reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i co ja bym dała za kawę, dopóki mały na cycu to sobie mogę pomarzyć, a mąż chce mi ekspres kupić i co ja w nim parzyć mam jak nie mogę kawy :(

o hej kroma...
jeszcze troszke i sie napijesz...
a moze inke sobie zrob??czy tez nie wolno??:confused:

jak dzieciaczki??
pokaz jakies foteczki :tak::tak:

reklama
hej inke mogę, ale najbardziej to marzę o takiej z kofeiną, a dla męża to tylko pretekst ten sprzęt, bo on sam pije kawe litrami. Córka coś choruje, katar ma i nie da sobie go ściągnąć z nosa, a mały odpukać zdrowy i ryki juz mu przeszły. zdjecia mam w albumie :)

kroma taka pogoda:-( zdrowka dla malej
madzia masz racje dzisiaj jest jutro jej nie ma
dobrze jak jest kasa i mozan kupic bo pozniej jak nie ma to czlowiek zaluje ze nie kupil

u nas starsza nie poszla do szkoly najpierw miala 3 dni rekolekcji ale juz od wtorku nie chodzil i dzisiaj do szkoly tez nie poszla, zatoki znowu zlapala i do tego kaszle
od 2 dni, jak oddych boli ja miedzy lopatkami, zamowilam prywatnie wizyte domowe ale
nie mogla przyjechac wiec podalam jej sama antybiotyk bo ona nieraz ma oskrzela bez temperatury a ze nie ma zadnych migdalkow wiec ryzko wieszke

madzia- moja mam to samo mówi, a ja psychiczna jestem tak mój mąż mówi, że czasem mi na mózg pada z tym oszczędzaniem. I masz racje że pieniądze rzecz nabyta, bo jak coś się dzieje to już kwota nie jest ważna, szczególnie jak dzieci chorują,
ciasteczko- taka pogoda to do bija, wolała bym żeby była wiosna, a dzieciaki jak chore to aż serce ściska. Ja nie lobię jak moja choruje.
Jak twoja ma zatoki to współczucia i zdrowia jej życzę :)

kroma nie widze tego albumu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie obejrzalam...
a starsza corcia jak sie zachowuje nie jest zazdrosna??

ciacho zdrowka dla corki..
ciagle te choroby wszedzie...

ja tez juz chce wiosne..
:tak::tak:

reklama
miala w lutym zatoki bo miala bardzo dlugo katar i od tego je zlapala, a ze ja mam zatoki tez od jakis 20 lat to wiem co za bol

dla mnie moze byc ewentualne ciepla jesien i tez bedzie good

ide po lopate zeby snieg usunac spod garazu i po sanki dla mlodej
narazie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry