reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho zaraz lukne na twoje torty bo jutro bede robic dla mamy na 72 urodziny:szok:
my tez bylismy na dlugim spacerku.zrobilam pazurki i poprasowalam wiec wieczor wolny
rany jutro juz ostatni dzien wolny bozesz ty moj jak to szybko leci;-)

Witam z kawką z rana

Ja dziś wolne. Po świetach obrzarta jestem, żal na wagę wstawać. Z ciast najlepiej nam smakował mój pierwszy raz zrobiony 3 bit, polecam, proste i dobre dla łasuchów,bo słodkie bardzo.
Synek dopiero do p-la idzie po nowym roku:-)chate do tej pory nam rozwali:-D
Wczoraj po kościele byliśmy na spacerez, tak przyjemnie słonko świeciło jak na wiosnę.

witam i ja z konczaca sie kawka haha
swieta swieta i po swietach :tak::tak:
kurcze slonko mi po oknach daje i po oczach ;-)
u mnie wszyscy w domu i to az do 7 stycznia masakra
zwariujemy wszyscy ze soba tyle czasu :-D
jedziemy dzis mediamarkt chce kupic usb stick i zobaczyc jakies wieze male
mysle zeby mlodej na urodziny kupic :tak::tak:
bo zaraz bedzie miala...a ona lubie muzyke sluchac i zawsze musi w kompie wlaczac wiec jakies radyjko by sie jej przydalo :tak: a w sumie co innego kupic zabawek juz nie chce jej kupowac :no:..

Gotuje kaupste kiszona bedzie do obiadu do miesa bo zostalo jeszcze
to tylko ziemniaki ugotuje i zrobie zasmazana kupustke :tak:

Marzenko to ladny wiek wasza mama juz ma :-)

Milego dnia !!

witam
aneteczka a ja nie jesten przejedzona:-) urok nie przesadzania z robieniem na swieta:-D:-D
owca u nas tez cieplo jakies 8stop:-) wczesniej padalo a teraz jest fajnie na dworze:tak:

Witam i ja:)
No tak jak piszecie, święta i już po...jeszcze Sylwek i nowy rok i powrót do codzienności:tak:
Wigilię spędziliśmy sami i wcale nie było źle, pierwszy dzień świąt u znajomej byliśmy a wczoraj w domku.
Obiadu nie gotuję bo tyle jedzenia zostało że hej, trzeba jeść bo się zmarnuje....

Witam i ja ... lenimy sie do 1 stycznia - dopiero 2 do pracy. Mala bajki oglada a ja lece domek ogarnac i dzis znow w odwiedzinki dp rodzinki ... ;)
Owca wierza to super sprawa, tylko kup taka na usb :)
Marzenka nooo mama to juz faktycznie ładny wiek ma :)
Uciekam troche do małej, zaraz kuzynka do niej przyjedzie to znow sie bede bawic :) do miłego :*

witam i ja,
w wigilie bylismy u nas, w 1 dzien swiat u babci a potem u ciotki. A drugi znow u babci. Szybko zlecialo i dobrze. Smutno mi bylo bez mojego, ryczec mi sie chcialo, ale musialam byc twarda i robic dobra mine do zlej gry. Meczace.
Kubus dostal kilka prezentow, cieszyl sie bardzo, nie wiedzial czym sie bawic.

Owieczka
moze dla Hani zamiast wiezy zobaczcie na takie radio z CD i wejsciem USB na pendriva. Ja mam taki i to fajny zakup. Polecam

Jedzonka jak zwykle zostało, bedziemy teraz jesc przez 2 tygodnie :sorry:
Ciasteczko mam pytanie odnosnie sernika, zawsze opada po upieczeniu i to sporo. Jest jakas metoda na to? Ty jako specjalistka moze masz jakies sposoby.

Pozdrawiam Was

reklama
aniolek :-D nie przesadzajmy z ta specjalistka:-D mi sernik nieraz tez opadnie ale tylko dlatego ze za wczesnie wyjmuje z piekarnika,
wsumie powody moga byc dwa:
- za dlugo sa mieszane skladniki na mase i zbytnio jest napowietrzona
- wyciaganie sernika od razu po upieczeniu, daj mu ostygnac w tym piekarniku najpierw przy zamknietych pozniej przy otwartych

a my po zaupach, w lodowce swiatlo:-D

Do góry