reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobry;-) u nas w miarę oki poza tym że Zuzia nam wczoraj 2 razy wieczorem zwymiotowała a w nocy temperatura 38,7 czyżby wirus:confused::baffled:...nie dałam jej na zbicie nic wolałam poobserwować i dziś już nie ma gorączki:baffled: wmusiłam jej tylko wieczorem Lacido baby. Zobaczymy jak dziś, jak na razie jest spokój.
marzenka pani dr kazała tylko pilnować jakie buty nosi no i po domu nie na boso tylko w kapciach tylko tyle:tak:

Hejka

Troszke mnie nie było... Mamy małe problemy z kaską, zapłaciłam za neta z małym opóźnieniem a oni wzięli to zaliczyli na fakture której jeszcze nawet nie miałam, a robiąc przelew nie wpisałam za jaki to miesiąc i nam odłączyli ;) musiałam zapłacic następną faktóre (której jeszcze nie dostałam) i dopiero mi podłączyli, jeszcze się musiałam kłocic przez tel żeby blokade wyłączyli (w poniedziałek kase dostali a w czwartek jeszcze neta nie było) w pon,wt i środe troszke was podczytywałam bo byłam u mojego taty ale czasu brakowało żeby odpisac... no i nie pamiętam co miałam pisac... Kacper w październiku był 3 dni w przedszkolu :( tzn ten tydzień mógł chodzic ale musiałam jechac do mojego taty i jego zabrałam ze sobą... No i na czwartek, piątek już go nie dawałam.... Na dodatek mały dopytuje się o dzidziusia :-p Ostatnio mówi do mnie
-Mamo masz dzidziusia w brzuszku
-ja-nie mama
-on-a będziesz w końcu miała?
-ja-narazie nie
Ruszył do korytarza
-ja-gdzie ty idziesz?
-on-ubiore buciki pójde do Filipka i mu zabiore dzidziusia!
Filipek to jego kuzyn(wujek w sumie ale w jego wieku) i ma braciszka z kwietnia
Zdrówka dla wszyskich dzieciaczków i mamus bo widze że choróbska nie odpuszczają
I o ile się nie mylę to Rafałek Blond dzisiaj 3 latka kończy! STO LAT SŁODZIAKU! ZDRÓWKA I UŚMIECHU!!!

Cześć Wam.
U Nas nudy, zbliża się Wszystkich Świętych tak więc cały weekend spędzam sama z dziećmi bo mąż pracuje też jutro, dziś późno skończy jutro tak samo tak więc weekend do bani..... :-(
Chciał Nas wywieźć do rodziców, ale Ja nie chcę jakoś nie mam ochoty i nastroju na dłuższe wyjazdy niż kilka godzin...
Niech już mija te święto bo w ogóle męża w domu nie mam... :wściekła/y:

Larvunia fajnie, że się rozluźniłaś po masażu, Kasia witaj no dawno dawno Cię nie było, Future Kochana zdrówka jak najwięcej, Megi zdrówka dla Zuźki...
Tym co nie odp to sorki i miłego weekendu życzę! :tak:

hej
dopiero usiadlam na chwilke, caly czas w biegu, wlasnie tort dla kromy skonczylam, obiad, sprzatanie, zakuppy na raty normalnie szal cial:-D

nie wytrzymalam
poszlam o 8.00 rano sprzatac pietro...ok
okolo godz temu zaczela sprzatac ta "p.i.e.rdol.ni.eta" swoje pietro.
skonczyla i schowala sie do domu
wyszlam po 5 min z psem, specjalnie sprawdzic czy siersc jest
BYŁA
zapukalam w drzwi i powiedzialam co mysle o tym
zamknela mi przed nosem drzwi (alew wysluchala co mowie), wiec z premedytacja na caly glos powiedzialam,
ze wiec gramy w Pani gre i rzucam Pani piach z pod pani butow
i rzucialm garsc ziemi
wracam z psem z lasu, i patrze dokladnie czy nie ma tej ziemi...
miotla ja ale juz nie wrzucila do mnie
no zobaczymy czy zrozumiala i czy zobaczyla ze sie jej nie boje
nie wiem co bedzie za dwa tygodnie ale ja mam to juz w nosie, pokazalam jej ze wiem ze to ona i ze sie nie boje.

taka bylam hehehe ;-)
aaaaa i odrazu pobieglam do zarzadcy budynku o wszystkim powiedziec zeby nie bylo ;-)

Ostatnia edycja:
ciacho ja wiem ze zarzadca nic z tym nie zrobi, spoko, chodzi mi bardziej o to zebym miala kogos w razie czego ze gdzies sytuacje zglaszalam. Ten babsztyl pewnie za 2 tyg znowu to zrobi.... (choc moze nie???). I ja nie mam zamiaru znizac sie do jej poziomu, ale zapukam znowu w drzwi i powiem zeby to sprzatnela. Powiem Ci ciacho ze mi lzej... ze zapukalam do niej i powiedxzialam co mysle. Te rzucenie piachu to troche jej poziom, ale to takia "kropka nad i" w tej sytuacji ;-)

edit:
ciacho moj pojechal do g-wa, ma do was zajechac, ale nie wiem czy przed 18 jeszcze czy po 21.00 jak bedzie koniec spektaklu, ale pewnie jeszcze przed 18.00

reklama
Do góry