reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
bylam z mloda na kulkach pozniej na lodach i jakos dzien zlecia ale zeby tak dobrze nie bylo
poparzylam sobie dlon gorącą kawa:dry: mrozonka juz przykladam bo tak boli:baffled:
marzenka to co ty za oprawki kupilas ze takie drogie?
owca to trzymam kciuki zeby mieszkanie bylo wasze

reklama
Marzenkooo no faktycznie drogie oprawki no ale jak wam sie podobaja ;) poka fote ;))
co do wózka to ten uzywany byłam oglądać i tragedia ! Gondola i fotelik super, ale stelaż i spacerówka to już lipa, laska mowi : kupisz sobie nową spacerówkę nooo way !! to juz wole wózek :pP hehe co do x-landera za 1399 juz widziałam chcielismy x-move, ale ma słabsze opinie do xa ale jeszcze sprawa do przemyslenia bo espiro enzo tez mi sie podobal eee tam do wrzesnia/paździerika kuppaa czasu ;)
a my bylismy w tej "wiosce" superrr dzieciaki sie wybawili przeszło 4 godziny skskali na zamkach kulkach itp - meega fajnie :) troszke padalo ale to pod namiotami wiec luzik :)
Owca trzymam kciuki za mieszkanko !

hejka

Ja padam byłam w cyrku, ale z prawdziwym cyrkiem to mało to ma wspólnego, bez zwierząt i klowna to nie cyrk. Byly psy tresowane i gołębie, ale tego to mamy pełno na wiosce. Jedynie co fajne to była dziewczyna z pół finału mam talent i wyginała się na sznurkach, kołach nie źle. Ale dzieciaki się cieszyły, wysiedziały grzecznie jak nigdy.

Madziarena- ja też się czaję na wózek, już mam upatrzony, tylko ja kupuję ten najzwyklejszy, bo mało co się ruszę z wioski, więc poco mam szaleć. Ale x landery są bardzo dobre i warte swojej ceny.

Marzenka- ja dawno nie zmieniałam okularów, mi by się nowe przydały, ale znając życie wydam z 500 zł przy mojej wadzie wzroku. Jak ci młody będzie szanował i nic ze wzrokiem nie będzie się u niego działo to ci posłużą na trochę. Ja moje mam już prawie 5 lat i w sumie noski mi powypadały, a tak są dobre.

Ciasteczko- ty to masz pecha do ręki. Niech się szybko goi.

Owca- trzymam kciuki za to mieszkanie. Fajnie by było jakbyście dostali.

hej
dziewczyny ale u nas to sa normalne ceny:baffled:ja juz wczesniej chodzilam po optykach pytalam ceny podobne..kumpela tez tam brala bo maja najtaniej i do wyboru duzo dla dzieci....a ona wydala 220zl z tym ze my sie kierowalismy tez tym by dawid sie dobrze w nich czul i dobrze wygladal..a nie na odwal sie zeby tylko byly....
kroma ja tez przymierzalam okularki na siebie ja juz z pare lat sie czaje. nie mam zadnej wady..ale kurde wlasnie 500zl gdzies by poszlo....jeszcze na starosc sie nanosze:-Dno chyba ze sobie uzbieram zaskorniaki:-D
owca trzymam kciuki zeby sie wam udalo z tym mieszkankiem.
ciacho jak reka?
ale w nocy burza byla:baffled:my pospalismy do 8 az dziwne jak na mnie ale to pewnie przez pogode;-)

dzien dobry
marzenka a siedzialam z okladem do polnocy a pozniej spalam z nim i mam czerwona skore ale dobrze ze zadnego babla
u nas byly wnocy 2 burze i niemilosiernie padalo zreszta dopiero co przestalo

Dzien dobry !!

u nas dalej szaro buro i ponuro tyle ze nie pada
i na szczescie u nas burz nie ma , tyle dobrego :tak::tak:

Marzenka no jutro zobaczymy w spoldzielni :tak: to u was jakies drogie te okulary , ja w slubicach kupowalam to nawet za 50 zl oprawki fajne byly :tak:

Ciacho ty to se narobilas z ta reka...oby ci przeszlo bo sie nameczysz z bolem :tak:

Ja szykuje obiadek , dzis moje placki z kurczaka ;-) a tak to bedziemy sie dzis nudzic w domu raczej
:tak:

ja tez nie mam planow na dzis...nudy nudy nudy....
ja dzis mam schaboszczaka ziemniaczki i korniszonki;-)
owca a kiedy ty je kupowalas?wiesz to tez zalezy od miasta i wieksze miasto tym drozej tak mi sie wydaje ale nie ma co gdybac wazne ze mu sie podobaja i nosi chetnie;-)

Marzenka ja kupowalam rok temu w kwietniu :tak:
no nie wazne ile dalas , wazne ze chetnie nosi i ze sa ladne :-)

umylam mlodej wlosy , idziemy suszyc :tak:

reklama
marzenka jest odwrotnie im wieksze tym taniej wiecej zakladow wieksza konkurencja
ale wazne ze mu pasuja i nosi
owca dobry obiad bedziesz miec

Do góry