o tak ;p;p ale ty jestes mloda piekna i szczupla no nie liczac ciazowego brzuszka;] ale to juz niedlugo
nie no ja Cie ciotka kocham normalnie hehehe kurde a myslisz ze jak urodze to oprocz tego brzuszka urodze tez kawalek bioder?

bo cholera dzisiaj sie tak pomierzylam zeby pozniej sie cieszyc ze mam mniej no i w biodrach 16 cm wiecej mam!!!!wogole to ja w jakijs dooopnej ciazy jestem bo mam w biodrach wiecej niz w brzuchu
no wlasnie dziewczyny. Rafal przeciez od wrzesnia do przedszkola chodzi

a co do tego ze Panie nie powiedzialy to pewnie dlatego ze sie zmieniaja i po 15 rafal juz jest pietro nizej w zupelnie innej grupie dzieci z inna pania, on to sobie zrobil przed 12 bo mowil o pani Basi a ona wlasnie jest do 12, potem jest inna pani, a potem ida na dol do grupy mieszanej wiec ta trzecia to juz wogole nic nie wiedziala na bank.
Owca murzynka to tez bym zjadla. moze jutro upieke

ja robilam pare razy podobne ciasto, nazywalo sie delicja , to byl biszkopt przelozony kremem ajerkoniakowym i w gornej warstwie tego biszkopta wyciete byly kieliszkiem kolka i w te dziury wlewalo sie galaretke, potem przykrywalo tymi wycietymi krazkami i polewalo wszystko czekolada. pyyycha. tylko mi pare razy wsiakla galaretka w biszkopt( norma u mnie...:/)
Ciacho no juz torba czeka na dekerta

hociaz ja to sie momentami czuje jakbym miala blizej na zwirowa niz na dekerta

pociesza mnie tylko to ze wiecznie w ciazy chodzic nie bede i na pewn kiedys sie to skonczy. Ania pr to juz byla rozpakowana z Jaskiem chyba na tym etapie nie?moze ja pojde pobiegac albo cos w tym stylu???albo lepiej na W poczekam bo co ja z malym teraz zrobie na wieczor:/