reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja na chwilkę życzyć spokojnej nocy:tak:
mały rozdrażniony i marudny po szczepieniu, nie ma się co dziwić ....przepraszam za moją nieobecność zbyt często:sorry2:

Heja wróciliśmy właśnie nie dawno od lekarza...Zuzia dzielnie usiedziała u pani w laboratorium, dała z paluszka krewke ściągnąć:tak: i siuśki złapaliśmy rano ale niestety kau nie:no: następnym razem zaniosę tylko ale już prywatnie, jutro wyniki m odbierze. A Pawełek tak: waży 6200g (6 tyg temu miał 4720g) więc przybiera ładnie nawet za ładnie :tak: pani śmiała się że kawał chłopa z niego:-) a mierzy 64cm a więc urósł nam całe 10cm od urodzenia:) No i najbardziej nie przyjemna rzecz, szczepienie :-( płakał biedaczek bardzo ale zaraz go utuliłam i w drodze do domu zasnął, teraz śpi...następne szczepienie 20.01.
madziarena dużo zdrówka i uśmiechu na tej ślicznej twarzyczce Amelki na każdy następny dzień jej życia, 100 latek:)
larvunia jak tam Michasia? kropki nadal są?
mycha dziś przyjmowała nas dr Fotujma czy jak jej tam.....
Ja spijam kawkę i zajadam się drożdżówką od męża:-p

Megi no Fotujma Fotujma, Ja tylko w ostateczności do niej chodzę.. :tak: wiesz co Pawełek jest cięższy od Jasia, Jaś na szczepieniu jak byliśmy miał 5.870kg... :-p:-)

dziekuje za kciuki;]
wewnetrzny zdany jutro pojde sie zapisac:) na zewnetrzny

Pr gratuluję i oby zewnętrzny tak samo poszedł :tak:

czesc
od rodzicow pisze
czekam az moj prace skonczy i dopiero wroce do domu
Misiula jednak ma ospę, wlasnie co zasnela, od 6.00 nie spala, ale jest pogodna.
pozdrawiam Was wszystkie ;*

madziarena 100 lat dla Amelki, duzo zdrowka, milosci, usmiechu i zabawek ;D

Larvunia współczuję i oby Misiulka lekko przeszła... :tak:;-)

No a Ja dzisiaj robiłam pierniczki :-) jutro będę dekorować :tak::-)
A tak to dzionek jakoś zleciał, Wojtuś zaraz do spania, Jaś jeszcze chwilę i też pewnie zaśnie, Mnie coś głowa boli masakra normalnie jakaś, już dawno nie bolała.....
A tak poza tym Wojtek dzisiaj przechodzi samego siebie, głowę mam jak bania od tego jego ględzenia - raaaaaaaaaaatunku....

jestem w przerwie reklam na tvn haha
jakos dzis dzien mi szybko zlecial z rana u mamy,kupilismy komode i poszlismy odbierac i gosciu magazynier dal nam 2 kartony ale ok,a w domu patrzymy ze cos sie nie zgadza w jednym kartonie jest ta komoda ktora kupilismy a w drugim jest inna komoda wieksza haha gosciu sie pomylil i dal nam 2 komody :szok::-D
narazie czekamy bo maja dane w kompie to moze sie odezwa po nia a jak nie to bede miala ja dla szymka do pokoju nowa hehe dobre sobie niemcy to zakrety :-D

pozniej obiad i logopeda,zebranie w szkole i wrocilam o 17 do chalupki :tak:
na zebraniu ok,pani ogolnie zadowolona mloda ladnie pisze,liczy dobrze wedlug pani i z jezykiem nie ma problemu :-)
ma tylko czytanie cwiczyc ale nie jest zle ,wychodzi na to ze tylko w domu taka uparta jak osiol :tak:

Megi ladnie ci synek wazy mleczko twoje sluzy :-)

Marzenka nie narzekaj zaraz remoncik sie skonczy i bedzie ladnie i czysto :tak:

Mycha pochwal sie jutro pierniczkami :-)

to tyle na dzis i owieczka idzie usmazyc makaron na kolacje bo m se wymyslil :tak:

no a ja smaze pieczarki i nie wiem co z nimi dalej zrobic ale mielismy ochote i pewnie beda bulki z pieczarkami:)niezdrowo jak cholera na noc ale co tam. jutro W jedzie i znowu sama 2 tygodnie:(buuuu
Megi, Mycha a ja z synem pani fotujmy chodzilam do szkoly, on rok starszy ode mnie.pol dnia zastanawialam sie skad to nazwisko znam.
Owca ja tak kiedys 2 zakiety z allegro dostalam tyle ze identyczne. jeden wyslali poczta a drugi kurierem. napisalam maila do nich ale nie odpisali wiec nie odeslalam im. ich blad i nie bede za wysylke placic wiec mam 2 jeden u siebie a drugi u mamy i nie musze wozic:)
Katgen zdjecia dodalam :p
Mycha skad ja to znam to gledzenie hehehehe. czasami to juz nawet nie wiesz co mowi a i tak przytakujesz :D kolezanka kiedys mi opowiadala ze jej mloda tez tak chodzila caly dzien i jej gitare zawracala, z 6 lat miala. i ona jej tylko odpowiadala po jakims czasie juz od niechcenia tak tak, ok, tak mozesz itp... i jak bardzo sie zdziwila jak do kuchni weszla:)patrzy a tam jej corka mikser w rece i babeczki z kolezanka robi:D:D:D:D to oczywisice krzyk na nia , ze jak to , ze nie wolno, ze za male sa, piekarnik wlaczyly i wogole a ta ze przeciez mamo mi pozwolilas :)teraz juz woli jej sluchac bo zaraz sie zgodzi zeby na piwo poszla i nie bedzie o tym wiedziec :D

Hejka, ja po pracy, strasznie źle się czuje...

STO LAT DLA AMELKI

PR gratuluje
LARVUNIU zdrówka dla Misiuli
MEGI no to ci synuś rośnie

Tylko tyle, przepraszam ale więcej nie jestem w stanie nadrobic...

dzien dobry:-)
owca to jak sie nie odezwia to bedziesz miala komode za friko:-D:-Dno tak masz racje niepowinnam narzekac:-Dbo w koncu bedzie tak jak zawsze chcialam:-)
ale juz sie doczekac nie moge kiedy dawid bedzie spal u siebie..dzis dostalam pieta w cycka wiecie jaki to bol!!:wściekła/y::wściekła/y:ale mysle ze dzis juz bedzie spal u siebie ;-)
ale pogoda do dupy..moglby spasc snieg juz:-)kupilismy wczora foremki na ciasteczka i jak tylko bede miala gotowa kuchnie bedziemy lepic z dawidkiem:-)
mycha moj o dziwo ostatnio spokojny jest u mamy az jestem w szoku...z gadaniem zajmie sie soba i cisza ale wczoraj to przegial:wściekła/y:dostalam od niego w twarz nos mnie tak pozniej bolal ze glowa mnie rozbolala wynioslam go do drugiego pokoju zamknelam a ten jeszcze zaczal kopac w drzwi!!!!!brak mi slow..potem wyszedl przeprosil ale no kurde skad u niego takie zachowanie!!mysle ze u niego jest ten bunt dwulatka i oby szybko minal bo czasem mam ochote sprac mu dupsko!!!:wściekła/y:
megi mam nadzieje ze nocka ok:tak:
larvunia jak malutka?

reklama
Witam dziewczynki ... ale naskrobałyście od wczoraj :)
Tyle co pamiętam : Madzia - to masz dwie komody :) mi też raz dali dwa zestawy ogrodowe, noż ich problem ... hehe
Larvunia - wytrwałości i zdrówka dla Misiuni - ale przejdzie i będziesz miała z głowy - moja jeszcze nie miała Ospy więc wszystko przede mną ...
Marzenko - długo u was ten remont ale będziesz miała ślicznie, my właśnie skończyliśmy kuchnię :))) jestem zadowolona hehe zostaje sypialnia salon i łazienka ale to ze spokojem ... a kuchnie i korytarz robiłam sama z Marciniem w dwa dni ależ jesteśmy z siebie dumni hahaha
Dziś musze placki upiec, mama mi piecze torta i zastanawiam się nad jakimiś sałatkami - nie chcę wielce wyprawiać tych dwóch latek no ale na stół coś musze postawić bo gości będzie masę w sobotę ...
Dziewczynki szukam pomysłu na prenzent na gwiazdkę dla Amelki. Na urodzinki kupiłam jej złote kolczyki, organki i wczoraj symbolicznie dostała wielką maskotkę Georga - małpki ale się cieszyła wszędzie z nim chodziła i nawet spała :)
No nic śmigam do pracki muszę zrobić listę pracowników do premii świątecznej

Do góry