reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

Ciasteczko
- u nas to rodzinne, moja babcia miała, tata ma i moja mama ma, ale pajączki. Tato ma żylaki i grupę na nie robił bo ma miażdżycę jeszcze. Ale on nie leczył i mamy na tej samej nodze żylaki.

Madziarena-
jak tam po komunii.

Moje się kąpią bo senne się zrobiły. M pojechał, wróci jutro.

reklama
ja moje tez kąpię, bo jakoś dwó na nich usypiająco zadziałał...

bylam u babci, jest lepiej, w koncu udało się porozmawiac z lekarzem. podobno to poważne, ale u babci dość małe zagrożenie, bo jej się polesza. powiedzieli, ze pierwsze 3 doby są najwazniejsze, bo podczas nich wszystko może się wydarzyc. po niedzieli bedzie u niej neurolog, który może zalecić oddział rehabilitacji, wiec zobaczymy...

czesc witam i jaaaaaaa

Misiula śpi, wybiegała się a dworze i padła. Festyn u nas jakiś jest, pełno dzieci gania... kiełbasa z grilla, grochówka za 1zł, disco polo i konkurencje przeróżne w tym piłka jakaś turnieje dla staruchów ;-) Fajnie.
Teraz zmiana u nas hahaha, wróciłam z Misiulą, bo marudna, grochówki się najadła i spać się jej zachciało. Synek z tatuśkiem jeszcze wariują, synek na zamku dmuchanym skacze pewnie, fajnie bo za free.
Jutro na cały dzień też wybywamy na grilla do rodziców na działeczkę ma być ponoć ślicznie pogodowo! Trzeba korzystać co nie ;-)

Future dobrze, że z babcią lepiej :tak:
kroma cześć :*

Cześć wszystkim
My wczoraj wrócilismy od mychy bo bylismy na nockę. Chłopaki nasze robili auta dzieciaki się wybawiły, na koniec miały już siebie dość:) Grill zaliczony również. Jeszcze na IP bylismy bo od poniedziałku nie widzę u Pawła poprawy, kaszle mocniej no ale nie dała antybiotyku bo niby nie jest konieczny. Kaszle bo mu się urywa wszystko a ja myślałam że poważniej się dzieje. W poniedziałek idę z obojgiem na kontrole i zobaczymy. Dzisiaj jakieś większe zakupy, ładnie jest więc na dwór z dziećmi pójdziemy. W poniedziałek mój jedzie na poligon na 12 dni więc sama będę z dziećmi. A dziś mam wychodne z dziewczynami z mojej klatki. We cztery idziemy do baru wieczorkiem a mężowie.....z dziećmi. I to mi się podoba. Nam też się należy:-)
Pozdrawiam i miłego weekendu;-)

Dzien dobry przy kawce !!
troszke juz posprzatalam sobie z rana , odkurzylam kurze starlam i wsio :happy2:
Pogoda widac bedzie ladna bo slonko swieci i dosc przyjemnie jest jak bylam z psem :tak:
My jak zwykle w sobote wybywamy na dzialke na caly dzien , i zrobimy grila po co bede w domu gotowala obiad :baffled:
zjemy sobie na swiezym powietrzu ;-)
Jeszcze tylko musze isc po jakies zakupy wieksze :tak:

Megi to fajnie ze byliscie u mychy ;-) i widze ciekawy wieczorek sie zapowiada super !! babskie spotkanko :-p

Madziarena nie spotkalam sie jeszcze z komunia w piatek :confused: no ale wszedzie inaczej ;-)
to nawet jak 3 maja wypadnie np. we wtorek to tez robia komunie w taki dzien ?:baffled:
i jak bylo na imprezce ? masz jakies fotki?:-p

Larvunia to sie wybawiliscie na festynie fajnie :-) super ze takie atrakcje robia dla dzieci i to za darmo :tak:
co rzadko sie zdarza wiec fajowo tylko korzystac ;-)

Future to dobrze ze z babcia lepiej :-) bedzie dobrze :-)

Wczoraj dostalam sms od mojego pracodawcy hehe co tam sprzatam u nich
:tak:
napisal mi ze ich sasiadka szuka kogos do sprzatania , zapytal czy ja bym nie chciala
wiec takim sposobem umowilam sie juz i jutro na 18 jade obkukac robotke i kobitke
takze milo mi sie zrobilo bo pewnie zadowoleni ze mnie skoro mnie polecili
:-)
takze bede miala nastepna moja trzecia
:happy2:

To chyba wszystko wiec milego dnia :happy2:

hej
Wróciłam wczoraj po 22:00 bo oczywiście było after party. Komunsta nam się pochorował bo od rana walczył z gorączką 39 stopni - w kościele dał radę ale później padł, natomiast komunistka ostro rządziła na imprezce ;)
Owca kochana 3 maja to święto więc zawsze jest wolne, także nawet jak wypadnie we wtorek to jest komunia. Zawsze. Już zarezerwowałam mojej małej lokal na komunię bo jak spojarzałam w notes to aż mi oczy wywaliło do którego roku juz maja zajęte szok !!!
Właśnie uciekam montowac trampoline bo młody dostał to Amelka sobie poskacze :) no a na 15 na poprawiny :pP hehe obiad ciasto i prezenty :)
Pogoda piekna. Megi Mycha fajnie, że się tak trzymacie razem :) Super ! Mój wyjeżdża w poniedziałek i wraca jakos na poczatku czerwca :/ No nic trudno ;)
Marzenka jak tam Dawid ? Pojechaliście do Świerkocina ?
Future ciesze się, że z babcią już lepiej :)

Ostatnia edycja:
hej
ja od rana zabiegana bylam..
najpierw okna maz myl pozniej do miasta skoczylam a on sie wzial do dywany...jeszcze u kumpeli bylam ten wozek ogladac i go biore..jutro bede miec:tak:do tego spiwor mi da i kombinezon no i ciuszki za wozek 300zl a za rzeczy chce 30zl ale dam jej 50zl bo ciuchy ladne niezniszczone:tak:nawet jesli dam mala na zime do spacerowki to ma fajna oslone ze bede mogla mala opatulic od glowy wiec naprawde naprawde warto napewno nie bedzie wiac;-)
pozniej szybko obiad i moi pojechali na dzialke walczyc a ja pozniej do nich doszlam bo pralam dywany;-)
jej jak slodko na sloneczku az sie nie chcialo ruszyc dupki z lezaka:-D:-Dponoc jutro ma byc jeszcze cieplej;-)

megi fajnie zawsze to cos innego..dobrze ze mezus pomyslal o zonce;-)
madziarena dalam se spokoj poczekam az dawid wyzdrowieje do konca i wtedy pojedziemy od razu do brata.
jeszcze zdarzymy pojechac..
myslisz ze tyle im zejdzie?ja mysle za na dlugi weekend zjada do domu co?

ciacho u mnie juz ciemno sie zrobilo;-)

reklama
Witam
Spotkanie babskie udane, wróciłyśmy o 1 w nocy. Dziś pokutuję ale co tam, raz nie zawsze. Mój mężulek jutro też wyjeżdża na poligon ale tylko 12 dni więc może zleci prędko.
Jutro też do kontroli z dziećmi idę, ciekawe co tym razem.....kaszlą nadal.
owca fajnie że zadowoleni z twojej pracy są, ty masz satysfakcję i zadowolenie.

Do góry