reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć Wam:-)
Wróciliśmy w niedzielę z Mogilna byliśmy u moich rodziców od czwartku, fajnie było, Zuzia zadowolona bo gwiazdor ją odwiedził:-p:-D bała się go bardzo:-D ja również zadowolona. Wczoraj podłączyliśmy neta, teraz mamy stałe łącze wcześniej radiówka była, jest ok. A jak tam Wy przejedzone pewnie??:-)

miłego dnia;-)

Magda- a jak to ciezarna na końcówce:p ten czop mi dalej po troche odlazi tak jak z amelka miałam i dziś brzuch jeszcze niżej. Właśnie jedziemy do brata bo pawel musi cos przy samochodzie zrobić bo w styczniu przegląd. A potem do moich rodziców. Kazałam mu na wszelki wypadek wsadzić torbę do szpitala do bagażnika:p

Hej :) Jak te swieta szybko minely.. Moj M dzisiaj dopiero do pracy poszedl, wczoraj jeszcze mial wolne.. Marta zadowolona z prezentow a to najwazniejsze :)

Ania Pr widze ze na dniach mozesz urodzic :) chociaz powiem Ci ze z tym brzuchem to roznie jest, mi sie obnizyl jakos 2 tygodnie przed porodem, wiec moze to nie oznacza ze teraz bedziesz rodzila...

megi super ze mieszkanko sie podoba :) Zuzia napewno cieszy sie za ma swoj pokoik :)

Ostatnia edycja:
hej

Ania- ja tez miałam takie bole miednicy z Zonią.

A co do życzania Natalki to chyba że adoptuje takie 15 letnie hheheheh.

Megi super że macie mieszkanko bardziej przestronne.

megi no to super!!! najwazniejsze ze jestescie zadowoleni...
i mala ma swoj pokoik super :tak::tak:
fajnie ze swieta udane :tak::tak:

Pr cos mi sie zdaje ze za troszke ju urodzisz :-):-)

my dzis jedziemy troszke na miasto
pokazac tesciowej co nie co :tak::tak:

milego dnia :-)

reklama
Do góry