reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR a nie lepiej wam zrobi dowód? my robimy właśnie dowód... czekasz ok 2tyg ( ja dłużej bo tu mam meldunek tymczasowy i ta gmina do mojej wysyła papiery tam gdzie stały mam więc zajmuje ok miesiąca) nie płacisz nic tylko tyle co za zdjęcia, a do UE dowód starczy

future zakup udany widze :tak:
ja za 180 zl kupywalam fisher price na allegro dla chrzesniaka :tak:

lana chcesz dla siebie psiaka ?

tak dla nas piesek.

lana idź do schroniska, za grosze kupisz, i tam mają szczeniaczki od koloru do wyboru. Koleżanka lata opiekować się ale w Poznaniu i mówi, że jest pełno i takie słodkie.

yhym.. ja sobie upatrzalam jednego w internecie tylko kurcze to suczka.. a jednak nie chcialabym miec w przyszlosci problemu ze szczeniaczkami i wole samca.
wybierzemy sie w przyszlym tyg do gorzowa zobaczyc.

Lana- jak zobaczysz jakiegoś na żywo to się nie oprzesz, kiedyś pomagałam w schronisku, ale w liceum, sama miałam ochotę zabrać pół schroniska.

Future- fajniutki, i na prawdę warto było, ale będzie miała młoda ubaw :)

a ja się nie pochwaliłam, że złożyłam pierwsze cv, no strzeliłam gafę dzisiaj, ale na szczęście nie tej co wręczałam cv, tylko przy jakimś innym pracowniku, byłam dzisiaj w urzędzie woj. i jadę windą z powrotem i facet się pyta, "gdzie jadę windą" a ja "na same dno"
embarrassed.gif
. Ja to mam lapsusy językowe, a dziś do M mówię, że facet z nauki jazdy "bierze kasę pod ladą", zamiast "pod stołem"

Ostatnia edycja:
Możliwe, Ogólnie to ja na pierwszy widok jestem oschła. Jestem troszkę zmienna i nie zawsze mam humor do żartów ale ogólnie jestem zakręcona i to z tego wynikają moje pomyłki, sama potrafię się śmiać do siebie, a ludzie głupio na mnie patrzą, czasem myślę, że mam coś nie tak w głowie.

Horcrux- aleś mi dała do myślenia :-)

Megi piesek jeszcze nie ma imienia, ale tak myslelismy o Karbo ( bo to wegiel) a on jest czarny, z ta sierscia wyglada jak owieczka :) a chca utopic caly miot 7 ich bylo, nie maja co z nimi zrobc... jakbys Lana chciala to moge dac namiary. Tylko widzac po matce to beda to duze pieski... Marta to by mogla caly czas z nim byc, i ma cierpliwosc bo go czasami pociagnie za ogon albo gdzies pociagnie, ale odrazu jej mowie ze nie wolno tak robic to przestaje...

jeszcze dzisiaj dostalismy kotke zeby z naszym persem sie "poprzytulala" :D w korytarzu to slychac ciagle jakies pojekiwania, dobrze ze mamy pokoj na dole to tego w nocy nie bedziemy slyszec :) to jest pierwsza kotka jaka sie zainteresowal bo tak to jedna byla strachliwa a druga byla za agresywna w stosunku do niego... do trzech razy sztuka jak widac :)

Marta z M juz spia tylko ja nie cos nie moge usnac... szperam w tym necie i szperam...
a wogole sie dzisiaj wkurzylam bo dowiedzialam sie od naszej pani adwokat ze znowu sie odwolal od decyzji sadu ten komis, i trzeba znowu czekac :/ juz tyle sie to ciagnie, mamy wyrok prawomocny a nic z tym nie mozemy zrobi bo on dzien pozniej zlozyl odwolanie od wyroku a teraz sprawa sie toczy o przywrocenie terminu do odwolania sie od wyroku...

witam
ja dzisiaj pierwsza:-D:-D
niuska fajnie imie, bedzie pasowac do niego:-):tak: co za ludzie, zrobia wszystko zeby tylko nie placic a sa przeciez winni bo u nas to praweo to jest dziwne

reklama
Lana- jak zobaczysz jakiegoś na żywo to się nie oprzesz, kiedyś pomagałam w schronisku, ale w liceum, sama miałam ochotę zabrać pół schroniska.

Future- fajniutki, i na prawdę warto było, ale będzie miała młoda ubaw :)

a ja się nie pochwaliłam, że złożyłam pierwsze cv, no strzeliłam gafę dzisiaj, ale na szczęście nie tej co wręczałam cv, tylko przy jakimś innym pracowniku, byłam dzisiaj w urzędzie woj. i jadę windą z powrotem i facet się pyta, "gdzie jadę windą" a ja "na same dno"
embarrassed.gif
. Ja to mam lapsusy językowe, a dziś do M mówię, że facet z nauki jazdy "bierze kasę pod ladą", zamiast "pod stołem"
]tego sie boje ze nie bede wiedziala ktorego chce!

Megi piesek jeszcze nie ma imienia, ale tak myslelismy o Karbo ( bo to wegiel) a on jest czarny, z ta sierscia wyglada jak owieczka :) a chca utopic caly miot 7 ich bylo, nie maja co z nimi zrobc... jakbys Lana chciala to moge dac namiary. Tylko widzac po matce to beda to duze pieski... Marta to by mogla caly czas z nim byc, i ma cierpliwosc bo go czasami pociagnie za ogon albo gdzies pociagnie, ale odrazu jej mowie ze nie wolno tak robic to przestaje...

jeszcze dzisiaj dostalismy kotke zeby z naszym persem sie "poprzytulala" :D w korytarzu to slychac ciagle jakies pojekiwania, dobrze ze mamy pokoj na dole to tego w nocy nie bedziemy slyszec :) to jest pierwsza kotka jaka sie zainteresowal bo tak to jedna byla strachliwa a druga byla za agresywna w stosunku do niego... do trzech razy sztuka jak widac :)

Marta z M juz spia tylko ja nie cos nie moge usnac... szperam w tym necie i szperam...
a wogole sie dzisiaj wkurzylam bo dowiedzialam sie od naszej pani adwokat ze znowu sie odwolal od decyzji sadu ten komis, i trzeba znowu czekac :/ juz tyle sie to ciagnie, mamy wyrok prawomocny a nic z tym nie mozemy zrobi bo on dzien pozniej zlozyl odwolanie od wyroku a teraz sprawa sie toczy o przywrocenie terminu do odwolania sie od wyroku...

niuska slonce musi to byc maly piesek bo ja w bloku mieszkam... mamy kawalerke.. nie wyobrazam sobie jeszcze duzego psa!
bedziemy szukac w przyszlym tyg:)

Do góry