reklama
C
ciasteczko
Gość
kroma na pewno sie spotkamy
milej nocki dziewczeta i zebyscie wstaly wyspane
milej nocki dziewczeta i zebyscie wstaly wyspane
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
Larvuś! a moze ja wezme helenke i wozek i podjade do Ciebie, to sobie pojdziemy na sobotni spacerek do lasku, z Fruciem, Lenką, brzuszkiem, White, i aparatem? o ile bedzie ladna pogoda? bo moj jutro wyjezdza na dlugi weekend ze szkołą ( i cale szczescie, bo dosyc mam) i bede miala autko. ijak bedzie pięknie, to moze sie wyrwiemy na godzinke co? bo mam dość! musze sie wygadac. i odprężyć!
Kroma i ciacho - zazdraszczam spotkania
laseczki milego spotkanka w gorzo! ja bym wpadla, ale nie chce mi sie do miasta. nie po to uciekałam na wieś...
ide spac. moja mała kolka zasnęła.
branoc
Kroma i ciacho - zazdraszczam spotkania
laseczki milego spotkanka w gorzo! ja bym wpadla, ale nie chce mi sie do miasta. nie po to uciekałam na wieś...
ide spac. moja mała kolka zasnęła.
branoc
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Witam się dziś ;-) pobudkę jak zwykle miałam o 7 ale jakoś daję radę a jak nie dam to położę się w południe z młodym tak jak wczoraj i się zdrzemnę :-) a co sobie będę żałować ... ;-)
Larvunia to miłego dnia, będzie trochę męczący dla Ciebie ale dasz radę :-) i czekamy na fotki, pamiętaj ... :-)
Ciasteczko fajnie że zostałaś moderatorem ;-) gratuluję.
Też bym chciała się spotkać, Mąż na ryby chyba będzie jechał a Ja w domku ale nie mam nawet jak dojechać :-( więc mogę tylko pomarzyć żeby się spotkać z Wami ....
No a tak poza tym dzisiaj trzeba się na miasto wybrać, załatwić 2 sprawy a tak Mi się nie chce że masakra .... Ja bym mogła ostatnimi czasy całymi dniami spać, ale się nie da bo młody nie pozwala

Ok lecę się ogarnąć i uszykować i wybywam, zajrzę później jak wrócę i jak młodego spać położę.
Miłego przedpołudnia :-)
Larvunia to miłego dnia, będzie trochę męczący dla Ciebie ale dasz radę :-) i czekamy na fotki, pamiętaj ... :-)

Ciasteczko fajnie że zostałaś moderatorem ;-) gratuluję.
Też bym chciała się spotkać, Mąż na ryby chyba będzie jechał a Ja w domku ale nie mam nawet jak dojechać :-( więc mogę tylko pomarzyć żeby się spotkać z Wami ....
No a tak poza tym dzisiaj trzeba się na miasto wybrać, załatwić 2 sprawy a tak Mi się nie chce że masakra .... Ja bym mogła ostatnimi czasy całymi dniami spać, ale się nie da bo młody nie pozwala

Ok lecę się ogarnąć i uszykować i wybywam, zajrzę później jak wrócę i jak młodego spać położę.
Miłego przedpołudnia :-)
C
ciasteczko
Gość
witam
mycha dzieki:-) ja mam nadzieje ze sie sprawdze w tej roli:-)
larvunia milej wizyty u fryzjera, future w sobote jeszcze ma byc ladnie
a ja dzisiaj ze starsz do dentysty bedzie jej robila kanalowo tego zeba wspolczuje jej poz godzine posiedzi na fotelu
nawet do szkoly nie poszla bo po 2 lekcjacjach musialabym ja zrywac a i tak mialaby wpsana nieobecnosc
mycha dzieki:-) ja mam nadzieje ze sie sprawdze w tej roli:-)
larvunia milej wizyty u fryzjera, future w sobote jeszcze ma byc ladnie
a ja dzisiaj ze starsz do dentysty bedzie jej robila kanalowo tego zeba wspolczuje jej poz godzine posiedzi na fotelu
nawet do szkoly nie poszla bo po 2 lekcjacjach musialabym ja zrywac a i tak mialaby wpsana nieobecnosc
K
konto usuniete
Gość
dzień dobry, ja wyspana, młody wcina śniadanko a ja tradycyjnie kawa i BB
ciacho współczuję tego dentysty, oby szybko było za wami
Future a ja się kilka minut zastanawiałam co to za "Lenka" z wami ma iść na ten spacer i już myślałam że larvunia zmieniła imię malutkiej

ciacho współczuję tego dentysty, oby szybko było za wami

Future a ja się kilka minut zastanawiałam co to za "Lenka" z wami ma iść na ten spacer i już myślałam że larvunia zmieniła imię malutkiej

C
ciasteczko
Gość
martucha witaj kobito ja tez pije kawe

doberek !!
ja tez kawka i BB oraz farma
ale to wciaga 
future chyba cos mezus przeskrobal ze masz go dosc..nie denerwuj sie tak
trzymaj sie kochana :-):-)
ciacho wspolczuje corce tego bolu ja sie panicznie boje

Milego dnia pozniej wlece ide zaraz sprzatac
ja tez kawka i BB oraz farma

future chyba cos mezus przeskrobal ze masz go dosc..nie denerwuj sie tak
trzymaj sie kochana :-):-)
ciacho wspolczuje corce tego bolu ja sie panicznie boje

Milego dnia pozniej wlece ide zaraz sprzatac

K
konto usuniete
Gość
Madzia ty farmomaniaczko
moja farma już pewnie dawno zarosła tyle nie zaglądałam, ale już nie zamierzam bo jak ją miałam to prawie w ogóle z domu nie wychodziłam
ciacho mam cie na fb:-) poznałam po tortach
jakoś nie mogę się połapać na ten nk

ciacho mam cie na fb:-) poznałam po tortach

jakoś nie mogę się połapać na ten nk

reklama
C
ciasteczko
Gość
madzia ona tez sie boi ale teraz juz bolec nie bedzie no chyba ze sie znowu zle zatrulo
jestes farmerem hehe
spoko wazne ze mnie tam masz tam tezjest moje zdjecie

jestes farmerem hehe
spoko wazne ze mnie tam masz tam tezjest moje zdjecie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: