reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej pisadełki, ale naskrobałyście...haha

moja mała śpi prawie cały dzien, nie wiem co to bedzie w nocy wrrrrrrr...
cały mi soczek oddała marchewkowy ( na bluzke w dodatku) nie wiem czemu... ale dałam mleczko i zasnęła. na dworze bylam 2 godziny to spała, rano o 6 jadła, a potem spała do 11, normalnie zyc nie umierać.

ja zaczęłam drukować sobie zagadnienia na obrone, chyba czas zacząć coś poczytać, bo obrona w poniedziałek...nie mam co ubrać na obrone, nie mam kasy, chcemy na wakacje jakieś pojechać z małą, to chybanic sobie nie kupie. wczorja kupiłm kilka rzeczy w lumpie... ale nic na obrone...

kaszel mnie męczy, nie chce mi sie nic tak jak kromie hehe leniowi jednemu... no i pracy szukam troche...ale mało...

reklama
future- może za mała jest na marchewkę, w sumie mi kazali jak będzie miał 5 mcy, wcześniej nie. Może żołądek nie trawi jeszcze. A w ten poniedziałek, to będę trzymać kciuki :) Ja też szukam pracy i mało, oj mało. Powodzenia w szukaniu :) A ja mam lenia, przez te hormony, ciągle leci i nic się nie poprawia, czeka mnie znowu wizyta u Gina.

Future ale Ci sie spieszy z podawaniem naszych produktow ;-)
ja patrze zawsze po sloiczkach w sklepie, jak jest cos od 4 mies to podawalam juz Fruciowi, jak czegos nie bylo to nie podawalam :tak:

my dopiero z podworka ze spacerku wrocilismy :tak: mlody wywalil sie na rowerze i ma zdarte kolana i dlonie ;-) hehe ale przezywal.... ale szybko zapomnial ;-)

wieczorkiem fotki zgram to sie pochwale jak pedalowal :-)

Hej...
my po spacerku rowerowym i bylam w sklepie jakiegos kwiatka dla pani na jutro kupic..
ale nie bylo cietych i wzielam takie rozyczki w doniczce...:tak:
jutro hania ma zakonczenie ale tu tak dziwnie bo nie ma zadnego alepu czy cos w tym rodzaju...
normalnie ida z plecakami i ksiazkami haha
pozniej robia sobie piknik i sniadanie wspolne..musialam zakupic 10 bulek...:tak:

pogoda dzis w miare oki...nawet na krotki rekaw cieplo..:-)

Larvunia do wesela sie zagoji jak to mowia haha moj tez sporo gleb zaliczyl na rowerze ...bo nie slucha sie i szybko jedzie ucieka nam...

Future moze wstrzymaj sie z ta marchewka moze jeszcze za mala....:baffled:

Dafi powiadasz ze mcz zakorkowany byl...;-)

Hej...
my po spacerku rowerowym i bylam w sklepie jakiegos kwiatka dla pani na jutro kupic..
ale nie bylo cietych i wzielam takie rozyczki w doniczce...:tak:
jutro hania ma zakonczenie ale tu tak dziwnie bo nie ma zadnego alepu czy cos w tym rodzaju...
normalnie ida z plecakami i ksiazkami haha
pozniej robia sobie piknik i sniadanie wspolne..musialam zakupic 10 bulek...:tak:

pogoda dzis w miare oki...nawet na krotki rekaw cieplo..:-)

Larvunia do wesela sie zagoji jak to mowia haha moj tez sporo gleb zaliczyl na rowerze ...bo nie slucha sie i szybko jedzie ucieka nam...

Future moze wstrzymaj sie z ta marchewka moze jeszcze za mala....:baffled:

Dafi powiadasz ze mcz zakorkowany byl...;-)

Madzia az z 5 godz byl zakorkowany i wczoraj podobnie.
wiecie co.. mam pecha do tej str tablica.pl.. baba od woizka tak obiecywala nie zrobic w konia w poneidizalek juz wysylala a tu du**pa...
powiedziala mi dzis dopiero jak sie dodzwonilam ze ktos z rodziny niby bedzie chcial wozek.

ale sprawdze to....

Witam się,

My dopiero co wróciliśmy, poszliśmy na spacer. Młody cały czas pięknie za rękę szedł, połaził trochę, w którymś momencie na łapy chciał, ale stanowczo odmówiłam. Pod koniec to już nogami włóczył, ale dał radę:-p
Teraz oczywiście wyciągnął odkurzacz i sprzata............ciekawe czy za 10 lat też tak chętnie bedzie pomagał matce.

Kroma, Emilia i Martucha- ja też mam vouchery do gofika i jak będziecie szły to dajcie znać.

Kroma- w sumiei nie wiem ile to piaskowanie kosztuje, ale vouchery były po 90zł i w tym są jeszcze inne zabiegi. Całe szczęście , że skończyłam leczyć zęby dwa tygodnie temu, bo nawet nie wiedziałam, że trzeba mieć wszytskie wyleczona, ale luz, już nie mam żadnych ubytków.W sierpniu pójdę, bo teraz zwyczajnie w tygodniu nie mam kiedy.

ciacho- fajnie, że zdecydowaliście się na garaż, przydatne to, zwłaszcza zimą, brr.....aż mnie telepie jak pomyśle o skrobaniu szyb.

Ostatnia edycja:
Daffi to szkoda ze tak wyszlo nie lubie takich ludzi najpierw obiecuja a pozniej robia w konia wrr...:angry::angry:..

Aneteczka hej hej....fajnie ze mlody dal rade piszo na spacerku :-)

Larvunia wlasnie na nk oblukalam fotki jak zawsze super !!:-)

reklama
Daffi to szkoda ze tak wyszlo nie lubie takich ludzi najpierw obiecuja a pozniej robia w konia wrr...:angry::angry:..

Aneteczka hej hej....fajnie ze mlody dal rade piszo na spacerku :-)

Larvunia wlasnie na nk oblukalam fotki jak zawsze super !!:-)

najlepsze ze podkresilam jej ze juz ktos zrobil takie swinstwo mi i wrecz zarzekala sie ze ona taka nie jest i mi go sprzeda.. w poniedzialek juz niby szla wysylac a tu takie cos... wydaje mi sie ze sciemnia.. zobaczylam poprosilam kumpele bvy napisala mailkla czy akytualne i ze jest z zabrza czyli 20km od niej i odbiezre osobiscie.. zobacze czy jej problem przesylka sprawia.

Do góry