reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

o mamo beacia :szok: ale ranny ptaszek z Ciebie :-D
a godzine mam oki na BB :tak:

dzien doberek tak wogole!!! :-)

asienka a Ty co jako ostatnia gasisz swiatlo tu co... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry! A my dzisiaj jedziemy na kontrole do lekarza i do Beti ;) I może uda się jakiś spacerek zorganizowac z dafodil;)

Czyli fajny dzień sie zapowiada. tylko nie wiem co z obiadek wykombinować ;/

Ide kawe zrobić

ja bym tego nie wiazala z porodem....
lamliwosc raczej ale nie wrastanie
kochana moze zle obcinasz je... slyszalam ze ponc z byt glebokie obcinanie, takie mocne zaokraglanie ich powoduje pozniej wrastanie. Nie znam sie dokladnie, ale musisz pilnowac tego, bo pozniej jak tak wrosnie nie bedziesz mogla je sciac i beda ropie itp.... pozniej sa operacje.
ja nie strasze, wystarczy pilnowac ;-)
ale lekarzem nie jestem wiec to tylko moje zdanie ;-)

nigdy to mi sie nie przytrafilo azkim rozmawiam to zauwazyli to po porodzie... ja nie robie okraglych paznokci ... juz w jednym stan zapalny mialam byl gruby granatowy i ropialo wyskubalaam go sama wczoraj ale wieczorem poczulam bol upalca u drugiej stopy i to tylko te najwieksze.... czytalam o zabuegach jakie robia i juz sie boje!

Hejka tylko nie przerazcie się godzina:-D
Mój maluch zrobił mi pobudkę kolek dostał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak na wieczór nie dostanie to juz mam nadzieje ze mu przechodza a tu kurka w nocy daje popalic:baffled::wściekła/y::wściekła/y:A na dodatek dzis na szczepienie chyba bardziej jestem w stresie niż mój maluszek w koncu on to chyba nie do końca wie ze dziś piguła go dorwie:tak::-:)-:)-:)-:)-(Nie dość ze z tego stresora nie mogłam zasnac to nocna pobudka już lece bo moj juz powoli odlot ma:happy2: i moze mi sie uda zasnac .:baffled:
A tak na marginesie u mnie jest godzina 3:30 a na baby boomie 4:28 wiec złą godz baby boom podaje

Jak Patryś znosi szczepeinia???

dzień dobry! A my dzisiaj jedziemy na kontrole do lekarza i do Beti ;) I może uda się jakiś spacerek zorganizowac z dafodil;)

Czyli fajny dzień sie zapowiada. tylko nie wiem co z obiadek wykombinować ;/

Ide kawe zrobić

no pewnie tylko pamietaj daj znac wmiare wczesniej bo nim ja siebie uszykuje to koszmar a pozniej jeszcze julke drugi koszmar hehehe :-)

hejka:-)
widze ze tu juz poranne dyskusje sie juz tocza:-D
my dzis wyspani dawid jak padli mi wczoraj o 18-30 to tak spal do 5 rano:-Dobudzil sie na mleczko i dalej w kimono do 7:-)
mi wrastaja te duze u nog zawsze mialam ztym problme bo to boli ale teraz podczas prysznica tzn podczas wycierania sie recznikiem skorki te z boku odciagam i jest git:-)wiecie o co mi chodzi,a wczesniej poprostu zle obcinalam:baffled:

my tez jutro na szczepienie i niepowiem mam stresa bo jak dawid to przezyje:szok::szok:chyba 3 wklucia beda tak?

reklama
Do góry