reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry:-)
larvunia chyba sama zrobie salatke owocowa na weekend:-)
lili jak noc minela?
ja juz nie spie od 5-30:-Dwyspana ateraz czekam na kawke:-D
tak to jest jak sie zasypia o 20-30:-D:-D
wstawac spioszki:-)
ja na roczku mam miec 20osob w sobote ma byc 13 a wniedziele reszta,bo nie dam rady pomiescic wszytskich wiec w sobote rodzinka a w niedziele przyjaciolka kolezanka itd
ooooo zapomnialam wam napisac ale chyba bede miec kolezanke na spacery:-D
podeszla do mnie wczoraj taka kasia chodzilysmy razem do tego samego lekarza i do tego wyszlo ze mieszka blisko mojej tesciowej:-D:-D
a ja jakos nie miala odwagi zagadac pierwsza:-D:-D:-D:-D

reklama
czesc dziewczyny ;-)
ja dzis do g-wa jade mamie pomoc bo prsila i takie tam sprawy swoje pozalatwiac...
wiec wpadne wieczorkiem dopiero.

marzenka fajnie ze masz kolezanke na spacerki :tak:

heheheh lili moj marcelek faktycznie zlote dziecko jak narazie (tfu tfu tfu) a moze to kewstia podejscia :sorry2: nie wiem, jedyne co mnie drazni w synku to jego upartosc.... ze 20 razy cos powtorzyc zanim zrobi a i tak niezawsze ;-) Dopiero jak cos chce to najpierw robi to co mu sie kazalo i maslanymi oczkami mowi JUŚ heheheh No i pamietliwy strasznie jest..... Po godzinie wroci i bedzie robil zakazana rzecz, wiec trzeba go pilnowac ;-) Ale to sporadyczne sytuacje....
aha i przy moim andrzeju tez zachowuje sie inaczej, wie skubaniec ze tatus na wiecej mu pozwala :dry:

no to co MILEGO dnia kochane :-)

WItam:))

Lili- co to za ups w askanie????? kurcze nie wiem co to za sklep???ach ty masz się z wymiotami, mam nadzieję, że noc przespana.

Larvunia-wow............jaka sałatkla, smaka mi narobiłaś:-)

Marzenka- super że będziesz miała koleżankę na spacery:tak:a urodziny to Dawidek mega wypasione bedzie miał, 20 osób???u nas na chrzcinach nawet tyle nie było, albo coś koło tego

Ida sierpniowa - ja rodziłam w gorziwe prawie 10 mcy temu. POwiem tak, na sali porodowej było miło, położne super, próbowały mnie nawet rozbawić:-pWięc na nich opiekę nie mogę narzekać. Jeden lekarz trochę mnie zlał, w konsekwencji mój gin(ten do którego chodziłam w czasie ciąży) podiął decyzje o cc. Lecz tu wielki pozytyw, bo sale i opiekę medyczną do cc zorganizowali w niespełna 15 min.
Więc pozytyw dla połoznych, organizacja, a negatyw dla jednek lekarza, który w porę nie umiał podiąć decyzji, albo nie chciało mu się robić cc.
Opieka dla noworodków........hm. Mój mały został zarazony w szpitalu jakąs bakterią, która dostała się do pępka. Wmawiano mi że to przezemnie, bo w ciązy chorowałam, wiec teraz mały ma zakażenie pępuszka. Oczywista bzdura, dzwoniłam do pediatry - który wykluczył możliwość zakażenie pępuszka taką drogą, dopiero wówczas przestano mi wpamiać bzdury.gdy mały dostał duszności lekarka zamiast mnie uspokoić, to powiedziała, że niektóre dzieci rodzą się zupełnie zdrowe, a po 1 dniu lądują na intensywnej, co nie muszę powiedzieć nie uspokoiło mnie, a wrecz przeciwnie. Za podejście do pacjęta - zero.
Jak dla mnie opieka nad dzieckiem- do bani.
Opieka nad matką - pozytywna, miałam leki jak poprosilam po porodzie i an opiekę tyhc położnych absolutnie nie mogę narzekać.
Czy rodziłabym drugi raz w gorzowie??? po moich doświadczeniach i przejściach małego mam uraz, co nie oznacze że większość mam jest jednak zadowolona.

MY dziś wybieramy się w odwiedziny do koleżanki z którą prawie w jednym czasie rodziłam i leżało obok mnie na sali:-)Dziś na szczęsie mały przespał całą nockę:-D

hellol pr:-D
aneteczka no nie da rady inaczej,mojego rodzina jest duza:-)
ja juz obiad mam gotowy spagetti:-D
a za niedlugo zmykamy na spacer,takze pewnie odezwe sie wieczorkiem,bo popoludniu wpada mojego siostra trzeba sie obgadac co do ciast:-D
milego dnia kochaniutkie

witam
ale zmarzlam ja nie moge no:-( bylam w grazu z psem chociaz pies sobie pobiegal
lili to niewesolo masz ze Ala dalej ci wymiotuje:-( zycze duuuuzo zdrowka:-)
a tak w ogole tylko mi nie mow ze maja z rozowa pantera w Ups no ale maja fajne tam ciuchy nieraz kupie sobie nieraz starszej cosik tam
marzenka to bede teraz rozmowniejsze spacerki:-D
ciekaw co u blond na tej komisji...

wczoraj znalazlam fajan stroneke z roznymi rzeczami do dekoracji ciast tortow itp. siedzialam 2 godz i ogladalam
jakby byl taki sklep stacjonarny to pewnie bym w nim majatek przepuscial:-D:-D

milego dnia laseczki musze po zakuy wieszke smignac bo pustkami wieje

cześć

laseczki dwie prawie na wątku zamkniętym ;-)
galeria utworzona, teraz tylko fotki wklejać ;-)

Larvunia gratulacje kochana!!!!
a035.gif
strasznie się cieszę
a020.gif

Annes Zosia jest śliczna
a020.gif

Beti dzięki, czekam z niecierpliwością:-D;-)
aneteczka ten sklep to na 2-gim piętrze, koło świata spinek mniej więcej i chyba coccodrillo. Ups, czy YUps, jakoś tak się nazywa:tak:
Ciasteczko no nie mam pojęcia czy z różową panterą były:sorry2::-D

Ja tylko tak na chwilę, bo u mnie kolejny dzień z atrakcjami:wściekła/y: Ala już w nocy ok, nie wymiotowała, dziś też się lepiej już troszkę czuje, ale za to jaaa...:baffled: Od rana mam megamdłości i biegunkę. Nic do ust jeszcze nie wzięłam nawet, bo na widok i zapach jakiegokolwiek jedzenia mnie cofa... Okropność, co chwila latam do wc:baffled: Może to jednak te Ali wymioty to grypa jelitowa, a nie przez tą bakterię:confused: Bo i Ola miała biegunkę przez kilka dni do wczoraj... Ciekawe czy mojego M. to ominie:sorry2: A jutro imienimy teściów w Stargardzie, już się na nie napaliłam, bo fajna imprezka się zapowiada, wczoraj całą masę ciastek francuskich z jabłkami i brzoskwiniami narobiłam, dziś miałam robić tort, a wywlec z łóżka się nie mogę, buuu:blink::-:)-( Jak nie urok to sraczka...:baffled:

reklama
Do góry