Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Hejka.
Marzenka no Wojtek nie do końca jest grzeczny, tzn. za zwyczaj jakoś Go zajmę to jak coś robi to fajnie się bawi i nie ma głupich pomysłów, no ale jak nie raz bardzo mocno się nudzi no to zaczyna biegać na korytarzu na płytkach a Jaś właśnie śpi w tym pokoju od razu przy korytarzu no i Wojtek tam biega, skacze i nie zawsze ale czasami właśnie budzi Jaśka
ale dajemy radę 
Megi torcik śliczny i pewnie smaczny, macie jeszcze?? Zaraz wpadniemy !!! ;-)
Ciacho Ja też się chyba raczej nie nadaje, a poza tym za kilka dni staż się zaczyna to na bank będzie Mnie jeszcze mniej niż teraz, tak Mi się wydaje ale okaże się praniu
Szkoda, że Larvuni nie ma bo Ona by się na taką funkcję nadawała ;-)
Miłego dnia
;-):-)
mycha grzeczny wojtek jak jasiek spi?
a ja to mam chetke na ziemniaczki z twarozkiem oj kupe czasu nie jadlam
ja dzis pewnie wkoncu luzik bede miala bo dawid napewno bedzie wisial na tacie hehe![]()
Marzenka no Wojtek nie do końca jest grzeczny, tzn. za zwyczaj jakoś Go zajmę to jak coś robi to fajnie się bawi i nie ma głupich pomysłów, no ale jak nie raz bardzo mocno się nudzi no to zaczyna biegać na korytarzu na płytkach a Jaś właśnie śpi w tym pokoju od razu przy korytarzu no i Wojtek tam biega, skacze i nie zawsze ale czasami właśnie budzi Jaśka

Megi torcik śliczny i pewnie smaczny, macie jeszcze?? Zaraz wpadniemy !!! ;-)

Ciacho Ja też się chyba raczej nie nadaje, a poza tym za kilka dni staż się zaczyna to na bank będzie Mnie jeszcze mniej niż teraz, tak Mi się wydaje ale okaże się praniu

Szkoda, że Larvuni nie ma bo Ona by się na taką funkcję nadawała ;-)
Miłego dnia