reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Daffi szok!!!!powiem szczerze ze nbie raz miualam ochote wystawic za okno ale kurde nie doslownie!!!!jak tak mozna :(
Katgen usmiechnij sie!i to szybko :)
Niuskasmacznego drinka zycze :) a MArtuche to chetnie pozycze bo jest taaaka slodziutka ze normalnie nie moge.jak ona tymi oczkami wszystko obserwuje i szczerzy te swoje szczeny :D:D:Dhihihi a tesciowka to sie nie przejmuj...jakos musicie zyc razem.nie musicie sie kochac:)

reklama
ja bym w ogole wasze dzieci chetnie przygarnela na kilka dni.. w ogole to chcialam opiekwoac sie jakims dzieckiem ale poki co nikt nie szuka niani heheheh
ale takie male baby bom czemu nie.... :-)

Daffi co ty mowisz u nas w M-cz takie coś sie stało ?:szok:

Annes kochana wswzystkiego naj dla was i buziole dla dziewczyn:-)

Marzenka mówisz ze sie nalatałaś;-) może wpadniesz jutro do M-cz?

dziewczyny spotkanie widać było , ze super udane, a czas w super towarzystwie zawsze szybko mknie:-)

Witam wieczorkowo;-)
Byłam dziś na kursie jazdy i po nim zaszłam sobie do Ascany w ramach czekania na autobus, no i spóźniłam się w końcu na ten autobus, a następny był dopiero za godzinę, czyli przed 20:00...:wściekła/y:No więc po raz drugi poszłam czekać do Ascany na autobus:-D:sorry2:
Daffodill brak słów na to co opisałas, nawet nie wiem co napisać, bo po prostu nie dociera do mnie że takie rzeczy dzieją się w rzeczywistości... to takie smutne...ehhh...:-(

Kobitki z którymi się dziś spotkałam;-) świetne wszystkie jesteście i proszę o więcej takich spotkań:tak:;-) A Larvunia i Niuskaa to mnie nieźle rozbawiłyście stwierdzeniem, że taka ze mnie gaduła:-D Choć tak na prawdę to zdaję sobie z tego sprawę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D i nie raz już to słyszałam:tak::-D No ale widzicie, jest taki plus tego, że przy mnie nigdy nie ma takiej niezręcznej sytuacji że zapada "milcząca cisza" :-D;-)

Achaa, dla wszystkich niewtajemniczonych: jakoś w maju wstępnie, czy kiedy tam się dobra okazja nadarzy, robimy u mnie grill- party:-D, mam kawałek trawki przed domem i grila też posiadam, więc zapraszam WSZYSTKIE MAMUŚKI, na pewno będzie fajnie:tak:

Larvunia ja na chwilę obecną na pon. nie mam żadnych planów więc może byśmy się spotkały? O której by Ci najbardziej pasowało? :-)

A co do fotek z dzisiejszego spotkanka, to już zgrałam na komp, i jak "rozszyfruję" o co chodzi z tymi fotosikami, to może jeszcze dziś uda mi się je wrzucić do galerii, ale nie obiecuję:zawstydzona/y:;-)

dziendoberek mamy ;-)

nio.... masakra co sie dzieje czasami na tym swiecie, zeby tak mala, niewinna istatke potraktowac..., mam nadziejej ze zabiora jej dziecko!

dziewczyny to co z tym poniedzialkiem? ja na maj tez sie pisze ;-)
no wiec lili albo z rana co bym mogla na 12.00 zdazyc z tymi oponami, albo wogole po obiedzie.... jeszcze nie wiem... a jak Ty bys wolala??

reklama
Do góry