reklama
Jakie spiochy
ja juz tyle zrobilam od rana hehe ;-)
bylam z psem potem w sklepie
obiad naszykowalam dzis serwuje ziemniaczki,mizerie ze szczypiorkiem i mielone kotleciki
zaraz jeszcze na chwile smigniemy zobaczyc na dzialke a po obiedzie chcemy podjechac do mamy bo siostra moja dzis wraca do domu do Holandi
Synek ma sie juz dobrze wczoraj rano zwrocil ostatni raz i potem juz bylo ok widocznie cos mu zaszkodzilo
a wy co planujecie na wekend ? pichcicie cos dobrego??
uciekam milego dnia zycze :-):-)
ja juz tyle zrobilam od rana hehe ;-)
bylam z psem potem w sklepie
obiad naszykowalam dzis serwuje ziemniaczki,mizerie ze szczypiorkiem i mielone kotleciki

zaraz jeszcze na chwile smigniemy zobaczyc na dzialke a po obiedzie chcemy podjechac do mamy bo siostra moja dzis wraca do domu do Holandi

Synek ma sie juz dobrze wczoraj rano zwrocil ostatni raz i potem juz bylo ok widocznie cos mu zaszkodzilo

a wy co planujecie na wekend ? pichcicie cos dobrego??
uciekam milego dnia zycze :-):-)
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Owca Tobie też miłego dnia i weekendu ;-)
Żadnych planów nie mamy, no chyba że Wojtkowi się nie poprawi to jutro na IP pojedziemy, na tajnym więcej napisałam o tym ....
Ja dziś zupę buraczkową i nic poza tym. Głowa Mi pęka, dzieci od rana się "szarpią" na łeb idzie dostać ....
Żadnych planów nie mamy, no chyba że Wojtkowi się nie poprawi to jutro na IP pojedziemy, na tajnym więcej napisałam o tym ....
Ja dziś zupę buraczkową i nic poza tym. Głowa Mi pęka, dzieci od rana się "szarpią" na łeb idzie dostać ....
aniolek-86
Madziula :P
Owieczka jak się zbulwersowała tym śpiochem
) hihi
Ale pyszności na obiad robisz.. zwłaszcza tą mizerię ze szczypiorkiem.. aż mi ślinka poleciała
ja mam dziś barszcz z wczoraj, ale nie jest źle.. uwielbiam 
Cieszę się, że Synek już lepiej
szkoda, że tyle się męczył bidulek
Ja dziś muszę skoczyć do tesco, ugotować małemu jakąś zupkę, pomrożę w słoiczkach.
Jutro jak zwykle do babci i jakoś ten weekend minie.
Yola haha dobra emotka.. a jak Gabryś w nocy dał pospać?
Ale pyszności na obiad robisz.. zwłaszcza tą mizerię ze szczypiorkiem.. aż mi ślinka poleciała

Cieszę się, że Synek już lepiej
Ja dziś muszę skoczyć do tesco, ugotować małemu jakąś zupkę, pomrożę w słoiczkach.
Jutro jak zwykle do babci i jakoś ten weekend minie.
Yola haha dobra emotka.. a jak Gabryś w nocy dał pospać?
marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
aniolek lubisz do tesco jezdzic?ja tam nie lubie za duzy jak dla mnie ceny jak z kosmosu tzn zawsze duzo place a jak juz jade to przewaznie po bluzeczki dla malego
ja dzis robie ten papirus ale z knora zobaczymy czy to dobre;-)
milej niedzieli
aniolek lubisz do tesco jezdzic?ja tam nie lubie za duzy jak dla mnie ceny jak z kosmosu tzn zawsze duzo place a jak juz jade to przewaznie po bluzeczki dla malego

ja dzis robie ten papirus ale z knora zobaczymy czy to dobre;-)
milej niedzieli
Witam niedzielnie
pospalam dzis sobie do 8
wyszlam z pieskiem a teraz kawke pije 
dzis nic nie robie zadnego obiadu idziemy sobie do mcdonalda
a co tam raz nie zawsze :-)
ja dzis w dobrym humorku sprawdzalam swoj kupon lotto i trafila mi sie 4 i 3 ha..jakas kasiorka wpadnie :-)
Marzenka daj znac czy dobry ten papirus zastanawialam sie ostatnio czy go kupic ale nie kupilam
ale ty wczesnie wstajesz w niedziele
..pewnie sama juz sie tak budzisz z przyzwyczajenia 
Ciacho gdzie ty jestes ?
jakos malo nas tutaj ostatnio wiekszosc uciekla na tajniaka
ja uciekam milej niedzieli :-)
pospalam dzis sobie do 8

dzis nic nie robie zadnego obiadu idziemy sobie do mcdonalda

ja dzis w dobrym humorku sprawdzalam swoj kupon lotto i trafila mi sie 4 i 3 ha..jakas kasiorka wpadnie :-)
Marzenka daj znac czy dobry ten papirus zastanawialam sie ostatnio czy go kupic ale nie kupilam

ale ty wczesnie wstajesz w niedziele

Ciacho gdzie ty jestes ?

jakos malo nas tutaj ostatnio wiekszosc uciekla na tajniaka

ja uciekam milej niedzieli :-)
aniolek-86
witam niedzielnie
marzenko czy lubię tesco.. hmm często są jakieś promocje dla dzieci, na zupki czy kaszki i jak coś upoluję to kupię. W zasadzie chodzę tam, gdzie akurat coś jest taniej. Ale masz rację, że im większy sklep tym więcej się wyda
Ja ubranek tam nie kupuję, bo jakoś nie trafiłam na tanie ciuszki. Najczęściej drożyzna jak dla mnie
Wolę pepco pod tym względem. Też jestem ciekawa tego papirusa, z niecierpliwością czekam na Twoją opinię
)
Owieczka szczęściaroo super, że udało Ci się trafić
))) Gratulację, zawsze to coś. My potem do babci na obiad, jak co niedzielę. Nie chce mi się - jestem zmęczona, noc jak zwykle, ale przynajmniej może szybciej dzień zleci.
Miłego dnia kochane
marzenko czy lubię tesco.. hmm często są jakieś promocje dla dzieci, na zupki czy kaszki i jak coś upoluję to kupię. W zasadzie chodzę tam, gdzie akurat coś jest taniej. Ale masz rację, że im większy sklep tym więcej się wyda

Owieczka szczęściaroo super, że udało Ci się trafić
Miłego dnia kochane
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
owca a nie mialam wczoraj czasu,
najpierw mielimy gosci, pozniej ze starsza z nwou w szpitalu na chirurgi z ta reka wyladowalismy
znowu ma zwolnienie na w-f ale to dluzej by pisac a pozniej sami w gosci pojechalismy i dopiero o 22 w domu 
dawno nie jezdzilam autem po ciemku, i jeszcze jak pada
rescie haloo
owca a nie mialam wczoraj czasu,
najpierw mielimy gosci, pozniej ze starsza z nwou w szpitalu na chirurgi z ta reka wyladowalismy

dawno nie jezdzilam autem po ciemku, i jeszcze jak pada

rescie haloo
marzenka21
Fanka BB :)
laski ten papirus to klapa..szkod atylko miesa lepsze schabowe
ja rano bylam biegac 6km zrobilam i to sama
pozniej ognisko ze znajomymi
dawid sie wyszalal
ja rano bylam biegac 6km zrobilam i to sama

pozniej ognisko ze znajomymi

reklama
aniolek-86
marzenka czemu klapa? za słone czy bez smaku? hm..
A my niedawno wróciliśmy od babci, całą drogę autobusem jakieś dziecko płakało.. aż byłam w szoku, że Kubuś nie wybuchnął płaczem, bo on tak ma.. boi się.
A w domu mi zwymiotował bidulek.. ehh same przygody.
Ale tu tłumy..
A my niedawno wróciliśmy od babci, całą drogę autobusem jakieś dziecko płakało.. aż byłam w szoku, że Kubuś nie wybuchnął płaczem, bo on tak ma.. boi się.
A w domu mi zwymiotował bidulek.. ehh same przygody.
Ale tu tłumy..
Podziel się: