reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Haha, Niuska, ale na mnie nakablowałaś, niedobra ;) Larvunia też mnie już wczoraj wieczorem smsem "ścigała" :) A ja się już od wieeelu tygodni zbierałam i zbierałam, by coś tu naskrobać, i na tym się kończyło :/
A tak wogóle to podziwiam te z Was, które pracują i jeszcze na BB się systematycznie udzielają, bo ja to na maksa niezorganizowala jestem, i od kiedy poszłam do pracy, to już wogóle nie mam na nic czasu :O

reklama
A ja się już od wieeelu tygodni zbierałam i zbierałam, by coś tu naskrobać, i na tym się kończyło :/
A tak wogóle to podziwiam te z Was, które pracują i jeszcze na BB się systematycznie udzielają, bo ja to na maksa niezorganizowala jestem, i od kiedy poszłam do pracy, to już wogóle nie mam na nic czasu :O

to calkiem jak ja

Jesssuuuuu:szok: ale żeście się rozpisały kobiety:-D:-D oczy mnie już od czytania bolą:-p
A co tu widzę ostra wymiana zdań:szok: no nie powiem Magda ostatnio to z zakupami szalejesz na maxa, kurde przyznaj że w totka wygrałaś:-D jak nie aparat to laptop i inne sprzęty a o ciuchach już nie wspomnę, mnie to tam nie denerwuje, nie zazdroszczę cieszę się że macie o niebo lepiej, nie martwisz się o nic to się ciesz...ale po części dziewczyny mają rację że może ich to irytuje że akurat tobie finansowo się układa a większości z nas nie, nie powiem bo ja też mam cienko, na dupke nic od ful czasu nie kupiłam sobie a o okularach które także potrzebuję nie wspomnę, muszę też mieć na nie kasę a nie mam i często mnie oczy i głowa boli ale co tam rachunki i jedzenie ważniejsze a na reszte może kiedyś znajdą się pieniądze...tak więc mnie się wydaje że troszkę mają kobiety racje:tak:
katgen kochanaFranek to nawet ciekawe imię mój ś.p dziadek miał tak na imię:-) a mojemu podoba się też Sebastian no i Tomek ale niech się wali, pali w życiu nie dam synkowi jakby co imienia Tomasz:no:....mi się Kubuś marzy taki puchatek:-D:-D
lili witaj no i blond zajrzała dzień dobry kobieto:-)

A ja mam dziś zupę jarzynową....idę ją pichcić;-)

rozumiem was dziewczyny wiem jak sie zyje i nie musicie mnie juz uswiadamiac...
co do ciuchow to chyba normalne ze dzieci rosna i trzeba im kupywac co jakis czas,a tu niestety lumpeksow nie ma jak w polsce wiec kupuje w sklepie...
megi a jakie sprzety aparat kupiony w polsce za 200 zl,to chyba nie majatek a laptop wziety na raty wiec ja tez nie spie na kasie tak jak wam sie wydaje :angry::angry:
tez mam kredyt do splacenia w polsce i to robie wiec tez nie jest az tak kolorowo jak co niektorym moze sie wydawac...:tak::tak:
to tyle na ten temat mozecie myslec i gadac o mnie co chcecie jest mi juz wszystko jedno co o mnie myslicie...

ide stad bo widze ze jakies zamieszanie sie zrobilo z mojego powodu...

lece do szkoly pa...:tak:

zauwazylam pierwsze oznaki starzenia sie wiecie.... szok normalnie...
kiedys moglam na fuuula sluchac muzy przez pol dnia.. a teraz, po godzinie wylaczylam bo myslalam ze mi uszy wiedna... kocham muze ktora puscilam ale juz nie moglam :baffled::-D Sasiedzi pewnie sie ciesza :-D

lili kochana zawsze przed spaniem napisz tu choc dobranoc ;-):-)

larvunia - dobrze, ze to nie zmarszczki
nie no zmarszczek chyba jeszcze nie mam... choc w lazience gdzie czasami sie maluje to mam troche ciemnawo i malo widac wiec moze specjalnie nie zauwazam :-D:-D:-D:-D
u moich rodzicow obok lustra w lazience sa dwa karnisze ktore wala po oczach i w ich lusterku to dopiero widac kazda kroske hehehe musze sie jutro u nich przejrzec hehehe, albo nie bo kurna zeshizuje :-D:-D:-D
o ktorej idziesz po mala?

Ostatnia edycja:
laski ale zescie naskrobaly lojojo:-D
larvunia masz racje zlosliwa bywasz hehe:-D:-D:-D tylko bez obrazi mi tu
ale sie nie obrazam bo niby oco, to sa jakies duperele, z tym przyjmowaniem krytyki bywa roznie, ;-)
ja i tak podziwiam ze moglas sluchac muzy glosno przez pol dnia ja mam nieraz tak ze 1min i glowa mi peka od halasu:baffled:

reklama
nio a odkad mam problemy z bolami migrenowymi to chodzenie do kina sprawi mi nawet pozniej bol :dry: powaznie.
Rok temu jakos w grudniu jak jechalam do poznania do brata do kina (pewnie wam pisalam kiedys to byl prezent niby od mojego na rocznice ;-) prezent po czasie ale dobre i to hehehe) no i na avatarze bylismy. Wyszlam z potwornym boilem glowy !!!!! wiec sie starzeje jak nic :sorry2:

ciacho to ze pol dnia to kiedys bylo jak jeszcze Frucia nie bylo na swiecie... odkad sie pojawil nie mialam okazji... teraz sobie wlaczylam to po niecalej godzinie myslalam ze zwariuje ;p delektuje sie cisza teraz caly czas hehehe nawet tv nei gra ;p

Do góry