reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobranoc !!!
moje bable jeszcze nie spia :no:
a my jutro smigamy do slubic jak mloda wroci ze szkoly :-):-)
takze jutro szymek zostanie w domu to moze dluzej posiedziec ale zaraz sie kladziemy...

megi podrzuc troche salateczki,to jutro bedzie sie dzialo jak mezus wroci :tak::-D

Kasia nie martw sie :-) jutro bedzie lepszy dzien :tak:

future marian fajny :-D ale w wersji pierwszej wygladal lepiej :tak:

madziarena zdrowka dla malej :happy:

o tych co zapomnialam to pozdrawiam :-):-)
Dobranoc :-)

reklama
wiecie co? to znowu ja:)
pomarudzic przyszlam....
jednak to napewno nie @ bo juz nic nie ma. wiec co to było? nie wiem
naczytałam sie jak zwykle to ja ze torbiele ze to ze tamto i juz dodatkowo łeb mnie od tego boli

eh

Kasia u mnie taki przypadek zakonczył sie bobasem ale chyba nie pocieszyłam Cie zbytnio nie ma sie co martwic na zapas;-)
Umów sie na spokojnie do gina niech Cie zmaca z kazdej strony i rozwiej niepokój.
Buziaki dla Wszystkicj i spokojnej nocy:**

czesc
musialam mezulka odprawic... pojechal :-( buuuuuuuuuuu... juz za nim tesknie :-(
jestesy ze soba ok 12 lat i zamiast sie cieszyc wolnoscia co nie ;-)

Dzien dobry laseczki !!!
pisze do was jeszcze z wyrka ha ha mloda wlasnie poszla do szkoly:tak:

Larvunia ale mialas wczesna pobudke,a 2 dni predko zleca takze nie martw sie ze mezusia nie ma :-):-) nim sie obrocisz to wroci...pomysl o megi marzence co one maja powiedziec jak im chlopy wyjada na tyle :szok: masakra...

Kaska najlepiej idz do gina i dowiesz sie o co chodzi
bo na necie to nieraz glupoty wypisuja nie ma co czytac i sie stresowac :no:

Dobra zaraz wstaje kawke wypije i musze do sklepu cos na droge dzieciaka
isc kupic i list wyslac...
lepek jeszcze umyc pakowanko ech roboty mam...
pozniej sie odezwe jeszcze jak sie obrobie :tak::tak:

Cześć ...
A Ja coś dzisiaj weny nie mam, tylko oczy otworzyłam i już nerwy mam jakieś ... :-( megi dzięki, wiem że jestem mile widziana ale Ty dzisiaj nie czekasz na koleżanki tylko na mężusia pewnie się już całkiem doczekać nie możesz ;-) smutno jak tyle czasu męża nie ma w domu ale znowu jak jest fajnie, przyjemnie jak on wróci jak się można nacieszyć i w ogóle :-);-) jeszcze kilka godzin i się zobaczycie ...
A Ja chcąc nie chcąc muszę się wybrać do sklepu na krasińskiego ... ehh ale Mi się nie chce .....

hello
madzia masz racje co maja powiedziec dziewczyny jak ich na dluzej wyjezdzaja... ja wspolczuje :tak:
mycha duzo pozytyywnych fluitkow sle &&&&&& lap ;-)

reklama
Do góry