reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam witam juz widac ze dzisiaj bedzie cieplej:-)
kasia no wlasnie nie mieszkam w centrum:-p, wysiadlam z bimby i dalej poszlam na nogach zachaczajac o askane zobaczyc cosik, nie kupowac
larvunia ty sie najezdzisz:baffled:
future tak czy siak siersciuchy zostana :-D
martucha ale ja kupilam sobie tej bulki:-D

reklama
Witam się i Ja ;-) dzisiaj za oknem słoneczko świeci więc może będzie ciepło a My dzisiaj do lekarza idziemy ciekawe co powie, mam nadzieję że wszystko ok bo zawsze przed wizytą się stresuję .....

Miłego dzionka życzę i odezwę się później. :-) papa dziewuszki .... ;-)

hjeka ja szybko, czytałam tylko Futurkę, reszty nie dam rady, mam wisielczy humor jak nigdy, rzadko mi się przytrafia chandra.

Future-
napiszę tylko, że ja też się odczulałam i doopa nie dało efektów, a mam kumpele co od 10 lat się odczula i kicha gorzej niż ja.

Dla reszty siemka i Buźka.

Dzien dobry. Listonosz mnie obudził, paczkę taką wielką przyniósł od mojej przyjaciólki ze Szwecji, jeszcze nie otwierałam bo to coś dla Nikosia więc poczekam aż wstanie ale ciekawość mnie zżera:-D

Mycha nie stresuj się, będzie ok. Czekamy na wieści, a usg też masz?

Larvunia my chodzimy na basen do watrala bo blisko od nas i młody za darmo bo ja tam mam karnet na siłownię, mają zajęcia nauki pływania(są codziennie) ale widziałam dzieciaki takie starsze bardziej, właśnie coś koło 5 lat.
Ja też chcę młodego zapisać a narazie chodzimy żeby się oswoił z wodą i tym basenem:tak:

kroma głowa do góry, ładna pogoda idzie to i humor się poprawi:tak:

martuchA jak to dobrze miec taka super przyjaciolke:-)
ja nikgo nie obdarowalam takim zaufaniem, kiedys owszem ale sie przejechalam i od tamtej pory dla mnie nie istnieje cos takiego jak przyjaciolka

Dzień dobry wszystkim, jak zwykle późno się udzielam ale jakoś wcześniej niż 8.30 nie mogę się z łóżka wygramolić:-D dopiero śniadanie wcinam i czytam was z mokrą głową, trzeba bylo umyć hehe...No i moja dziś córcia wstała zasmarkana, kicha i z noska jej leci, jakieś przeziębienie ją dorwało wrrr...trzeba będzie wejść do apteki dzisiaj bo nic już do niej zawczasu nie mam
Mycha to pewnie się spotkamy pod gabinetem;-) będzie wszystko dobrze jak co miesiąc, spokojnie:)
Ciasteczko ja też kiedyś miałam przyjaciółkę ale też się zawiodłam, zresztą wyjechałam do innego miasta i odległość nas rozłączyła a myślałam że i to nie będzie przeszkodą...jakże się myliłam, dlatego dobrze mieć kilka fajnych koleżanek niż ufać jednej ktora może nie być do końca wobec nas fer...

ciasteczko ja też tak mam że ciężko mi komuś zaufać bo też miałam taką przygodę wiele lat temu, ale mam 3 przyjaciółki z którymi znamy się już milion lat ;), zawsze mogłam na nie liczyć, zwłaszcza w tych najgorszych dla mnie chwilach jak Niko zachorował.
Szkoda tylko że żadna z nich już teraz nie jest na miejscu:sorry2:

Paczka otworzona, młody przeszczęśliwy:-)

megi duzo zdrowka dla zuzinka:-) wapno dobrze robi na przeziebienie ale trzeba podawac umiarkowanie
ja mam takie kumpele jeszcze z czasow studii, rzecz jasna kazda mieszka gdzie indziej ale piszemy ze sobia, gorzej z zobaczeniem bo kazda w innym kraju
martucha to nawet nie chodzi oto ze ciezko zaufac ale czlowiek robi sie ostrozny po jakiejs przykrosci ze strony wydawaloby sie bliskiej osoby, jakiez jest pozniej wielkie rozczarowanie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zgadzam się kochana, zawsze ciężko jest zaufać od nowa:tak:

ok uciekam na basen, miłego dnia kochane!

Do góry