reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja juz po lumpie
kupilam leginsy takie po dmu czarne malemu koszulke biala i sobie bluze rozowa rozpinana z kieszeniami
i tylko 12 zl:-D
larvunia to moze zapodaj przepis na ciasto do pizzy skoro mowisz ze powala :tak:
aneteczka nie chcialam bo daje rade jakos najwazniejsze zebym nie dziwgala poza tym lipe by mialy dziewczyny bo urlopy itd rano sa tylko dwie a po poludniu 3 zreszta gin nawet by mi nie dal zwolnienia chyba bo powiedzial ze wszystko normalnie mam robic.......pracowac itd..
moi poszli grac w kosza oj jaka bloga cisza;-)

reklama
u nas tez bardzo przyjemnie na dworze, posmazylam sie troche na balkonie bo juz mi opalenizna zbladla:eek:
pizza u nas tez na obiad a wy jaka robicie tzn. jakie dajecie skladniki?
befatka milego wypadu do parku

ciacho ja dalam dzis papryke zolta i czerwona kukurydze ogorek konserwowy boczek piers z kurczaka szynka ser
co wy gadacie u mnie dopiero teraz slonce wychodzi

marzenka u mnie od rana slonce, z tym ze bylo 14 stop. o 7 rano a teraz jest cieplo:-)
to taka lepszejsza robisz, ja to dziele zawsze pizze na pol bo dzieciaki nie przepadaja za papryka i pieczarkami
a daje, pieczarki, papryke, salami, cebule, ser no i duzo ketchupu do posmarownia

zycze milych obiadow:-)

Befatka dzięki, u mnie miało być na grubym , a wyszło na cieńkim i twardym:baffled:no nic będę dalej próbować.

Na jutro zrobiłam tiramisu, pierwszy raz, zobaczymy czy będzie dobre:-)teraz chłodzi się w lodówce.

reklama
U nas dziś w zakopanym pada od samego rana bez przerwy i zimno jak jesienią:/ brrrr... byliśmy tylko na sali zabaw miejscowej a taki tłum że nie było gdzie usiąść. No i reszta dnia w pokoju niestety, mięliśmy w planach do kopalni w Wieliczce jechać ale nie wypaliło. Podobno już tak ma być przez najbliższe dni czyli deszczowo! upały wrócą jak będziemy wracać no cóż trudno:-( Dobrze że pierwszy tydzień był ciepły i przyjemny to i zwiedziliśmy sporo.

Do góry