reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvuś! a moze ja wezme helenke i wozek i podjade do Ciebie, to sobie pojdziemy na sobotni spacerek do lasku, z Fruciem, Lenką, brzuszkiem, White, i aparatem? o ile bedzie ladna pogoda? bo moj jutro wyjezdza na dlugi weekend ze szkołą ( i cale szczescie, bo dosyc mam) i bede miala autko. ijak bedzie pięknie, to moze sie wyrwiemy na godzinke co? bo mam dość! musze sie wygadac. i odprężyć!

Kroma i ciacho - zazdraszczam spotkania

laseczki milego spotkanka w gorzo! ja bym wpadla, ale nie chce mi sie do miasta. nie po to uciekałam na wieś...

ide spac. moja mała kolka zasnęła.
branoc

Witam się dziś ;-) pobudkę jak zwykle miałam o 7 ale jakoś daję radę a jak nie dam to położę się w południe z młodym tak jak wczoraj i się zdrzemnę :-) a co sobie będę żałować ... ;-)
Larvunia to miłego dnia, będzie trochę męczący dla Ciebie ale dasz radę :-) i czekamy na fotki, pamiętaj ... :-):tak:
Ciasteczko fajnie że zostałaś moderatorem ;-) gratuluję.
Też bym chciała się spotkać, Mąż na ryby chyba będzie jechał a Ja w domku ale nie mam nawet jak dojechać :-( więc mogę tylko pomarzyć żeby się spotkać z Wami ....

No a tak poza tym dzisiaj trzeba się na miasto wybrać, załatwić 2 sprawy a tak Mi się nie chce że masakra .... Ja bym mogła ostatnimi czasy całymi dniami spać, ale się nie da bo młody nie pozwala :no: :-p
Ok lecę się ogarnąć i uszykować i wybywam, zajrzę później jak wrócę i jak młodego spać położę.

Miłego przedpołudnia :-)

witam
mycha dzieki:-) ja mam nadzieje ze sie sprawdze w tej roli:-)
larvunia milej wizyty u fryzjera, future w sobote jeszcze ma byc ladnie
a ja dzisiaj ze starsz do dentysty bedzie jej robila kanalowo tego zeba wspolczuje jej poz godzine posiedzi na fotelu
nawet do szkoly nie poszla bo po 2 lekcjacjach musialabym ja zrywac a i tak mialaby wpsana nieobecnosc

dzień dobry, ja wyspana, młody wcina śniadanko a ja tradycyjnie kawa i BB:-p

ciacho współczuję tego dentysty, oby szybko było za wami:tak:

Future a ja się kilka minut zastanawiałam co to za "Lenka" z wami ma iść na ten spacer i już myślałam że larvunia zmieniła imię malutkiej:-D

doberek !!
ja tez kawka i BB oraz farma :-D:-D ale to wciaga :tak:

future chyba cos mezus przeskrobal ze masz go dosc..nie denerwuj sie tak
trzymaj sie kochana :-):-)

ciacho wspolczuje corce tego bolu ja sie panicznie boje :tak::tak:

Milego dnia pozniej wlece ide zaraz sprzatac :tak:

Madzia ty farmomaniaczko:-D moja farma już pewnie dawno zarosła tyle nie zaglądałam, ale już nie zamierzam bo jak ją miałam to prawie w ogóle z domu nie wychodziłam:ninja2:

ciacho mam cie na fb:-) poznałam po tortach:-D
jakoś nie mogę się połapać na ten nk:-p

reklama
madzia ona tez sie boi ale teraz juz bolec nie bedzie no chyba ze sie znowu zle zatrulo:baffled:
jestes farmerem hehe
spoko wazne ze mnie tam masz tam tezjest moje zdjecie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry