reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

co na sniadankie i kolacje?ja przewaznie dawalam kanapeczki z drzemem,wedlina.warzywami.serem i kroilam w zolnierzyki.jajecznice na maselku tez lubial tylko etraz cos mu sie odwidzialo:szok:parowkami sie zajada,osttanio jego hitem jest parowka w warzywach z sosem z ketchupu i majonezu:-D:-D:-D:-D

reklama
Dobry:) a my dopiero wstałysmy:p larvunia- to co tam u ciebie robią ze wody tyle nie masz? Madziarena- ja zapalenia nie miałam ale jak cycki bolaly to mocno rozmasowywalam i jak młoda wyciagla to resztę jeszcze odciagalam, a co do jedzenia to my tak jak marzenka, jajecZNICa była pycha teraz jakoś woli zwykle jajo na twardo

Dzień dobry wszystkim, wczoraj nie byliśmy u lekarza bo w naszej przychodni tylko lekarz rodzinny przyjmował a dziś jest doktórka od dzieci więc na po południu mamy wizytę z Zuzką, znów kaszel miała w nocy, musiałam iść i z nią spać...zobaczymy co pediatra powie:sorry2:
larvunia to się wczoraj strachu najadłaś, dobrze że nic się dziecku nie stalo.
marzenka a u nas sanek nie ma w biedronce, wczoraj bynajmniej nie bylo a po ile są??????

Witam się w czwartkowe przedpołudnie!

Izku wstala przed 7 ale ja zwlekłam sie z wyra po 9 dopiero :szok:

Jakos nie miałam siły wstawać. Ta pogoda juz przesadza no. Moja Młoda od soboty na dworze nie była :sorry:

Miłego dnia!

Madziarena kapuste przykładalaś? Z lodówki loscie sbić lekko i do stanika wsadzić. Mi pomagało. sciagało wszystko. Wydaje mi się że to nawał a nie zapalenie.
Przy zapaleniu miałabyć gorączke wysoką.

a my zjemy sniafanko i idziemy gdzies poki nie pada a po obiedzie sie ewakuujemy do tesciowej bo pawel w sobote ma zaliczenie z angielskiego i musi sie pouczyc

Larvunia a z tą wodą to wiadomo co się dzieje? Zadzwoń może do administracji. Przecież 3 dni to bardzo długo. Masz dziecko jesteś w ciązy itp. Opierpapier ich.

u nas jak nie ma wody bo jest awaria to przywoza wode beczkowozami,
a jest u was jakies ogloszenie powieszone dlaczego nie macie wody? jak cos to tak jak dziewczyny pisza, perdolic ich i tyle

hej ja tak na szybko z pracy

kurna juz 3 dzien wody nie mam!!!!!!!!!!!!!!!
masakra!!!!!!!!!!!!!!!
zaraz sie zbieram do rodzicow sie wykapac,.... masakra.... w kuchni juz nie ma nic czystego... gaci czystych juz tez nie mam... no masakra!!!!!
RATUNKU!!!!!

larvunia popytaj sasiadów czy maja, bo moja szwagierka w tym samym bloku mieszka i ma i żadnej przerwy w dostawie nie miala w ostatnich dniach
może sobie zawór zakręciliście albo mały cos kombinowal

dziwne, zeby w czesci bloku nie bylo a w czesci byla woda

reklama
Hej dziolchy..
ja dopiero teraz bo ciagle jestem jakas zabiegana hehe..
na obiad dzis placki ziemniaczane wiec zaraz bede smazyc :tak::tak:

larvunia to naprawde przekichane 3 dni bez wody masakra...
no ale jak asienka pisze ze to troche dziwne jest ze niektorzy w bloku maja a inni nie hmm :eek:...mam nadzieje ze dzis juz bedziecie wode mieli...

no nic ide do kuchni...:-):-)

Do góry