reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
kochane ide juz w kimono, mloda szaleje mi po brzuchu...
jeszcze raz ZAPRASZAM do mnie ktorakolwiek by to nie byla z Was :tak:
pogadajcie z ciachem i aneteczka martuchaa, przyjedzice, aneteczka ma chyba auto w razie czego :tak:
mnie jutro nie bedzie, odezwe sie jak wroce z g-wa :tak:

KOLOROWYCH SNOW!

Mnie też 12 w sobotę pasuje, więc jesteśmy umówione.
Może jeszcze któraś będzie mogła......:-)

Aparat wezmę, coby uwiecznić to niezykłe spotkanie:-D

Mój samochód tylko na 4 miejsca, więc teoretycznie tylko 2 osoby mogłabym wziąść.

Ostatnia edycja:
aneteczka pisalam na GG co udajesz ze cie nie ma coooo.. niedobra :-p

dobra to sie dogadujcie, ja musze uciekac :*** nie daje rady juz siedziec.

ale wam fajnie:-):-)
zazdroszcze wam spotkanka tez bym chciala was zobaczyc :tak::tak:ale to raczej narazie nie realne :no:
dobra ja tez uciekam jeszcze tylko na mojej farmie borowki przemiele na dzem :-D:-D
i spadam do wyrka :tak:
musze mloda pogonic bo jeszcze bajki oglada :szok:..no ale ma jeszcze ferie to moze do 22
ale od poniedz w koncu szkola :-):-)

do juterka spokojnej nocki :-)

reklama
madzia ale cie ta farma wciagnela dzemik bedziesz robic;-):-D kroma jest jeszcze nastepna sobota kto nam zabroni sie ponownie spotkac;-):-)
ja tez ide sterta prania na mnie czeka do ulozenia a to tylko rzeczy moje i M bo dzieciakow juz w szafie

Do góry