reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

mycha to sie niesie po scianach, nieraz jest tak ze ktos wierci 2 pietra nizej i myslisz ze to obok
moje sie wiercenia nie baly, jak urodzilam mloda w szpitalu trwal remont i wiercenie na dzien dobry po urodzeniu miala:-D

reklama
No to ciasteczko młoda miała niezłe powitanie hehe... a może i wyżej wiercą ale głośno jest jak nie wiem i Wojtek Mi piszczy nawet jak jest teraz cicho.....

mycha u nas też coś u sąsiadów za ścianą coś waliło z rana a potem na klatce przed drzwiami hałas coś wynosili...
pierniczki cudne i smakowite na pewno:) a kuleczki wyśmienite ale to już pisałam;-)
Sylwka też racze w domu będziemy ostatnimi czasy nie chce mi się balować jak już są dzieci to "dupa siad":tak::-D
Zapiekanka się robi w piekarniku, zobaczymy jak wyjdzie hmmm:-)

Megi też bym sobie zjadła zapiekankę ale tą z kiełbasą i cebulą zamiast mięsa mielonego... :tak: ale kurcze nigdzie niema tego pomysłu na tą zapiekankę... :wściekła/y::no: ale w każdym bądź razie życzę smacznego :tak:;-):-)

reklama
dzieciaki potrafia pokazac rozki:-D niedlugo po mloda lece

a u mnie znowu dresiarstwo sie zaczyna :-D kupilam sobie dwie pary spodni dresowych i chyba szybko sie z nimi nie rozstane:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry