reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Wrocilam dopiero o 20 do chalupki a przed 11 wyszlismy hehe
jestem zjechana jak ruski czolg :-D
ale upalnie teraz jak wracalismy to 37 st term pokzywal :szok:
bylismy na basenie jakos do 14 a potem na dzialce...

Yola to fajnie ze synus nie marudzi :-)

Ide sie lenic pa :tak:

reklama
ciacho no grzech siedziec w domu przy takiej pogodzie:tak:
ja do poludnia opalalam sie na balkonie pozniej wybylismy na grilla do tesciowki tzn my robilismy ;-)dawid sie wychasal caly brudny oczywiscie ale jak moglobyc inaczej :tak:
yolanta widze ze ty tez chora ja staram sie oszczedzac i jest lepiej jeszcze tylko te gardlo.......
owca widze ze i tobie dzionek minal fajnie..:tak:
future i tak mialo byc:tak:a jak rodzinka?spodziewali sie tortu?

hej u nas 31 stopni dzisiaj i zero wiatru .Topimy sie ;-)Wszystko bylo by cudownie ale od wiatrakow i klimy czuje ze dowaliliy mnie zatoki .Wzielam juz tabsy mam nadzieje ubic to w zarodku.
Koloroych snow bye

o mamuniu wlasnie sprawdzilam i jutro ma byc 32stopnie ok 16 godziny LoL

Ostatnia edycja:
czesc laski..
u nas tez slonecznie :tak:
mysle co tu robic dzis,ale pewnie dzialka haha podlacze zraszacze i dzieciaki beda sie chlapac :tak:

Befatka ciesz sie upalem bo nie wiadomo jak dlugo tak jeszcze bedzie :tak: no i w koncu i u was nie pada ;-)

Milej niedzieli :happy:

hallo;] witam sie i znikam trza nastawic 3 pralke prania jak te powysychaja potem obiadek i musze isc kupic Amelce kapcie do przedszkola a potem odiwedzimy babcie

dzien dobry prawie poludniowo:-D my juz po kosciele, obiad sie robi, na dworze bardzo cieplo
ale niech bedzie a co:tak::-)
befatka fajnie ze i u was lato

reklama
Befatka jak już u was lato, to wszędzie jest :-D

My dziś lepiej, ja temperatura już do przeżycia, mały bez, małż kaszle i smarka. Za to brata i mamę siekło, no co za zaraźliwe ustrojstwo...

Pogoda taka, że chyba mimo chróbska się wybierzemy na lekki spacerek :-)

Do góry