reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no hej, bylam na giełdzie. nic sobie nie kupilam, za to menzu kupil sobie najki, maszynki, i inne pierdoły, Hescie nakupował zabawek, a byliśmy po betoniarke i nie bylo. jedna byla, ale taki trup, ze szkoda słów.

teraz musi mama polezec,

aha, a Hesiu w samochodzie zaniemógł ;)

reklama
hej laseczki niedawno wrocilismy, nie chce mi sie czytac newsow z calego tyg wiec nie wiem co u ktorej:sorry2:jestem padnieta, wsumie to chyba tylko troche wypoczelam za to pogoda byla bardzo udana:-):tak:
larvunia gratki dla kolezanki
megi sa dzbanki, ja mam brity super sprawa, nawet teraz na wyjazd bralam go ze soba:tak:

Marzenka moja ma NIKE PICO III rozm. 26 i są jej dobre. Mierzę jej stópkę i troszke wieksze kupuje - ma na dluzej
ale dzisiaj mialam meeegaa dzien masakra - uciekam nawet nie mam sily odpisac padam na pysk ...

no heloł. a moja gwiazda wlasnie robi cyrki ze spaniem. ja ją do wyrka, a ona w ryk. usypiałam, leżałam, śpiewałam...normalnie jak noworodkowi hahah. ona jest jeszcze taka malusia...

a u nas straszliwa mgła. aż duszno od wilgoci. jutro mam byc do 34 stopni, u nas troche chlodniej, ale ja do gorzowa wybywam koło południa, to wole, zeby padało ;)

madziarena a co sie dzialo takiego az tak padasz na pysk:-D
anateczka ja niewiem pisalam do goscia zeby wymierzyl dokladnie a chce o takieBUTY ADIDAS SE JOG r.27 WIOSNA 2012 od SPORTIVE (2472119267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
my jeszcze po pracy myknelismy nad jeziorko ja polezalam na lezaczku a chlopaki sie kapali.jeszcze na dodatek mlodemu weszla stopa na pomoscie miedzy deskami i niemoglismy wyciagnac biedny sie przestraszyl...
ciacho czesc :-)to dwa tygodnie juz minely?:szok:bo na dwa tygodnie mykneliscie tak ?czy ja cos pomieszalam

marzenka ja pisalam ze na tydzien:tak: tak mi sie wydaje:confused: butki fajne, moja mloda ma new balancy z elmo tez super sa a wczesniej miala takie wysokie z fila ale to za grosze kupilam

reklama
hej hej - ja tu już od godziny pracuje Ooooo
Marzenka a wiesz, że te buciorki wczoraj oglądałam ?? Amelce szukam :)
Ciacho witaj w domu :))
Future, Yola jak tam maluchy ? Pospały ??

Do góry