marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry:-)
larvunia chyba sama zrobie salatke owocowa na weekend:-)
lili jak noc minela?
ja juz nie spie od 5-30
wyspana ateraz czekam na kawke
tak to jest jak sie zasypia o 20-30

wstawac spioszki:-)
ja na roczku mam miec 20osob w sobote ma byc 13 a wniedziele reszta,bo nie dam rady pomiescic wszytskich wiec w sobote rodzinka a w niedziele przyjaciolka kolezanka itd
ooooo zapomnialam wam napisac ale chyba bede miec kolezanke na spacery
podeszla do mnie wczoraj taka kasia chodzilysmy razem do tego samego lekarza i do tego wyszlo ze mieszka blisko mojej tesciowej

a ja jakos nie miala odwagi zagadac pierwsza

larvunia chyba sama zrobie salatke owocowa na weekend:-)
lili jak noc minela?
ja juz nie spie od 5-30
wyspana ateraz czekam na kawke
tak to jest jak sie zasypia o 20-30

wstawac spioszki:-)
ja na roczku mam miec 20osob w sobote ma byc 13 a wniedziele reszta,bo nie dam rady pomiescic wszytskich wiec w sobote rodzinka a w niedziele przyjaciolka kolezanka itd
ooooo zapomnialam wam napisac ale chyba bede miec kolezanke na spacery

podeszla do mnie wczoraj taka kasia chodzilysmy razem do tego samego lekarza i do tego wyszlo ze mieszka blisko mojej tesciowej

a ja jakos nie miala odwagi zagadac pierwsza

nie wiem, jedyne co mnie drazni w synku to jego upartosc.... ze 20 razy cos powtorzyc zanim zrobi a i tak niezawsze ;-) Dopiero jak cos chce to najpierw robi to co mu sie kazalo i maslanymi oczkami mowi JUŚ heheheh No i pamietliwy strasznie jest..... Po godzinie wroci i bedzie robil zakazana rzecz, wiec trzeba go pilnowac ;-) Ale to sporadyczne sytuacje....
Więc na nich opiekę nie mogę narzekać. Jeden lekarz trochę mnie zlał, w konsekwencji mój gin(ten do którego chodziłam w czasie ciąży) podiął decyzje o cc. Lecz tu wielki pozytyw, bo sale i opiekę medyczną do cc zorganizowali w niespełna 15 min.
Ala już w nocy ok, nie wymiotowała, dziś też się lepiej już troszkę czuje, ale za to jaaa...
Od rana mam megamdłości i biegunkę. Nic do ust jeszcze nie wzięłam nawet, bo na widok i zapach jakiegokolwiek jedzenia mnie cofa... Okropność, co chwila latam do wc
Bo i Ola miała biegunkę przez kilka dni do wczoraj... Ciekawe czy mojego M. to ominie
:-