reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam.
Mężuś w pracy, jutro wróci i prawdopodobnie jednak na dniówkę też pójdzie, no cóż nic nie poradzę.
Ja chyba zaraz ze 2 okna umyję a resztę po niedzieli.
Ogarnę chatkę troszkę a później nie wiem co będziemy robić. :sorry2:

No nic miłej soboty dla Was Kochane!

moi spią ciągle. chyba pogoda wpływa. maly tylko dojadł i dalej spi. chyba się uregulował troche juz. i cale szczescie. i w nocy wstaję tylko 2-3 razy, wiec nie jest zle. cale szczescie Hesiulka już wogóle nie zwraca uwagi na płacz małego i się nie budzi ;)

Hej jestem caly dzien bylismy na wsi u siostry mojego m..
powozilam malenstwo,ponosilam troszke hehe fajniutki bobas :tak::tak:
zimno tu jak diabli hehe zima idzie

madziarena ok nie ma sprawy
befatka milego goszczenia sie :-)

Dobranoc jutro znow jedziemy w gosci do chrzestnego szymka :tak:
papa..:-)

hello
moj juz pojechal..
jednak udalo mu sie zjechac..wczoraj wieczor przy winku i tak zlecialo..
pr jak tam diety?stosujesz cos?bo ja sobie obiecalam biegac 3 razy w tyg i mniej slodyczy a bardziej zdrowe jedzenie...poki co z tym bieganiem mi wychodzi :tak:dzis pokonalam 10 kolek na stadionie..nastepna runda w srode;-)i o 2 wiecej ;-)
future jak tam wizyta tesciow?
milego wieczorku

reklama
hej Marzenka- staram sie MŻ ale ciagle mam wieczorne napady glody wiem nununu musze chyba zaczac pic jakies mleko cieple to moze zamisat zarcia przynajmneij sie rogrzeje ;p

Ale piiiiiiizdzi dzis mam w pracy 16 stopni a nie wzielam bluzy sobie grrr chyba ebde w kurtce chodzic bo grzejnik mi dopiero zamowia brrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja juz zawalone cale zatoki mam

Ostatnia edycja:
Do góry