reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry ranek...:-):-)
ja kawusie wypilam teraz mlodego sciagam zeby sie ubieral bo za 20 minut wychodzimy a ten dalej w pizamie...

no to milego dnia noc byla fajna :tak::-D to i dzien sie ladny zapowiada
laseczki lece do szkolki :tak::tak:

reklama
Dzień doberek :-) widzę, że wczoraj wieczorem się rozgadałyście jak nigdy :-p Madzia to fajnie, że noc udana ;-) więc teraz miłego dnia życzę :-)
Larvunia jak tam samopoczucie?? ;-)
Future jak tam Helenka, dała Ci pospać w nocy czy też marudna była tak jak w ciągu dnia??

Mój młody ogląda bajki na polsacie i wcina śniadanko, Ja też zaraz idę sobie coś przygotować i poodpoczywać dzisiaj bo wczoraj jak się wzięłam za pranie to się chyba za dużo nadźwigałam i później troszkę brzuch pobolewał ..... I w ogóle jak wybyłam na miasto to też się nachodziłam z mamą że masakara, wczoraj to miałam intensywny dzień hehe :-) ;-) :tak:
A dziś brak słoneczka, burza była Ja to widziałam jak się błyskało i więcej niż raz czy dwa grzmiało a jak zaczęło padać to jak oberwanie chmury, ale nie padało długo ale dobre i to, dzisiaj chyba lżejsze powietrze jest no i dobrze ... :-)

No a tak poza tym to miłego dzionka, dzisiaj będę (mam nadzieję) częściej zaglądać bo wczoraj jak wpadłam w trans sprzątania i prania to nie miałam kiedy haha ...... :-) ;-)

dzien dobry, my wczoraj całe popołudnie na dworze, później szybka kolacja i mycie i młody do spania a my filmik oglądaliśmy(a właściwie bajkę:-D - "zaplątani".

kroma ja czytam teraz "w dżungli życia" beata pawlikowska, świetna lekka książka, super się czyta:tak: czeka już na mnie druga część;-)

u nas wczoraj też burzy nie widziałam ale strasznie lało, chyba dużo chłodniej się zapowiada weekend.

Hej

Helena spała od 23 do 5,30, wiec troche pospalam. o 5,30 zjadla i zwymiotowała i spała do prawie 9. teraz zjadła i sie wierci, zobaczymy. nie wiem dlaczego tak bylo. i dzień wcześniej też zwymiotowała. wieczorem. nie wiem co sie dzieje. mam nadzieje, ze dziś torche pośpi, bo jutro jade do promotorki, i musze coś więcej miec. no.

dzisiaj chodnawo, ale zaraz pojde z mała na spacer, moze po deszcze zaśnie. zminione i pachnące powietrze. ale az sie boje co to bedzie latem jak beda upały, moze tak byc, ze nie bedzie spała.

Mycha a dziekuje ;-) chyba oki :tak:
Future bidula... i Helcia i Ty.... sciskam Was :*
Martuchaa, Madzia hello

edit:
ciacho a Ty gdzie...

Ostatnia edycja:
witam
nie wyspalam sie wstalam nietomna, spalam 5godzin, bo mnie starsza obudzila po 5:dry:
dopiero tez skonczylam tort robic 1,5 godz.stalam
mam nadzieje ze efekt konocwy mnie zadowoli:-D

witam.
Future- nasze dzieciaki nadają na tych samych falach,. A może mała za dużo zjadła, mój tak miał, jak miał za dużo to chlustał. Biedulka to się namęczy i mamę, ale zapomnisz tych płaczy jak mała zacznie siadać, wstawać i gadać :-)

Młody wczoraj pół nocy nie spał, wiercił się ryczał, a rano po antybiotyku zwymiotował aż żółć szła, poleciałam do lekarza i wszystko dobrze, gardło się goi i nie ma gorączki, ma też wysypkę od antybiotyku. Biedne te nasze dzieciaki.

kroma zdrówka dla młodego, to się namęczycie oboje, oby już za wami to było.

ja coś dziś zamulam w domu, ta pogoda mnie dobija, nawet mi się nigdzie nie chce wychodzić. jeszcze nie wiem czy będe miała neta na weekend bo siostra ma zjazd w szkole i chce pożyczyć...

reklama
mileg dnia laseczki, nie mam czasu dzisiaj, do dentysty ide z strasza, musze tort dokonczyc, i jeszcze to i tamo

Do góry