marzenka21
Fanka BB :)
hejo
ale padnieta wczoraj bylam wczoraj..
dzis jakas polamana jestem i jakby chorobsko bralo
dzis dzien odpoczynku;-)
owca tak..ale malej nie bylo dopiero brat po nie jechal jak my pojechalismy..bo dawid kaszle i lepiej zeby sie nie widzieli.pozniej dzwonilam i sie okazalo ze w drodze ze szczecina im zwymiotowala i prawdopodobnie beda wracac w poniedzialek do szpitala.a miala byc tydzien w domu.oby wyniku krwi dobrze wyszly.chemia planowana do grudnia..
ciacho ja zawsze daje smietane 30tke i 2 smietanfixy przewaznie;-)
madziarena co taki napiety grafik?
megi u mnie po 9zl truskawki ..ciekawe czy zejda z ceny jeszcze
ezoja mowisz ze zaczynasz sie bac;-)
dzis u mnie rybka i salatka z lodowa i warzywami z feta i ziemniaczki z koperkiem;-)
jak zwykle sie nie wyspalam..jak nie jaskolki mnie budza bo se probuja u mnie gniazdo zrobic to jeszcze sasiadka mnie o 4 obudzila..wracala ze slubu swojej corki wiadomo pod wplywem procentow
ehh chyba juz mi nie dane wyspac sie
ale padnieta wczoraj bylam wczoraj..
dzis jakas polamana jestem i jakby chorobsko bralo
dzis dzien odpoczynku;-)owca tak..ale malej nie bylo dopiero brat po nie jechal jak my pojechalismy..bo dawid kaszle i lepiej zeby sie nie widzieli.pozniej dzwonilam i sie okazalo ze w drodze ze szczecina im zwymiotowala i prawdopodobnie beda wracac w poniedzialek do szpitala.a miala byc tydzien w domu.oby wyniku krwi dobrze wyszly.chemia planowana do grudnia..
ciacho ja zawsze daje smietane 30tke i 2 smietanfixy przewaznie;-)
madziarena co taki napiety grafik?
megi u mnie po 9zl truskawki ..ciekawe czy zejda z ceny jeszcze

ezoja mowisz ze zaczynasz sie bac;-)
dzis u mnie rybka i salatka z lodowa i warzywami z feta i ziemniaczki z koperkiem;-)
jak zwykle sie nie wyspalam..jak nie jaskolki mnie budza bo se probuja u mnie gniazdo zrobic to jeszcze sasiadka mnie o 4 obudzila..wracala ze slubu swojej corki wiadomo pod wplywem procentow

ehh chyba juz mi nie dane wyspac sie

kroma ja wlasnie pojadlam truskawek z jogurtem naturalnym pychotka;-) bratanicy kupilam gre i wyklejanke taka fajna w ksiegarni i do tego slodycze...mysle ze starczy.. do lumpa tez zaszlam.. dla mlodej kilka rzeczy wzielam ale juz wiekszych. kroma dobrze masz z wyprawka;-)ja wszystko od nowa..tzn body mam ale leginsy sukieneczki sweterki trzeba zakupic;-)i dla siebie spodnie z tych luznych dostalam ;-)za 7zl nie bede se zalowac;-) mycha szkoda ze go zwolnili...ale dobrze ze jeszcze jest kuron w razie czego ,,malo bo malo ale zawsze cos.. zdrowka dla was. a szefowa nie gniewa sie ze na l4 jestes?w koncu mogla cie troche wykorzystac;-)
ja zawsze pilnuje, a i tak czasem nie wychodzi. apropo ciacho czy ty coś dodajesz do bitej śmietany w sensie żelatynę, albo np snieżki, fix? tak czytałam twój przepis i nigdzie nie podałaś. Ja już próbowałam z fixami- nie wyszło, z żelatyną na ogół wychodzi, ale bita robi się wtedy płynniejsza, nie jest taka gęsta i sama nie wiem jak to robić by dobrze było. ezoja - 100 lat dla Michalinki mycha- szkoda , że m stracił pracę, kurcze co teraz się dzieje, wszędzie słyszę, że ktoś pracę stracił, albo że szuka i nic nie ma, masakra. Powodzenia na rozmowie, trzymam kciuki. Może m na jakieś wakacyjne zbiory za granicę załapałby się? aniołek- zdrowia dla mamy i dużo siły dla Was obu. Mój m młodego bierze do galerii, za butami ma popatrzeć,może jakieś adidasy kupić. Ja w tym czasie posprzątam i ukąpie się. Pranie puściłam, ładna pogoda to poschnie szybko. Miłej soboty
tak się nie chcę jak ładna pogoda.