reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Daffi fajnie jakby mieszkanko wypalio.

Ja musze sie zabrać za sprzątanie, zeby jakos emocje rozladować.....bo umrę do jutra z nerwów.

no tez bym sie bardzo cieszyla. nie wiem czy dzwonic do faceta z ranca... tylko znow tak zeby nie obudzic itp...
juz nie wiem co bedzie lepsze.. ale kurcze z drugiej strony stad chce szybko uciec bo gosciu chce sumke nie mala i nie jestem w stanie placic tego... z drugiej strony kolejna przeprowadzka mam nadzieje ze juz ostatnia na dluzszy czas!

a tobie powodzenia w podrozy.
naciesz sie K:)

a wlasnie mialam ci mowic... w sobote bylam u M na warsztacie i przyszedl tesc do nas ale zanim wszedl pies szefowej K ugryz tescia w noge!
podobno juz drugi raz!!! do mnie i julki tez podlecial ale M go sploszyl..
kurcze oni nic z tym psem nie zmaierzaja robic?
M mowi ze uwagi nie pojdziw zwrocic bo baba zaraz zacznie gadac ze to przybleda i lamentowac..
ale mam ochote zglosic to na policje bo nastepnym azem moze ugrzyc jakies dziecko! zwlaszcza ze oni gdzies sobie pojechali a bramy otwarte zostawili ipies latał gdzie chcial...
ehhh co za ludzie.. ze oni sie nie boja!

halo jestem
zyje jeszcze;p bylismy u lekarza, no i ja mam tylko lekko zaczerwienione gardlo osluchowo ok mam sie leczyc domowymi sposobami. Za to mloda ma tez ostro czerwone gardlo ale osluchowo ok i dostala antybiotyk zeby jej nie przeszlo daleje ( przy ASD II od razu podaja jej antybiotyki bo jej szybko sie wszystko rozprzestrzenia. No i musimy w domku siedziec....
ja jakas wogole bez sily jestm wszystko mnie boli;/ stary ma 2 zmiany i same bedziemy znow siedzialy ehhh mloda na razie bajki oglada

hej,
hej dziewczyny
moze ma ktoras albo orientuje cie sie ktorej firmy mikser z misa obrotowa jest dobry??

bo moj dzisiaj ulegl wypadkowi, zahaczylam reka o kabel i udezyl o podloge
i nie przezyl bliskiego spotkania 3 stopnia:-:)-(
mial juz 10 lat i juz na 5 biegu ledwo dychal ale i tak mi go szkoda:-(
i teraz tak mysle jaki kupic mysle na zelmerem
Zelmer 481.64 - zdjęcia, foto, galeria produktu
albo takie cóś
Robot Mikser Zelmer 381.61 Expresive SS *VIP* (1329973027) - motoAllegro
tylko wsumie tak mysle czy mi potrzebne te dodatki bo mam je ale w innym robocie wielofukcyjnym

ja identyczny jak z pierwszego linka kupilam mamie na imieniny i mega zadowolona sama uzytkuje taki sam model tylko bez miski obrotowej (bo taki odkupilam tesciowej po tym jak spalilam jej):zawstydzona/y:

larvunia jak Marcelek w przedszkolu?
katgen - będzie ok.

ania pr dużo zdrówka dla was
ja dalej kaszle (juz drugi miesiac) i nikt nie wie ci mi jest:-( chyba jak nie pojde prywatnie to sie nie dowiem

Ostatnia edycja:
moja mama od kilkunastu lat zawsze miala robot z misa stojaca wiec to tez kwestia przyzwyczajenia a ten posiada fajny zgarniak, ktory w trakcie ubijania sam zbiera ciasto ze scianek misy ale tak jak juz pisalam kwestia przyzwyczajenia
mi wygodniej robi sie z misa ale z koniecznosci robie bez i tez zyje

Chciałam się przywitać z wszystkimi mamusiami teraz i zaraz tatusiami i aniołkami. Jestem mamusią 2 miesięcznej Lilianki i choc krotkie ale mile chwile chcialabym spedzic z Wami na forum. Myślę ze to zawsze raźniej i milej :) Pozdrawiam. ;-)

reklama
hej myszka
a dlaczego na krotko do nas zawitasz?

ania ja mam taki duzy robot philips cucine dlatego dublowanie nie wiem czy ma sens tylko ten ma mniej watow a to plus
asienka pewnie masz racie kwestia przyzwyczajenia

Do góry