reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czyzby byla u was burza?? :-D:baffled:
larvunia a ty gdzie spisz znowu :-D:baffled:
future to ci helenka :happy2:
Kasia jak przygotowania??..ktorego czerwca t macie slub ? bo nie pisalas :no:

a ja wypilam sobie 4 drineczki zubroweczka :-Di cos mi w glowie kolacze ha ha...
co tu robic chyba czas dopasc chlopa :-D:tak:tym bardziej ze on nie protestuje :no:
kurde cos mi literki protestuja :-Dale grzecznie i pomalu poprawiam swoje bledy czyli jeszcze nie tak zle ze mna :-D

no i tym milym akcetem mowie wam Dobranoc ciotki klotki :tak:;-)

oddam wrzeszczące dziecko w dobre ręce!!!!!!!
eh. mała okropna baba!
Larvunia dzie Ty?
jestem, dzis malo co na necie siedzialam dziwne co nie :-p;-)
bylam se na lajzach a co :-p:-p:-p przedpoludnie prawie przespalam a pozniej poszlam na wioche heheheheheh
u Marty K. bylam, Future moze kojarzysz, ma synka Mikołajka ;-) Od Marcelka z grupy :tak: Ledwo sie doturlalam do niej, kurde a w cale daleko nie mieszkaja...

Synek dopiero 10 min temu poszedl mi spac, nie wiem co mu dzis... caly dzien jeczacy, marudzacy w przedszkolu tez sie nie sluchal ponoc bylo wszystko na NIE a tak dlugo wytrzymal... Ciekawe do ktorej bedzie spal.

Dobrej nocy kobitki :tak:
Burza..... w koncu, od rana na nia czekalam ;-)

madzia hello wieczornie ;)

Ostatnia edycja:
Future- no to dawaj ją, mój wrzeszczy to ją zagłuszy i nie będzie słychać, a może razem raźniej i nie będą płakać :)
Madzia- ty zboku, a mój z chęcią by przystał na takie molestowanie, on czeka i się nie może biedny doczekać, bo ja się boje że 3cie zrobimy.
lavrunia- witaj w klubie mój też dopiero padł,

o jaaaa juz sobie wyobrazam, on z lewej ona z prawej i macie stereo :-D:-D:-D masakra...

wiecie, ze od jutra u mnie 9 miesiac sie zaczyna.... aaaaaaaaaaaaaaa...
24 dopiero mam ginka, ciekawe czy rozwarcie wieksze czy nie u mnie, czuje sie ogolnie dobrze, kregoslup dokucza w sumie tylko (nie licze zmeczenia, i innych typowo ciazowych dolegliwosci)

no dob ra DOBREJ NOCY :*
jak bede rodzic to Future da Wam znac ;p

Ostatnia edycja:
Larvunia w koncu dalas znak jakis ha ha..zartuje fajnie ze wyszlas do lufu na pogaduchy
a moje tez dopiero poszly spac....hmm..:baffled:
a ty lubisz burze? bo jak ja slysze grzmoty to bym z lazienki nie wychodzila haha bo tam nie ma okna i nie widac blyskow :-D:-D

kroma moj tez czeka :-D:-D nie zawsze to sie zdarza ale dzieci spia to trza korzystac :tak:;-)... ja tez sie cykam ze trzecie bedzie...ale miejmy nadzieje ze nie...:no:...
no nic lece bo rano do szkolya zanim pojde spac to polnoc wybije :-D oj nie chce sie do szkolki oj nie ...:no:

dobrej nocki buziolki...

No moja też ok 22 padla co te nasze dzieciaczki z tym spaniem?! U nas ulewa i wieje że głowę idzie urwać ale tylko raz usłyszalam jak zagrzmialo:confused:
Jakby co dobrej nocy;)

o jaaaa juz sobie wyobrazam, on z lewej ona z prawej i macie stereo :-D:-D:-D masakra...

wiecie, ze od jutra u mnie 9 miesiac sie zaczyna.... aaaaaaaaaaaaaaa...
24 dopiero mam ginka, ciekawe czy rozwarcie wieksze czy nie u mnie, czuje sie ogolnie dobrze, kregoslup dokucza w sumie tylko (nie licze zmeczenia, i innych typowo ciazowych dolegliwosci)

no dob ra DOBREJ NOCY :*
jak bede rodzic to Future da Wam znac ;p

a posrodku szymon :-D:-D:-D:-D:-D:-D

zboczuchy :-p
madzia uwielbiam burze :tak::tak::tak: i te swierze powietrze :tak:
ale tylko burze wiosenne, te zimowe sa takie bure :-p

dobra spadam... paaaaaaaaaaaaaaaa ;-):-)

reklama
Do góry