reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Czesc kobitki

Moja od 3 dni tez smarkała jak szalona dzis juz lepiej ale kaszel sie przyszwendał.Po takim katarze to sie własciwie spodziewałm i tez miała tem 38.Co wcale nie przeszkodziło jej pomazac mi scian i kaloryfera kredką swiecowa pod opieka tatusia wrrrr.....
U nas dzis super pogoda pieknie ,słonecznie ptaszki ćwierkaja pracie sie suszy :D
Miłego dnia laski ide do młodej bo wlazła za sofe i krzyczy heeelppp...

A i duuuuzzo zdrówka wszystkim choraskom

Ostatnia edycja:
Hej
witam po przerwie.ostatnio troszke mnie nie bylo.
u nas ok.malemu troszke oczko ropialo ale po 2 dniach kropelek jest juz ok:)
ja od rana sprzatalam i dopiero skonczylam.juz nie moglam patrzec na ten burdel:zawstydzona/y:
zdrowka zycze wszystkim chorowitkom!!!
ide jesc;-)

katgen jak Izulka?? bylas u lekarza??

PR ja mam dzis gulasz ;-)
daffi kochana tez zycze zdroweczka dla Was!
asienka heh raczej nie wyszla z domu mimi, mam wsio pozamykane :sorry2:
mam nadzieje ze sie do wieczora znajdzie, bede nasluchiwac jak mlody pojdzie spac.
Mika grzeczna..., byla jako pierwsza kupiona, Mimi druga. I ta mimi wlasnie szalona od poczatku byla, bo biegala po klatce jak torpeda no i podgryzala mike.

ale ciapa na dworze.... co ja dzis bede robic eehhh

larvunia one uciekaja takimi szczelinami przy rurach od c.o.
nie wiem jak jest u was ale jak w gw mieszkałam to były szczeliny

my po wizycie u lekarza oliwka dostala antybiotyk na gardlo i probiotyk. a tak na marginesie odrobaczacie czasem swoje dzieci?

blond to zapraszam do mnie. ja mam taki bajzel teraz, ze gotowa jestem zaplacic 10zl/h i niech mnie ktos wyreczy ze sprzataniem i prasowaniem.

Ostatnia edycja:
czesc asienka :-)

noooo Mimi sie odnalazla :-D
byla za meblami od telewizora, wylazla jak zglodniala ;-)
a jak ja wsadzilam do klatki to przy wodzie stala chyba z 2 minuty i pila i pila he he he...
troche agresywna ta Mimi jest :dry:
tzn nie gryzie nas, ale taka jakas narwana bo lata po klatce jakby ADHD miala i podgryza Mike :dry:
kluca sie o wszystko... jak tylko Mika znajdzie kacik do spania to tamta juz ja budzi i przegania :sorry2: ale jak zasypiaja to obie wtulone w siebie :tak:;-)
slodkie malenstwa ;-)

PR daj mi prace to sie zamienie z mila checia ;-)
blond hello :-)

my po lekarzu. zapalenie oskrzeli..... antybiotyk. Jutro musze kupić probiotyk, bo Kamil kupował leki i zapomniałam mu powiedzieć.

Bidulka ma taki kaszel....

Asieńka Izke odrobaczałam z miesiac temu ale mimo wszystko kazała dac na badanie kał ale mi skierowania nie wypisała. kurde

edit:

Jutro przyjedzie pielęgniarka stawiać banki. Czy ona z nimi przyjedzie czy musze miec swoje?????

Ostatnia edycja:
reklama
wszystkim ZDROWKA zycze :tak:

nio my nie odrobaczalismy Marcelka ale wiem ze niektorzy lekarze kaza.
Ja tez nigdy nie bylam odrobaczana, moj brat tez nie i zyjemy...
mązus to nie wiem....
Za to suczke odrobaczamy systematycznie ;-)

ps.
sorki
raz braciszek mial owsiki jak byl malutki i w tedy wszyscy dostalismy tabletki nawet rodzice....
ale to bylo raz.

katgen nie mam pojecia, moze zdzwon jutro z rana i sie dowiedz.

Ostatnia edycja:
Do góry