reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja sie przytwiam...;)
kurcze goraczka mnie tak meczyla wczoraj ze szok!
juz nie wiem co sie dzieje!
ilez czasu mozna gardla niedoleczyc i pozbyc sie goraczki?
ehhhh... oby juz bylo lepiej....

reklama
czesc swiatecznie :-)
wpadlam na chwilke sie przywitac, my juz u rodzicow moich... caly dzien tu posiedzimy, dzien obrzarstwa po raz drugi ;-)
pozdrawiam!

Hej Larvunia:-) A no po świętach... szkoda tylko że nie ma ani jednego dodatkowego dnia wolnego:crazy: bo już jutro rano do roboty, wrrr... A Święta nam się udały:-) W wigilię i pierwszy dzień mieliśmy pełną chatę gości:-), a dziś odpoczywaliśmy sami we czwórkę. Ogólnie było bardzo miło i rodzinnie, a jedzenia to mam tyyyle w lodówce, że nie wiem kiedy i jak to pozjadamy:szok:
A jak tam Wasze święta???

Bry:) a no po świętach:) u nas tez pełno zarcia ze nie wiadomo kiedy to sie pozjada. Zrobiłam kurczaka i nikt nie jadł prawie to zamrozilam to na sylwka bedzie:) a ja mam wrażenie ze mi sie brzuch obniżył bo taka dziura mi sie zrobila ze ręka wchodzi i łatwiej sie oddycha tesciu mowi ze do sylwestra nie dociagne zobaczymy:p

No no, Ania, jak już Ci się brzuchol obniżył to faktycznie lada chwila coś się może zacząć....:-D Ale już w sumie z suwaczka wychodzi że za kilka dni będzie ciąża donoszona, no nie? A jak tam Amelce się zestaw podobał?

Lili podobał sie:) a najbardziej farby bo myślała ze to takie cienie do oczu jak mama ma:) modnisia mala:) wogóle dostała tyle prezentów ze sama nie wie czym sie zająć:p

dzien dobry:-)
u nas tez swieta ok,wiekszosc czasu bylismy u mamy zeby sie sama nie nudzila,
a za niedlugo mzykamy do skwierzyny po akt urodzenia moj,

reklama
Do góry