reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

widzialam widzialam:tak:
u mamy przed wizyta zjadlam rozka z jablkiem :-)a gin do mnie czy jadlam cos slodkiego bo niechce sie ruszac :-Dspalo sobie:-D:-Dto musialam sie troche pokrecic raz na jeden bok raz na drugi pokaszec tez musialam a tu nic!!!to wstalam pochodzilam poszlam do wc:-Di dopiero wtedy zaczelo sie ruszac,,,,smiesznie bylo:-Dbo az za bardzo bo nie mogl wymierzyc hehehe ale wszystko dobrze a to jest najwazniejsze;-)
milych zakupow

reklama
hello
witam nowa kolezanke:)
Aniolek- o widze ze ja w tyle;/ graulacje pracy;]
Marzeka- fajnie ze z maluszkiem wsio ok ;] swoja droga to ja myslalam ze jak sie zje cos slodkiego to dzieci w brzuchu buszuja bynajmniej moje dostawaly wtedy powera;p

owca- jak tam nowi ludzie?
Future- jak dzieci?
Larvunia co u ciebie?
Ciacho- hmmm czy ty nam chcialas uciec ze Staszica nunuun jak remont?
Madziarena- co uc iebie jak sie czujecie?
Megi- fajnie ze M zrobio niespodzianke
ktorej cos jeszcze mialam napisac la mam skleroze;p;p;p
Ogolnie wczoraj 10 h w pracy dzis albo 10 albo 10,5 zobaczymy ile wytrzymam bo musze przepustke odpracowac ta co wtedy wyszlam jak bylam chora;/....
U nas ok tfu tfu tfu tylko P wczoraj dostao jakies czerwone plamy i sie zastanawiamy czy jego tez nie dopadlo

Ja jestem, żyję ale coś ostatnio weny mi brak, nie dzieje się nic szczególnego o czym musiałabym pisać:/:sorry:
Pojutrze będę robiła torta dla mojego męża, pierwszy raz w swoim życiu, nie wiem czy wyjdzie mi boję się ale włożę w to całe swe serce:)
Zima precz!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:

Witam
Pr dziękuje - u nas ok - mała znowu kaszle już nie mam sił :/
jutro mam wizytę u gina - zobaczymy czy coś zobaczę - jak myslicie będzie coś widac ? 5w3d :))
juz sie doczekac nie mogę :)
Uciekam bo mam nawał pracy :)

A ja smaze watrobke z cebulka wymyslilam sobie na obiad hehe
dawno dawno nie jadlam do tego bedzie bagietka i gotowe :tak::tak:

Madziarena trzymam kciuki za wizyte :-):-)
Megi napewno jakis torcik ci wyjdzie , a robisz z jaka masa czy bita smietana bedziesz przekladac ??
PR to masz kociolek tyle godzin w robocie :tak:

Nie wiecie co z Kasia juz tyle dni sie nie odzywa :baffled: mam nadzieje ze wszystko u niej dobrze :tak:

owca u niej wszystko ok;-)
future nic nie bylo widac:tak:
megi ja ostatnio robilam torta dla tesciowej to zrobilam z biala czekolada,,smietanfixy 2szt smietana 36 i roztopiona biala czekolada pyszne bylo:tak:
owca bleeeeeee watrobka:baffled:ja mam dzis frytasy bo dawid mi truje kied pojdziemy na frytki to zrobimy w domku;-)

reklama
Do góry