reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc popoludniowo...
w koncu moj zaczol normalnie do domku wracac :-) Ok 14.oo mnie zaskoczyl i stanol w drzwiach ;-) no w koncu jak czlowiek bedziemy sie widywac i moze jak zaczne rodzic to w domku bedzie ;-)
Bo tego boje sie tez, ze nie bedzie mial kto mi pomoc...sama z dzieckiem i bolami a do szpitala ok 40 km :baffled: Ale mam nadzieje ze bedzie git ;-)

szkoda ze u nas na wiosce nie ma taniego sklepu ;-) z reszta ja nie lubie lazic po sklepach z natury ;-)
W sobote jak bede w g-wie to moze podjade za sandalkami dla mlodego.. w pepco sa sandlaki :confused:

Future gratki za postepy w pisaniu pracy, pisz pisz.. malo czasu zostalo :tak:
Jak tam po bioderkach...

reklama
Witam. Ja tak na szybko, bo zaraz musze szykowac sie do pracy :) wczoraj nocka dzisiaj tez, ale jutro wolne :-)

kroma zdrowka dla Arusia :* a moze na tym grilu go przewialo?? bo spocil sie biedak, gdzies wiatr zawial i odrazu choroba gotowa...

niuska to ja nie w temacie, ze ty pracujesz:confused: ale fajnie zawsze jakas odskocznia
jak mi sie uda to moze od wrzesnia tez gdzies bede pracowac ale narazie nic nie mowie

oj Katgen, napisalabys cos wiecej....
"pikaczu- znikaczu" :-p:-p:-p pojawia sie i znika...
co tam u Was... jak zyjesz...

Ehh...co u nas? praca praca i praca. wracam do domu jest 17 musze coś do jedzenia przygotować i tyle....potem kąpanie Izki i ja sama już padam.

A poza tym jak sie nasiedze w pracy przed kompem 8godz to mi sie w domu już nie chce....

I tak jakoś leci. Ogolnie raczej OK.

Buźkam!

Katgen monotonnia Cie dopadla widze.. ale weekendy masz ;-) odstresowuj sie w weekendy :tak: Super ze jakos sie toczy :tak: Lepsze to niz siedzenie marudzenie :tak:;-) Ściskam CIebie i rodzinke :tak: Zagladaj do nas ;-)

reklama
oj nie to nie monotonia tylko wpadłam już w ten wir i się tak toczę:)

Brakuje mi pogawędek z Wami, chodź, że tak powiem Towarzystwo się pozmieniało i co niektórych to nawet nie znam...

Do góry