reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
pr tak naprawde to nie spie od 5-30 tylko sobie drzemalam do 7-30:-)
madziarena te skarpetki byly jakies 2 miesiace temu.
zabieram sie za chatke bo syf mam a musze sie wyrobic do 11 bo do pracy mykam :-)

dzien dobry:-):-)
co wy tak od rana tu skrobiecie heh
u mnie znowu jazda
z mlodym norma...:wściekła/y::wściekła/y:
dzis jada po sniadaniu
do domu starcow,co tydzien tak jezdza i spiewaja tym starszym ludzia...:tak::tak:

marzenka milego sprzatania hihi
a jak tam tesciowa radzi sobie z dawidem??:confused:

Lili tobie tez powodzenia napewno ci sie uda z prawkiem...:tak:

blond a co to z tym zebem robili?? lyzeczkowali??
fajnie ze milosc kwitnie ...:-)

madziarena czekam na te obiecane fotki w galeri..:tak::tak:

u nas sypie snieg ale co z tego jak na plusie jest...
na obiad zapiekanka z makaronu dzis...:tak::tak:

Hej jestem i ja
Wyjatkowo o bladym świcie hehe
Kurde kaszel nas meczył w nocy z Malutką.Rozwaliła mnie dzis zaczełam kaszlec a ona głaszcze mnie po głowie i z troską na buzi mówi ,,już dobźe mamik śpij malutka '' Myslałm ze padne ze śmiechu

Kurde niech ten kolo z avonu juz przyjeżdza bo pragne wrócic do ciepłego łózeczka grrr
Miłego dnia bye

Hej jestem i ja
Wyjatkowo o bladym świcie hehe
Kurde kaszel nas meczył w nocy z Malutką.Rozwaliła mnie dzis zaczełam kaszlec a ona głaszcze mnie po głowie i z troską na buzi mówi ,,już dobźe mamik śpij malutka '' Myslałm ze padne ze śmiechu

Kurde niech ten kolo z avonu juz przyjeżdza bo pragne wrócic do ciepłego łózeczka grrr
Miłego dnia bye

dobre dobre sama sie usmialam heh...

Befatka juakie slodkie dziecko:)
az sama nie moge sie doczekac az moja tak zrobi:)
ja dzis wstalam na maxa zakatarzona i znow boli mnie gardlo.
chyba musze isc do lekarza bo widzer ze standardowo co 2 miesiace mam bol gardla ktory konczy sie ropniakami!

Nocka wporzadku jak sie gleblam tak sapalm tylko w nocy przez katar sie budzilam. julka pieknie spi w nocy katarek w ogole jej nie doskwiera za to teraz jak lata owszem sarka sie niezle jeszcze.

to fotka kanapy... powiem wam ze we 3 na luzie sie meiscimy.... wielkie jest po rozlozeniu jak lozko sypialniane:D:D:D:D
no i zdj nie oddaje tego efektu wizualnego... aparat tesciow slabiutki jest ale grunt ze jakies zdj moge robic.

zaraz do galerii wstawie kilka zdj Julki i Kacperka:)

reklama
Do góry