się zastanawiam, czy ktoś z tutejszych jest na podobnym etapie?:-)Gratuluję Już-Mamusiom:-D Ja jestem dopiero w tzw.przedbiegach, ale miło byłoby mieć jakąś "grupę wsparcia":-Dwiecie, o co chodzi:tak:
Słuchajcie kochane, pytanie do tych z was, które już rodziły w Gorzowie albo gdzieś niedaleko - Jak wrażenia? Może gdzieś wcześniej, ktoś już pisał na ten temat i na pewno to sprawdzę, ale będę wdzięczna za bardziej "na czasie" relacje:-)buziale!

ida ja nie mam co opowiadac, oglnie jak dla mnie masakra ten gorzow :dry: ale moze cos sie zmienilo, ja rodzilam 2,5 roku temu..... NIE POLECAM. Trafilam chyba na zla zmiane poloznych, glupie docinki, niesmaczne teksty itp a pozniej nie moglam sie dogadac z lekarzem ktory zajmowal sie moim synkiem po porodzie, nastraszyli na axa ze niby dziecko umiera mi! A gowno prawda... dopiero po interwencji tesciow i ich znajomosci dowiedzialam sie czegos wiecej, bo tylko splawiali jezykiem lekarskim.... to w skrocie :sorry2: Ale ktoras moze ma lepsze zdanie, nei wiem. Ja chyba mialam pecha....

beacia cieszysz sie cio :-D:-D:-D

beacia do porzadkow jazda heheheh...
co Ty tam wiesz o zabijaniu laska heheheh, z kad mozesz wiedziec cosmy tam robily hehehehe :-D:-D:-D
zartuje, wejdziesz to poprzerzucasz w stecz pare stron i zobaczysz jak i co u nas ;-)

co tu taka cisza zapadla? tylko my jestesmy tu beacia??

dobra, ide salatke robic owocowa :-) tym razem bedzie z bita smietana a co :-D
zapraszam jak ktoras chetna!

ja pierwsze rodziłam w międzyrzeczu ogólnie ok tylko meczyli porodowka jest ładna i oddział po remoncie połozne to wiadomo na jakie sie trafi moje całkiem ok był.
teraz skwierzyna i nie wiem moze dlatego ze na dyzuze mojego gina ale super było atmosfera genialna nikt nie burczał lekarze ok połozne tez pedjatrzy super.

reklama
Do góry