reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzień dobry ;))
ja już po vacu, właśnie wciągnęłam śniadanko;-)

larvunia a no jest basen, bardzo fajny i praktycznie jak chodzimy to nie ma ludzi:tak:
tylko wieczorami są aqua aerobiki.

Megi gratulacje!!!

reklama
czesc
jejku laski wysiadam, jaka sie zmeczylam :baffled:
caly pokoik wysprzatalam dzieciakom :sorry: Umylam okna w koncu po tych srakach , firanki zmienilam na swierzutkie, zawiesilam w okno siatke na muchy, kurze poscieralam, posiel mlodemu przebralam i teraz swierza sie wietrzy na balkonie, malej posciel ubralam i przykrylam kocem :happy: dumna jestem z siebie, tylko ze robilam to strasznie dlugo, norlanie max 2h by mi to zajelo przeciez to maly pokoik a tu od rana sie mecze :sorry:

Jeszcze pranie rozwiesze, juz sie wypralo.... zaraz z psem na siku do lasu i do sklepu bo chleba nie ma :sorry: a po obiedzie klade sie i nikt mnie z wyra nie zwali :-D

Future kochana ja mam multum skarpet po Fruciu ;-) Ale potrzeba mi kaftanikow i spioszkow troche, nie bede szalec, bo kto to bedzie pozniej nosil ;-) Mam duzo pajacykow i bodziakow, wiec tak tez ubierac przeciez moge co nie ;-) Kupilam nawet na allegro dwie sukienusie dla malej ;-)
Puiszesz ze nie lubisz bodziakow, mnie wsio ryba ;-) Wazne ze jest w co ubrac ;-)
Ale mozemy sie do g-wa razem wybrac przy okazji jak bede jechac do kontroli jak masz ochote :tak: Bo ostatnio duzo razy w g-wie bylam i za duzo na paliwo nam poszlo... musze przyciac pasa z paliwem :sorry: Ale z checia polatam po lumpkach :tak:
Kochana nie wpadne do Ciebie sorki kochana, mlody chory, ale dziekuje za zaproszonko :tak: :*

ciacho, megi, kroma dzieki za pamiec :*
Jak Fruciu... wiec kaszle, mniej zdecydowanie, ale jednak kaszle. Nad ranem najgorzej i wczoraj wieczorem tez atak mial....

Lili do mnie dzownila odnosnie jutra, niestety nie bedzie mnie jutro z Wami. Future jedziesz jutro :confused: Jakbys jechala to odebralabys moze ten komplecik dla Michalinki co mi Lili zorbila cooooo :sorry:

Zupka zjedzona, moja jeszcze męczy...Na 15.50 na komputerowe badanie wzroku, ciekawe jaki numer szkieł zapiszą bo ślepa jestem jak kret:) wcześniej do koleżanki na kawkę bo usypiam normalnie, oczy mi się kleją muszę oprzytomnieć:)
Jeśli chodzi o ciuszki to kilka mam na niemowlaka ale na chłopczyka to w razie czego będę musiała sobie kupić lub też pewnie dostanę z tego co mi już koleżanka obiecała:) No i pod koniec trzeba będzie wózek i łóżeczko sobie zakupić ale jeszcze trochę:)

ja tez nie jade jutro, mam lenia. nie ruszam sie z domu, zamierzam odespac tez troche.
Larvuś ja mam troche kaftanikow, wiec cos sie wybierze, nie cykaj, a ze śpioszkami to ja mam 2 pary tylko, ale też ci dam. spoko. moja mala powyrastala już z kilku rzeczy, coś sie wybierze. a jak bedzie wyrastac to stopniowo co bedziesz potrzebowala.
ha, nie wyplacisz sie kochana. Bedziesz nam zdjecia musiala robić do końca zycia ;*

u nas dzis schabowe, ziemnaczki z koperkiem z ogrodu, fasolka szparagowa (mrozona z tesco), i salatka z tuńczykiem. zjadlam prawie cala sama, bo mala spi, i nie czekalam na męża, bo jak sie obudzi, to nie mam jak zjesc nawet haha... salatka boska. najprostsza na swiecie. 3 pomidory, puszka kukurydzy, puszka tunczyka w oleju najlepiej. sol pieprz i bazyyyyyyyylia...
mhm

Ryba blleeee :-p:-D
Ale reszte by wciagnela :tak: U nas cycek z kury + ziemniole mlode ze szczypiorkiem + marchewka gotowana ta hortexu wersja mini z bulka tarta ;-) Tez bedzie pyyycha :-) Glodna jestem tak wogole, lece wiec do kuchni ;-)

Ciepelko tak wogole na dworku, sliczna pogoda :tak: Ale tylko 15 min po lesie lazilam, nie mam sil.... biedny synek :sorry:

edit:
Future to co Ty malej zakladasz do kaftanikow :eek: Jak spiochow nie masz prawie :eek: Pajacyki :confused:

Witam

My po pracy, zaraz do askany jedziemy,popatrze na jakieś czapki z daszkiem dla Młodego, może coś mu albo sobie wypatrzę.

Ja za to wolałam bodziaki+pajace. W kaftaniku mój młody był tylko zaraz po urodzeniu i jeszcze tylko raz. Pokupywałam tego trochę, ale kaftaniki się podwijały, jakoś nie lubiłam ich. Młody jak było zimniej to w pajacykach z body był, jak się zrobiło cieplej to same body albo rampersy.Ja wsyzstkie kaftaniki+śpiochy pooddawałam, bo wiem, że jak bedzie drugie to też nie będę ubierać.

Jutro zapowiada się bardzo ładna pogoda, sprawdzałam i w GW ma być 22st :-)więc grill wypali.

future- ja nie marudzę, ja zrzędzę jak M mawia, mnie łeb boli i nic mi się nie chce, senna jestem, a tu Teściu mi pismo przyniósł i muszę smarować odpowiedź.

A się nabiegałam i jeszcze dobrą koleżankę spotkałam i poplotkowałam.

Lavrunia- ty siadaj na dupsku i nie ku losu bo ci szybciej wyjdzie, a lepiej żeby jeszcze te dwa tygodnie księżniczka posiedziała. Wiem, że się chce robić, bo kobieta na koniec dostaje motorka w tyłku i wszystko by robiła i okładała, ale rozsądnie.

reklama
A Ja też nadal senna a głowa to Mi pęka :-( położyłam młodego i sama się położyłam, myślałam że ze 2 godzinki pośpi to i Ja się zdrzemnę, ale spał tylko słabą godzinkę bo katar go męczy, nos zatkany i się denerwuje no i się obudził, pewnie nocka kolejna z głowy będzie a jak tak to jutro normalnie jak lunatyk będę masakara normalnie ..... :-( :no:
Teraz się bawi a Ja Was czytam ;-) i też tak właśnie czytałam co Larvunia dzisiaj robiła i tak się zastanawiam czyżby się pomału coś zbliżało bo tak Cię Kochana na sprzątanie wzięło i w ogóle????? ;-) Pomału, wyluzuj troszkę niech jeszcze Michalinka grzeje się w brzuszku ;-) na wszystko przyjdzie pora :-) no i zdrówka dla Marcelka ...

A tak poza tym to też bym się wybrała na spacerek bo słoneczko świeci i ciepło jest w porównaniu do ostatnich dni a tu nici trzeba w domku siedzieć ....

Do góry