reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aguś trzymam kciuki, by Lenka szybko przywykła do Kubusia :) śliczne imię wybraliście tak w ogóle :-p:tak:
kroma łobuziaki masz w domu, mój też tylko by psocił, czasem wysiadam przy jego pomysłach
ciacho a co młodej? zdrówka !!

reklama
Jestem, czytam was ale jakoś wbic się nie mogę, jeszcze mi od jakiegoś czasu tak net muli że makabra jakaś... Ale czuje się oki, tylko sennośc mi dokucza, za tydzień USG, pooglądamy dzidziola... Ah, no i straszne parcie na słodkie mam...

KROMA zdrówka dla twojego i oby się dzieciaki i ty nie zalaźli

Wogóle zdrówka dla wszystkich chorowitków, ja dziś miałam wojne śnieżną, i loda zimnego jadłam, mam nadzieje że mnie nie rozłoży :p

MADZIARENA jak tam u Ciebie?

Witam !
wczoraj nie mialam czasu a potem bylam juz taka wypompowana hehe..
ktoras pytala jak u ludzi to powiem ze ok , wczoraj bylam akurat to fajnie sie robilo bo sama bylam takze luzik :tak:

Marzenka przeczytalam , ale ladna dziewczynka i tak mi jej szkoda...:-( maja jedno dziecko twoj brat?
czemu usunelas linka ??:baffled:

Zdrowka dla chorych posylam ;-)

hej laseczki
owca bo nie wiem czy ten link byl zgodny z regulaminem wiec poprosilam i usuniecie:tak:
ja teraz mam przerwe na coffee i lece dalej sprzatac i do roboty :-D

hejka

Ja mam też katar ale ropny.

Kasia- ja mam też za tydzień usg połówkowe, na 27 idę, ciekawa jestem czy jajka będą znowu.

Jeszcze mnie głowa boli, dzieciakom się nudzi, chyba je na dwór wypuszczę.

Ciacho aha , wiec spoko ze usunelas :tak:..lec do robotki lec :-)

Kroma a mala nie chodzi do przedszkola ?..cos chyba nie jestem w temacie hehe :-D

Larvunia cos taka zadowolona ? co nic nie naskrobiesz :baffled:

ja przelecialam podlogi i ide obiado szykowac :tak:

reklama
kroma puszczasz same dzieci? ja nieee. Nawet jak mi Heśka zwieje za stodołe to się boje ze coś wymysli i lece za nią.

no ja tez jestem ciekawa co to sie pokaze na usg.
lece bo mlody płacze cos.

Do góry