reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ania Pr ja chetnie bym przygarnelabym ciuszki powyzej roczku, napisz tylko ile bys chciala za nie :)

Aneteczka mi sie podobaja z tej seri mebelki ale stolik kwadratowy plus takie krzeselka jak w drugim linku. Kupilabym malej ale nie mam gdzie tego postawic jej :/ a jak tam z Waszym mieszkaniem?? Zdecydowaliscie sie na to z Oginskiego??

Ja mojej pod choinke kupie jakas zabawke edukacyjna, a mojemu to golarke chyba, bo mowi ostatnio ze sie jego psuje i juz nie goli tak jak trzeba...

Daffi super wiesci, ciesze sie bardzo :) chociaz jeden klopot z glowy macie, no i bedzie sie Wam lepiej zylo a nie tak jak teraz ze z kazdym pieniadzem musieliscie sie liczyc zeby jakos przezyc...

Ostatnia edycja:
reklama
NIUSKA KLOPOT BRAKU MIEZKANIA ZNIKNAL BO PRZECIEZ TO MIESZKANIE GDZIE MIESZKAM TEZ IDZIE NA SPRZEDAZ NO I WIECEJ KASY O 600ZL BEDE MIALA... JA NAWET TYLU NIE MIALAM DO ZYCIA A TU TERAZ TYLE KASY DO ZYCIA PLUS JESZCZE TE CO ZARABIAM ZA PILNOWANIE kACPRA. OBY JAKOS NAM SIE SZCZESCILO. ZEBYSMY WYSZLI Z DLUGOW W KONCU I BYLO NAM LZEJ.

SORRY ZA CAPS LOCKA

Daffi no to super wiesci ciesze sie ze wam sie udalo :tak::tak::-):-)
to ile w sumie wyniesie was miesiecznie ta kawalerka??

megi milego wieczorku przy winku :tak::tak:

dobrej nocki...do jutra:-):-)

Daffi no to super wiesci ciesze sie ze wam sie udalo :tak::tak::-):-)
to ile w sumie wyniesie was miesiecznie ta kawalerka??

megi milego wieczorku przy winku :tak::tak:

dobrej nocki...do jutra:-):-)

610zl... ale facet mowil ze to zalezy reraz tez od tego jak poprzednicy zuzywali wode i energie. jak naliczy spoldzielnia i jakie wyda ksiazeczki teraz z oplatami.... moze byc mniej moze byc ciut wiecej.. ale zawsze ejsli tego zuzywac nie bedziemy co jest na ksiazeczce to co pol roku bedziemy sie rozliczac i pan bedzie nam wracal to.
a jeszcze dodatek zalatwimy.. mysle ze wysoki.. wczensiej mieszkalismy na 2 pokojach majacych 37m2 i dostalismy 157zl a tu mamy 1 pokoj i cale mieszkanie ma 34m2 wiec pewnie tez sporo nam dofinansuja:) ale ile by nie bylo bede sie cieszyc zawsze mniej dla nas.

Dafi- super wieści:) niuska- na razie sie nie wyzbywam bo moze u jednego albo drugiego brata sie jakas cora ulęgnie :p help - mam straszna zgage znacie jakiś sposób na to bo pali nie ziemsko stara głupia sie coli nazlopala prawie cala butle dzisiaj wypilam sama. Już sie uratowałam:) znalazłam na necie zeby mleko wypic i pomoglo:)

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
pr mnie tez mleko tylko pomagalo:-)no i migdaly tez
daffi widzisz po burzy przychodzi slonce:-)
my prawdopodobnie kupimy dawidkowi na mikolaja jakis wiekszy samochod,bo malutkie uwielbia tyle ze szybko znikaja:-D
zmykam szykowac sie do pracy

wpadlam na moment tylko
smile.gif

powiedziec ze nie wiem czy zajrze jeszcze
bo chcemy jechac takl po 14
a musze nas spakowac
i jeszcze do sklepu jechac tesciowej kupic kilka rzeczy...
wiec do uslyszenia laseczki
wracamy w niedziele kolo wieczorka buziaki...

mam nadzieje ze snieg nas nie zasypie po drodze
biggrin.gif

papa...

hej witam sie w dosc dobrym nastroju choc mloda standardowo w nocy dala popalic.
moj M przebil wczoraj reke w poracy na szczescie nie na wylot ale okropnie wyglada. nie poszedl do lekarza....
dopiero dzis jak zobaczyl ze caly czas mu sie saczy cos z tego i ze tak jakby mieso mu wyszlo i nie chce zbey tak sie zroslo idzie do chirurga.
osiol jeden. mam nadzieje ze to nic powaznego ale mysle ze od razu powinien sie zglosic zwlaszcza ze powienine dosac zastrzyk przeciw tezcowy.

reklama
Do góry