reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho juz widzialam pysznie to wyglada i zapewne tak smakuje...
widac ze rozplywa sie w ustach mniam..
ja tylko zwykly murzynek hehe bo tyle tylko potrafie w kwesti ciast :-D:tak:
ale mam do niego jeszcze bita smietane w spray wiec dla mnie git :-)

robilas moze keidys takie ciasto z galaretka i ciastkami delicjami?
bo wynalazlam taki przepis i bedziemy z tesciowka probowaly robic jak pojade..
http://www.mojegotowanie.pl/przepisy/desery/ciasto_z_delicjami4

tylko czy przez te delicje nie bedzie to za slodkie hmm...

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny dziewczyny rafał jest przedszkolak a nie żłobkowicz;p;pheheh
a co do ciast tez cos bym upiekla ale odpada u mnie w lato piekarnik wlaczac bez tego mam 26 stopni w mieszkaniu:szok:

to wejdz na bloga poprostu, dzisiaj cos ogolnie szwankuje im chyba serwer bo ja tez mialam problemy z pisaniem:dry:
murzynek tez dobry moje dzieciaki lubia:-)
pr to zrob to co ja dzisiaj zrobilam a owoce daj jakies innego i to jest bez pieczenia:-p

ciacho udalo sie za drugim razem sie otworzylo :tak::tak:

PR upss...nie wiem czemu napisalam ze w zlobku
jakos mi sie tak zdawalo ze od wrzesnia rafal idzie do przedszkola...:tak:

owca takiego jak podalas nie robilam, ale robilam podobna mase i do masy daje maslo bo jest
lepsze no i zdrowsze od margaryny, a ciasto na pewno dobre i podejrzewam ze za slodkie nie bedzie

o tak ;p;p ale ty jestes mloda piekna i szczupla no nie liczac ciazowego brzuszka;] ale to juz niedlugo
nie no ja Cie ciotka kocham normalnie hehehe kurde a myslisz ze jak urodze to oprocz tego brzuszka urodze tez kawalek bioder?:-D:eek: bo cholera dzisiaj sie tak pomierzylam zeby pozniej sie cieszyc ze mam mniej no i w biodrach 16 cm wiecej mam!!!!wogole to ja w jakijs dooopnej ciazy jestem bo mam w biodrach wiecej niz w brzuchu:eek:

no wlasnie dziewczyny. Rafal przeciez od wrzesnia do przedszkola chodzi:) a co do tego ze Panie nie powiedzialy to pewnie dlatego ze sie zmieniaja i po 15 rafal juz jest pietro nizej w zupelnie innej grupie dzieci z inna pania, on to sobie zrobil przed 12 bo mowil o pani Basi a ona wlasnie jest do 12, potem jest inna pani, a potem ida na dol do grupy mieszanej wiec ta trzecia to juz wogole nic nie wiedziala na bank.

Owca murzynka to tez bym zjadla. moze jutro upieke:)ja robilam pare razy podobne ciasto, nazywalo sie delicja , to byl biszkopt przelozony kremem ajerkoniakowym i w gornej warstwie tego biszkopta wyciete byly kieliszkiem kolka i w te dziury wlewalo sie galaretke, potem przykrywalo tymi wycietymi krazkami i polewalo wszystko czekolada. pyyycha. tylko mi pare razy wsiakla galaretka w biszkopt( norma u mnie...:/)

Ciacho no juz torba czeka na dekerta:) hociaz ja to sie momentami czuje jakbym miala blizej na zwirowa niz na dekerta:dry: pociesza mnie tylko to ze wiecznie w ciazy chodzic nie bede i na pewn kiedys sie to skonczy. Ania pr to juz byla rozpakowana z Jaskiem chyba na tym etapie nie?moze ja pojde pobiegac albo cos w tym stylu???albo lepiej na W poczekam bo co ja z malym teraz zrobie na wieczor:/

ciotka rozmasuj sie troche;;p;p heheh
a co do biodrer to wiesz ze sie zmniejsza;] a i jak juz przestanisz karmic to bedziemys ie dietowac razem ;] bo mi cos ostatnio przybyulo za duzo piwkla chyba;p bo Pawel kupuje sobie to i mi przt okazji;p

nom ja Janka urodziłam 36 i 5 dni czy 6 dni jakos tak;p
ciacho- moze cos jutro zrobie mielismy jechac na wies ale za zimno chyba jutro bedzie. A owoce mam zamrozone wiec sie cos wykombinuje w niedziel robilam galaretke z malionami porzeczkami i jagodami mniam;]

Ostatnia edycja:
Blond jak to co zrobisz do PR podrzucisz :tak::-D
a tak serio to kiedy twoj W wraca ?..
gorzej jak mu sie nie uda na czas wrocic...
narobilas smaka tym ciastem ale ja mam lewe rece do takich skomplikowanych :tak:

reklama
blond urodzisz kiedy przyjdzie na to pora i koniec kropka:-D nie ma co wrozyc z fusow:-D
pr a ja zrobilam galaretke z malinami tez mniam

Do góry