reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka.

mycha grzeczny wojtek jak jasiek spi?
a ja to mam chetke na ziemniaczki z twarozkiem oj kupe czasu nie jadlam:tak:
ja dzis pewnie wkoncu luzik bede miala bo dawid napewno bedzie wisial na tacie hehe:tak:

Marzenka
no Wojtek nie do końca jest grzeczny, tzn. za zwyczaj jakoś Go zajmę to jak coś robi to fajnie się bawi i nie ma głupich pomysłów, no ale jak nie raz bardzo mocno się nudzi no to zaczyna biegać na korytarzu na płytkach a Jaś właśnie śpi w tym pokoju od razu przy korytarzu no i Wojtek tam biega, skacze i nie zawsze ale czasami właśnie budzi Jaśka :wściekła/y: ale dajemy radę :tak:

Megi torcik śliczny i pewnie smaczny, macie jeszcze?? Zaraz wpadniemy !!! ;-):-D

Ciacho Ja też się chyba raczej nie nadaje, a poza tym za kilka dni staż się zaczyna to na bank będzie Mnie jeszcze mniej niż teraz, tak Mi się wydaje ale okaże się praniu :-p
Szkoda, że Larvuni nie ma bo Ona by się na taką funkcję nadawała ;-)
Miłego dnia :tak:;-):-)

reklama
Hejka

megi super torcik, jak na pierwszy raz rewelacja, ja bym nie umiała.
kroma zdrówka dla Ciebie, oby te wymioty przeszły.
mycha powodzenia na stażu, na pewno będziesz zadowolona.
Ciasteczko moderator hmm larvunia może zechce? ja nie mam czasu.. same wiecie jak to jest praca, później mały, czasem nawet nie zdążę włączyć kompa a już zasypiam.
Owieczka :) co tam, daj znać jak będzie już po wizycie u okulisty, ja z moim też mam na 21.03.. mam stresa, nie wiem, jak oni go zbadają nie mam pojęcia.

Dziewczyny w tv mówili, że w połowie marca ma być kilkanaście stopni na plusie, ale nie sugerowałabym się tymi prognozami, widząc to co za oknem :confused2:

aniołku słońce...ty tak o każdym a co u ciebie? jak tam "wprawiłaś" się na stażu?? mam nadzieję że mniej się stresujesz i dajesz jako tako radę;-) a jak Kubunio?? idą mu ząbki? mój Pawcio dziś lekką gorączkę na wieczór złapał i też zastanawiam się czy to od zębów czy czego innego:confused2: wydaje mi się że trójki górne idą bo koleżanka zauwazyła u niego napuchnięte prawe górne dziąsło ...no zobaczymy

no hej
wrocilismy od tescoiw ale jechalam gora 60km na h bo sypali i slisko. gutek zasnal w samochodzie i sie nie obudzil wiec spi od 18. ciekawe o ktorej pobudka hehe...
no nic, lece
moderator hmmm musi sie znac na rzeczy, to nie ja haha.

Dzień dobry
Pierwsza noc Pawełka na zwykłym łóżku, łóżeczko złożone:) Spał normalnie:tak: Jeszcze jak tylko zrobi się dużo cieplej zaczniemy akcję "nocniczek"
Miłej niedzieli życzę

dzien dobry
widze ze chetnych na stanowisko tlum:-D, no nic jeszcze troche moge pobyc ale tylko czasowo
bylam szafe obliczyc jaki koszt wsumie wyszlo tyle ile sie spodziewalismy:tak:
dzisiaj tez trefna pogoda blee

hey kobietki :-)
Dawno mnie nie było. Gratulacje wszystkim mamusiom które urodziły albo się spodziewają ,,nowych'' maluszków :-)

reklama
annes no heloł ;) co tam? jak dziewczynki? oby zdrowe.

my dziś ciężką noc mieliśmy z Guciem, ale w dzień niby okej, zobaczymuy dzisiaj ;)
ciacho a jaką szafe wybrałaś? lacobel, drewno, plastik? opowiedz trochu ;)

Do góry