reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

uciekam musze obiad dokonczyc pozniej mloda na rytmike i o 16 idzie na kiermasz sprzedawac jakies rzeczy
caly dzien zaplanowany hehe
milego dnia dziewczyny i udanych wypadow na sanki

reklama
a moja ma rozowa i w praniu teraz lezy a polarowa to juz przy,mala z tamtego roku i musialam kupic cos na zmiane.. ania a gdzie jeszcze fajne lumpki u nas sa bo ja zawsze albo na pewex albo na granatowy ide wiem ze jeszcze jeden za ineter ale tam mi za daleko;p
ja tez juz rosolek nastawilam bo dzis jak znalazl taki rosolek;]

Ostatnia edycja:
ania ja oprocz tych dwoch to chodze wlasnie tam za intera, maja sporo fajnych rzeczy z metkami, ze Stanow firmy, ja sporo kupilam tam dzieciakom rzeczy
dzisiaj siostrzencowi kupilam spiochy nowki z metkami
nieraz zajde w centrum to chyba juz jest mieszka albo koniec chrobrego tez sa dwa takie nieduze lumpki po schodach w jednym maja rezczy na mniejsze dzieci a w drugim na wieksze i duzo fajnych dla nas

hello
no u nas tez masakra ze sniegiem,a co gorsza moje buty musze oddac do reklamacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dopiero je mieisac mam a wystarczylo troche sniegu i juz mi pekaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kurde tylko wczym ja bede chodzic......

aniu ja mojemu juz dawno kupilam kombinezony oby dwa sa troche za dlugie ale to co,tak jak mowisz podwinie sie i moze na drugi rok bedzie,
sanki dzis w koncu kupilismy a jutro mam wolne i bede szla do miasta kupic sobie w koncu ten upragniony mikser:-):-):-)juz sie doczekac nie moge.
daffi wkoncu zime mamy,nic na to nie poradzimy.

Hej dziewczyny!
Daffi, no to macie faktycznie warunki do przeprowadzki:sorry2: Powodzenia!
Marzenka nie dziwię Ci sie że się wkurzyłaś przez te buty:no::baffled:. Ja jestem mega zadowolona akurat, bo pod koniec ubiegłej zimy kupiłam sobie na wyprzedaży w CCC super kozaczki przecenione o 120 zł:-). I tamtej zimy załapały się jeszcze na chodzenie po śniegu, i teraz też się sprawdzają super:-)
Ciacho fajnie się dziś gadało przez tel. z Tobą:tak::-D;-)
Larvunia moja Ola ma w grupie w przedszkolu Michalinkę, i strasznie mi się to imię spodobało, wszystkie dzieci na nią mówią Misia:-D fajne!

A ja już się nie mogę doczekać jutra, bo Ola w końcu ma mieć ściągnięty gips:-)
Spokojnej nocy Wam życzę!!!!

hej hej
lili mi tez sie z toba fajnie rozmawialo, ach my gaduly hehe
marzenka udanego kupowania miksera i szkoda ze buty do reklamacji
ale dzisiaj przymrozilo jest jakies -14stop, moj pies to jak wracalam do domu to mu lapy zmarzly i juz kulala, bidulka

czesc
ale pospalismty dzis dlugo hehehe, zawsze ok 6 mnie Fruciu zwala a dzis do 7,30 czuje sie wyspana :-D

...kurde powiedzcie mi to ze mam zimno w domu to moj problem czy jak zglosze to mi zrobia zeby bylo cieplo?? Wczoraj mialam 13 'C w domu i musielismy sie grzejnikiem dogrzewac.... dzis rano tez 13 widze jest... Nie wiem czy to wina kaloryfera moze zapowietrzony czy oni tak grzeja.... masakra.. co roku to samo! Tylko ze teraz wkurwio.n.a jestem na maxa ! No zeby mi w 2 swetrach i goraca herbata zimno bylo?! masakra...

reklama
Hej z rana
ja nie spie juz od 5:30
frown.gif

szymon sie budzil i pokazywal na ucho ze go boli...
zostawie go w domu dzis bo nie wiem co to moze byc..
czy to nie zapalenie ucha??
narazie oglada bajke i nic nie mowi zobaczymy jak nie to znowu do lekarza ech...
a wczoraj jakos sie dogadalam
ale dal mi najpierw skierowanie do takiej innej lekarki co ma pysie obadac ze sluchu i dopiero powie jakie ma problemy czy musi isc do logopedy
i jak tak to wtedy da skierowanie konkretne ech laizic tylko...

marzenka ja tez kupilam buty miesiac temu i juz przemakaja :wściekła/y::wściekła/y:

Pr jak tam paczuszka byla??...

Lili no to super ze w koncu sciagacie gips...mam nadzieje ze bedzie juz ok :tak::tak:

larvunia 13 st masakra,chyba musisz zadzwonic do spoldzielni
bo to dziwne...a ty masz normalna regulacje pokretlem na grzejnikach??

ide cos w domu porobic i kawe sobie zrobic bo spiaca jestem...

Narazie......

Do góry