reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam ponownie
asienka na pewno bedzie dobrze:tak:
szybko mi zrobila zeba i obeszlo sie bez znieczulenia za 2 tyg ide ostatniego robic:-)
tak chodzilam sobie w centrum i na lokietka jest fajny sklep outletowy, maja fajne ciuchy ze nie wspomne o sukienkach, dla dzieci tez maja ale maly wybor
pewnie sobie cos tam kupie w niedlugim czasie:sorry2:

reklama
Uff
U nas w porządku. Wyniki krwi w normie. Mała przybiera i wazy 6.550 a jeśli chodzi o głowkę to mamy ja jak najwięcej pionowo nosić. A plamy na buźce to jest jakas alergia kontaktowa tylko muszę wybadać na co. (Jakby to takie proste było).

widzisz asienka atak sie martwilas:tak:no zreszta jak kazda matka,na cale szczescie jest wszystko wporzadku i super:-):-)
beacia ile bylo u ciebie osob i jakiej wielkosci mialas tort?bo u mnie grono sie powiekszylo o 2 osoby i ja juz sama niewiem jaki wagowo zamowic:sorry2::sorry2:jutro musze juz zamowic:confused::confused::confused:a ja nadal niewiem jaki:szok::szok::szok:
ania pr kuruj sie:-)

mam pytanko do was:-)a mianowicie czy ktoras ma filtr do wody?chcialabym sie dowiedziec jaki to jets koszt,bo poprzedni lokatorzy mieli i teraz rozumiem dlaczego,woda jest straszna ble ble ble...

okna umyte wiec luzik mam hehehhehe

oj dawid taki marudny sie zrobil ze hoho ,zeby ida ida i wyjsc nie moga,,

reklama
witam sie i ja
ja dzisiaj gotuje ogorkowa :-) no i ciasteczka robimy bo kupilam foremki serduszka roznej wielkosci i mloda mi brzeczy zeby zrobic to dzisiaj zrobimy:tak:
ciekawe wlasnie jak u lili czy cos wyszlo na badaniu?
a ja w sobote robie tort kolezance bita smietana z owocami

Do góry